0 0

Met schuifdeuren: 1 Producten

3-deurs wild eiken schuifdeurkast
Schuifdeurkast met glazen deuren

Schuifdeurkast "Fiona"

(8)
  • Afmetingen H219xD66 cm - massief beuken kern of wild eiken, geolied oppervlak
  • Schuifdeurkast ook verkrijgbaar met spiegel of witte glazen deur
  • Extra accessoires en passepartout frames beschikbaar

Meer informatie

Hier hebben we onze kleedkasten met praktische schuifdeuren voor u samengesteld, die zelfs in kleine slaapkamers een ruimtebesparend en elegant alternatief zijn. Veel modellen zijn naar keuze verkrijgbaar met een doorlopend houten front of met elegante inzetstukken van gekleurd glas. Lees meer ...

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

We hebben veel mooie garderobekasten te bieden bij allnatura. U kunt kiezen tussen edele massieve houtsoorten, maar ook tussen garderobekasten met verschillende soorten deuren. De meest voorkomende kastdeur in ons assortiment is de draaideur, maar er zijn ook de zeer populaire schuifdeuren van onze schuifdeurkasten massief hout.

Een van de redenen waarom de schuifdeurkasten massief hout zo populair zijn, is dat de grote schuifdeuren van de schuifdeurkasten massief hout bij het openen veel van de kast blootleggen en u een goed overzicht krijgt van de inhoud van de schuifdeurkasten massief hout.

Daarnaast is het open en dicht schuiven van de grote deuren van de massief houten schuifdeurkasten ook leuk.

Onze schuifdeurkasten in massief hout zijn verkrijgbaar tot een breedte van 360 cm. Sommige van de schuifdeurkasten in massief hout zijn verkrijgbaar met glazen inzetstukken en andere schuifdeurkasten in massief hout zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting.

Natuurlijk kunt u voor alle massief houten schuifdeurkasten een breed scala aan accessoires krijgen om uw garderobe aan te passen.

Onze elegante schuifdeurkasten in massief hout van de mooiste kernbeuk inspireren met hun expressieve nerven en de reeds genoemde grote schuifdeuren. Om een mooie kernbeuken slaapkamer af te maken, kunt u een kijkje nemen bij de stijlvolle kernen beuken bedden en de al even handige kernen beuken ladekasten. Op onze Slaapkamer massief hart beuken pagina kunt u de edele slaapkamerprogramma's in hart beuken ervaren.

Als u onze schuifdeurkasten massief hout erg mooi vindt, maar een liefhebber bent van andere houtsoorten, hebben we natuurlijk nog veel meer mooie kasten. Als je van een aparte korrel houdt, dan moet je zeker ook onze Wild Eiken kledingkasten. De wilde eiken kasten zijn dan wel niet van massief hout, maar ze maken wel indruk met hun levendige nerf - de bijpassende bedden vindt u in onze Eiken bedden.

Natuurlijk worden al onze schuifdeurkasten massief hout onderworpen aan strenge tests op schadelijke stoffen. De resultaten van de tests kunt u handig nalezen op de respectieve productpagina's van de schuifdeurkasten massief hout via een link.

laden

Een moment geduld.....