0 0

De lente laat zich voelen. De eerste zonnestralen komen tevoorschijn. Dit is de beste tijd om een zondagmiddag in de tuin door te brengen met familie en vrienden. Voor deze gelegenheid heeft allnatura nu iets bijzonders in het assortiment. Mooie en hoogwaardige nieuwe tuinmeubelen van massief hout in ons meubelassortiment.

allnatura heeft nu ook ecologische tuinmeubelen in het assortiment, die een vakantiesfeer bij u thuis oproepen. Deze gezellige en vooral mooie tuinmeubelen zijn gemaakt van weerbestendig massief hout. Laat u inspireren door uw tuin, terras, balkon of zonovergoten serre. Er is voor iedere smaak wat wils.

Een hoogtepunt is de productie uit weerbestendig, massief Robinia hout, dat in Europa wordt vervaardigd. Dit massieve hout wordt in een traditioneel familiebedrijf verwerkt tot onze hoogwaardige en stabiele meubels en is uiteraard FSC-gecertificeerd. De tuinmeubelseries zijn beschermd met een ecologische oppervlaktebehandeling.

Uit principe gebruiken wij hier geen teakhout of ander hout dat afkomstig is van ontbossing van regenwouden.

Levensduur, hoogwaardig vakmanschap en de hoogste ecologische normen kenmerken deze droomachtige massief houten tuinmeubelen. Dus als u ooit rijp was voor een vakantie, leun dan achterover en geniet van pure ontspanning. Hier komt het vakantiegevoel om de hoek kijken! U zult de ontspannende uren op uw nieuwe tuinmeubelen niet meer willen missen.

Van klassiek elegante charme tot helder en licht design, wij hebben verschillende tuinmeubelprogramma's te bieden. Alle programma's zijn ook verkrijgbaar als praktische zitset tegen een voordelige prijs. Bij allnatura vindt u een tuinligstoel en tuinkist om ze aan te vullen.

Kom langs en verwelkom uw nieuwe houten tuinstoel, tuintafel, tuinbank of tuinligstoel.
laden

Een moment geduld.....