0 0

De praktische alleskunner in de tuin. Lees meer ...

Tuinkruk: 3 Producten

Tuinkruk Capri met metalen frame
3 krukken met tafel
Kruk schuift onder tafel om ruimte te besparen
Hoogwaardig lamellen zitvlak

Tuinkruk "Capri"

 • massief robiniahout, oppervlak beschermd met hoogwaardige olie-wax combinatie
 • moderne materiaalmix van robiniahout en wit metaal
 • aantrekkelijke en comfortabele lattenzitting met houten frame
 • buitenkant set rechte krukpoten

Meer informatie

Handige aanvulling op uw ligstoel in de tuin
Discreet gebogen zijkanten en poten in een klassiek, tijdloos ontwerp

Tuinkruk "Celano"

 • Massief robiniahout, oppervlak beschermd met hoogwaardige olie-wax combinatie
 • klassiek, tijdloos ontwerp
 • decisief gebogen zijkanten en poten
 • mobiel en ruimtebesparend door opklapfunctie

Meer informatie

Grote blikvanger voor tuin, terras of balkon
Ook bijzonder geschikt voor de keuken
Lattenbodem

Barkruk "Capri"

 • massief robiniahout, oppervlak beschermd met hoogwaardige olie-wax combinatie
 • moderne materiaalmix - warm robiniahout ontmoet wit metaal
 • aantrekkelijke lattenzitting zonder frame
 • Barkruk met praktische voetsteunen in wit metaal

Meer informatie

Waarom een tuinkruk

Als zitkrukje, voetenbankje of bijzettafeltje - een houten tuinkrukje is de perfecte aanvulling op tuintafels, banken en stoelen. Komt er spontaan bezoek en mist u stoelen in de tuin? Geen probleem, met een krukje creëert u in een handomdraai een andere zitmogelijkheid voor verrassingsgasten. Het krukje is snel om te bouwen tot een comfortabele voetensteun voor je tuinstoel. Gebruik de kruk als bijzettafel en heb altijd je boek en een koel drankje bij de hand op de tuinligstoel.

Een zitkruk kan uw tuinstoelen vervangen en biedt een ruimtebesparende zitmogelijkheid voor het balkon of de kleine tuin. Ook als voetenbankje of bijzettafel doet een zitkruk het goed. Samen met de bijpassende tuintafel wordt de rechtlijnige zitkruk een moderne tuincombinatie van hout. Bij ons vindt u de aanvullende artikelen voor uw nieuwe kruk.

Tuinkruk "Celano" is opvouwbaar en veelzijdig. Als voetenbankje verandert de opvouwbare kruk uw tuinstoelen in comfortabele tuinligstoelen. Als u een opslagruimte nodig heeft naast uw ligstoel of als bijzettafel voor het barbecuefeest, is de opvouwbare kruk de juiste keuze. De houten kruk is perfect te combineren met de gelijknamige tuinmeubelserie en met andere artikelen uit onze tuinmeubelcategorieën.

Welk tuinkruk hout gebruiken wij?

Wij gebruiken alleen het hout van de robinia voor onze krukjes. Dit harde hout is perfect voor tuinartikelen. Wij gebruiken uit overtuiging geen teak of andere tropische houtsoorten. Teak wordt veel gebruikt in de tuin, en het hout wordt verkregen door ontbossing van het regenwoud. Om redenen van duurzaamheid en milieubescherming gebruiken wij geen teakhout als materiaal voor onze tuinkrukken. Ons robiniahout voor de krukjes komt uit duurzame bosbouw en is FSC-gecertificeerd.

Verontreinigde houten krukjes voor uw tuin

Het hout voor onze krukjes wordt regelmatig getest op verontreinigende stoffen door onafhankelijke testinstanties. Informatie hierover vindt u op de productpagina's van de artikelen. Onze houten krukken zijn afgewerkt met een natuurlijk glazuur om ze nog beter te beschermen tegen weersinvloeden. Als u het mooie bruin van het hout wilt behouden, moet u uw kruk regelmatig behandelen met onze tuinmeubelolie.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....