0 0

Regelmatige, elegant terughoudende vormen, waarbij het hout optimaal tot zijn recht komt, zijn de kenmerken van onze slaapkamercombinaties van edele kernbeuk. Grote houten oppervlakken en brede bedpoten zetten de toon voor de levendige structuur op de best mogelijke manier. De oppervlaktebehandeling met oliën of was van hoge kwaliteit laat de nerven van het hout doorschijnen en benadrukt de mooie natuurlijke tint.


Slaapkamermeubels van beuken kernhout - hier staat de levendige houtstructuur op de voorgrond

Bent u op zoek naar een nieuwe slaapkamer? Wij bieden u een scala aan mooie slaapkamers op onze Slaapkamer van massief hout pagina. Onder deze slaapkamers zijn onze fijne Solid heart beech bedrooms, die verrukken met de prachtige nerf van het hart beukenhout. Ook geliefd om hun levendige nerf zijn de massief wilde eiken slaapkamers. De nerf van de Solid heartwood beech bedroom laat op indrukwekkende wijze zien dat hout een natuurproduct is en dat dit betekent dat u altijd een unieke Solid heartwood beech bedroom krijgt - dat wil zeggen eenmalig, omdat de nerf nooit precies hetzelfde zal zijn.

De slaapkamer Solid core beech is erg populair, maar sommige mensen geven de voorkeur aan een meer gematigde nerf, dus gaan ze graag voor de Solid beech slaapkamer.

Alle Solid heart beech slaapkamers met hun hoogwaardige en vooral mooie hart beukenhout zorgen voor een gezellige warme flair in de slaapkamer - u zult van uw Solid heart beech slaapkamer houden. De natuurlijke oppervlaktebehandeling van het massieve hout van de Solid core beech bedroom beschermt de waardevolle kern van het beukenhout.

Natuurlijk wordt elke Solid core beech bedroom getest op schadelijke stoffen.

Als het kernbeuken van uw Solide kernbeuken slaapkamer iets te donker is voor uw slaapkamer en u liever een houtsoort heeft die lichter is en meer frisheid dan knusse geborgenheid in de kamer brengt, dan is de massief beuken slaapkamer de juiste keuze voor u. Ook lichter dan de slaapkamers met massieve kern van beuken zijn de slaapkamers met massief grenen, die ook makkelijker zijn voor de portemonnee. Maar als u eenmaal de Solid core beech bedroom heeft bekeken, kunt u er niet meer omheen.

De kasten en commodes in de Slaapkamer van massief kernbeuken zijn deels voorzien van fraaie glasinzetten en sommige van de kasten zijn ook leverbaar met verlichting. Bij de Solid core beech bedroom heeft u ook de keuze tussen schuifdeuren en draaideuren.

Kies uw eigen kledingkast.

Creëer uw eigen persoonlijke droom slaapkamer! Uw individuele Slaapkamer van massief kernbeuken bestaat meestal uit een kleerkast, commode, bed en nachtkastje. Speel met uw slaapkamer en maak er een prachtige Slaapkamer van massief kernbeuken van.

We hebben alle producten in ons assortiment.

Bij allnatura hebben we niet alleen Slaapkamer van massief kernbeuken voor volwassenen in voorraad. Nee, bij allnatura vindt u ook veel meubelen voor kinderen. Zo bieden wij mooie kinderbedden en ook hoogwaardige kindermatrassen waarmee uw kinderen heerlijk ontspannen kunnen slapen. Om uw kleintje in te stoppen bieden wij warme en knusse ledikantdekentjes en als de luier voor de zoveelste keer vol is, kunt u uw kindje ook nog verschonen op een verschoonmeubel van het mooiste massieve hout!

Kies voor een slaapkamer van massief kernbeuken - u zult genieten van de sfeer in uw slaapkamer en ontspannen slapen en wakker worden waarderen.

laden

Een moment geduld.....