0 0

Onderdekbedden, vachten en molton overtrekken - perfect slaapklimaat uit de natuur

Verhoog uw slaapcomfort met een onderdekbed of een moltonhoes van een hoogwaardige, op schadelijke stoffen geteste bio-kwaliteit. Verbeter heel eenvoudig het slaapklimaat, bescherm uw dierbare matras en neem afscheid van vervelende spleten.

Kies uw persoonlijke favoriete onderdekbed van bijv. kameelhaar, katoen, hennep of lamsvacht voor het beste slaapklimaat. Bij ons vindt u ook wasbare en voor mensen met een allergie geschikte modellen.

Of trakteer uzelf op een warme, natuurlijke onderlegger van echt lams- of schapenvacht en voel uzelf volledig comfortabel en geborgen.

Matrastopper & Onderdekens

Speciale behoeften

Complementaire gebieden

Keuzehulp

We bieden u vachten die u in bed, babybedje, box, kinderwagen of ook op de vloer kunt leggen. Ook als verschoningsmatje zijn de vachten uitstekend geschikt. Natuurlijk bieden wij u daarvoor ook de bijbehorende verschoningscommode aan. De heerlijk zachte vachten zullen u en uw kinderen goed bevallen.

De vachten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Schapenvacht in afmetingen van ong. 100-110 cm of 110-120 cm en baby-lamsvacht van ong. 80-90 cm. Indien u nog geen geschikte kindermatras voor uw kind hebt, waarop u een van deze warme lamsvachten zou kunnen leggen, dan zult u er hier bij allnatura zeker eentje vinden. Onze hoogkwalitatief onderdekbedden met de meest uiteenlopende vullingen zijn ook geschikt als warme onderlaag.

Verder bieden we u een bijzonder type hoogwaardige vacht: een onderdekbed van lamsvacht in 5 afmetingen bestaande uit meerdere geselecteerde vachten die door gekwalificeerde bontwerkers en pelsnaaisters tot een rechthoekig model worden genaaid.

Voor onze vachten, dus lams- en schapenvacht, worden alleen looistoffen gebruikt die weinig schadelijke stoffen bevatten. De vachten worden voortdurend op kwaliteit gecontroleerd.

De babyvachten zijn in 2007 door het tijdschrift "Öko-Test" in het jaarboek "Kleinkinder" als "goed" beoordeeld.

De vachten zijn als behaaglijk warme onderleggers vooral geschikt voor zuigelingen en kleuters. Onze hoogwaardige vachten zijn ook geschikt voor mensen die een voorkeur hebben voor een zeer goed temperatuurregulerende onderlegger op een matras en vooral heerlijk zacht willen liggen. We bieden u natuurlijk ook vele matrassen zoals bijv. de hoogwaardige koudschuim matrassen en de zeer populaire latex matrassen.

laden

Een moment geduld.....