0 0

Een massief grenen kledingkast brengt de natuur van het noorden in uw slaapkamer. lees meer ...

Kleerkasten grenen: 4 Producten

Er is plaats voor alles - Vestido past zich perfect aan uw behoeften aan
Kledinglift
Lade module

Garderobesysteem "Vestido"

(4)
 • verkrijgbaar in 6 hoogtes van 77,4-253,4 cm, D42 cm - massief pijnboom, beuken kernhout of wilde eik, geolied oppervlak, in wilde eik ook bianco
 • Open modules en ladeblokken verkrijgbaar in 3 breedtes - flexibel te combineren, ook voor hoekoplossingen
 • verschillende accessoires, zoals planken, kledinglift, verlichting, enz. beschikbaar

Meer informatie

Tusa kleerkast met 4 deuren
Tusa kleerkast met 5 deuren
Tusa kleerkast met filigraan voeten

Draaideurkast "Tusa"

(8)
 • H210xD57 cm - massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied of wit geglazuurd
 • Filigraan, schuin aflopende voeten
 • verkrijgbaar als 2 tot 5-deurs met breedtes van 101 cm tot 230 cm

Meer informatie

Garderobekast Mascella - 5-deurs uitvoering met 3 laden in geloogd/geolied grenen hout
Garderobekast als 5-deurs zonder laden in wit geglazuurd grenen
Mooi gevormde knop handgrepen

Draaideurkast "Mascella"

(64)
 • H224xD62 cm - oppervlak geloogd/geolied of wit geglazuurd
 • verkrijgbaar als 2 tot 6-deurskast met breedtes van 113 cm tot 315 cm
 • aanvullende accessoires beschikbaar

Meer informatie

Garderobe Midera 4-deurs
Garderobekast Midera in wit
Garderobekast Midera 6-deurs

Draaideurkast "Midera"

(3)
 • H224xD62 cm - massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied of wit geglazuurd
 • verkrijgbaar als 2- tot 6-deurskast met breedtes van 113 cm tot 315 cm
 • Aanvullende accessoires beschikbaar

Meer informatie

Een kledingkast van massief grenen brengt de natuur van het noorden in uw slaapkamer

Na het einde van de ijstijd migreerde de naaldboom weer naar het noorden. Tegenwoordig komt de "Noordse den" vooral uit de onbewoonde gebieden van Scandinavië. Het hout van de den is recht generfd en contrastrijk. Het wordt gekenmerkt door een duidelijke jaarringstructuur en decoratieve knopen. Wanneer het vers gekapt is, heeft het hout een roodgele kleur. Na korte tijd wordt het donkerder tot een roodbruine kleur. Kenmerkend voor grenen zijn de kleine onregelmatigheden in het hout.

De juiste garderobe voor iedereen

Of het nu 2-deurs of 6-deurs is, modern design of landhuisstijl, allnatura biedt de juiste kast voor elke behoefte en elke kamergrootte. Onze stijlvolle draaideurkasten zijn verkrijgbaar met 2-6 deuren, die 100 tot 315 cm breed kunnen zijn. De kasthoogte is een indrukwekkende 224 cm. Afhankelijk van het model kunt u desgewenst lades aan uw kledingkast toevoegen. De garderobekasten van de categorie "Garderobe grenen" zijn gemaakt van geloogd/geolied of witgelakt grenenhout. Bij allnatura kunt u uw droomgarderobe samenstellen volgens uw individuele wensen en behoeften.

Nieuw thuis voor je kleren

Voor de individuele vormgeving van uw garderobe bieden wij praktische en elegante accessoires. Extra legplanken geven u veel mogelijkheden bij het ontwerpen van uw nieuwe slaapkamerkast. Als de opbergruimte in de kledingkast voor u niet voldoende is, kunt u meer ruimte creëren met een extra linnenkast, bijvoorbeeld in de vorm van een ladekast.

Legale slaapkamerkast massief grenen

Wie voor een veganistische levensstijl heeft gekozen, wil bij de inrichting van zijn slaapkamer ook af van dierlijke bestanddelen. Onze veganistische garderobes worden vervaardigd zonder gebruik te maken van dierlijke producten. Alleen onbehandeld massief hout van hoge kwaliteit wordt gebruikt voor de verwerking. Het assortiment omvat onder meer kledingkasten van grenen of eikenhout.

Eenvormige look

Combineer uw nieuwe garderobekast met andere slaapkamermeubelen van massief grenenhout. In onze categorieën "Massief houten bedden" en "Ladekasten" vindt u bijpassende artikelen voor de slaapkamer van uw dromen. Liefhebbers van het huiselijke naaldhout met de knoestige structuur kunnen hun hele huis inrichten met grenen meubelen met allnatura. Van de halkast tot de bank, in naturel of wit. Kijk eens rond in de "Slapen" en "Wonen" categorieën.

Eco-vriendelijke slaapkamerdroom voor een eerlijke prijs

Zoals bij alle allnatura producten worden ook de grondstoffen voor onze massief grenen kasten regelmatig getest op schadelijke stoffen. De resultaten van de test op schadelijke stoffen vindt u op de afzonderlijke productpagina's van de grenen garderobekasten. Met een stijlvol meubelstuk van allnatura haalt u niet alleen een sieraad in huis. Met onze ecologische garderobekasten van massief dennenhout kunt u op een natuurlijke manier leven en gezond slapen. Een groot voordeel van grenenhout ten opzichte van veel andere massieve houtsoorten is dat het goedkoop is.

Veel Gestelde Vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....