0 0

Minimaliseer de chaos in de kinderkamer - een kindercommode zorgt voor extra orde. Lees meer ...

Commodes voor kinderkamers: 4 Producten

Lucena ladekast houdt de kinderkamer opgeruimd
Variant 02 met 3 laden met geloogd/geolied oppervlak
Ruime commode met 3 lades en 3 open vakken

Ladekast "Lucena"

(5)
 • gemaakt van massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied of met witte was behandeld
 • verkrijgbaar in 3 versies
 • Lades met moderne verzonken handgrepen
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Geloogde/geoliede dekselkist
Wit / geglazuurd dekselkistje
Soft-close demping

Dekselkist "Piccolino"

(12)
 • gemaakt van massief dennenhout, oppervlak ruw/onbehandeld, geloogd/geolied of witgeglazuurd
 • Solid metal scharnieren en deksel demping
 • Beschikbaar in 2 verschillende breedtes
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Kist met deksel en veel ruimte voor speelgoed
Gesloten dekselkist Amira

Dekselkist "Amira"

 • Vervaardigd uit massief pijnboomhout, oppervlak wit gewaxt met eikenkleurige geglazuurde accenten
 • Solid metal scharnieren en deksel demping
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Wit gelakt
Geloogd/geolied

Ladekast "Junior"

 • Vervaardigd uit massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied
  of wit geglazuurd
 • Commode met 2 laden en 2 deuren
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Kinderen kunnen gemakkelijk hun spullen opruimen met een kindercommode

In de kinderkamer is opbergruimte belangrijk. Als alles zijn vaste plaats heeft, kan uw protegé leren netjes te zijn. Kleren, speelgoed, boeken, enzovoort - de kast is al gauw niet meer genoeg. Een kinder ladenkast biedt ruimte voor alles wat uw kleine lieveling nodig heeft.

Door de geringe hoogte is een commode het perfecte meubel voor de kinderkamer. Uw kind kan zelf bij de laden en kastjes. Een ladenkast is gemakkelijk te verplaatsen, zodat u de kinderkamer op elk moment opnieuw kunt indelen.

Kindercommode in verschillende uitvoeringen met veel bergruimte

Wanneer een kleerkast en planken niet meer volstaan, is een ladekast de perfecte aanvulling voor de kinderkamer. Verschillende varianten bieden voldoende opslagruimte

Een kindercommode is ideaal voor het opbergen van kleding. Modellen met kastdeuren bieden veel ruimte voor boeken en allerlei speelgoed. Opgeruimd staat netjes met een ladekast die praktische laden en ruime kastvakken combineert.

Uw kroost zal graag zijn schatten verstoppen in de praktische dekselkist "Piccolino". De lage hoogte van de kist is perfect voor kleine kinderen. Open het deksel, stop er knuffeldieren en boeken in, sluit het deksel en de chaos is uitgebannen.

Een ladekast voor kinderen in een cool design

Massief houten natuur in de kinderkamer

Bij een kindercommode met een natuurlijke oppervlaktebehandeling komt de individuele kleur van het betreffende hout goed tot zijn recht. Elke houtsoort heeft zijn eigen onvergelijkbare karakter.

Het lichte hout van grenen heeft een rijk contrast en is populair voor kindermeubels. Hij biedt degelijke kwaliteit tegen een redelijke prijs. Het beukenhout geeft de commode een rustig karakter. Berkenhout ziet er aangenaam helder en fris uit. De warme tint van het elzenhout geeft de kamer een zonnige en vriendelijke uitstraling.

Witte geglazuurde ladekasten

Witte kindermeubels zijn eenvoudig en tijdloos. Wilt u uw kinderkamer in roze, groen of blauw inrichten? Welke kleur u ook kiest, een witte ladekast past altijd. In een koele jeugdkamer oogt een witte ladekast casual en modern. Het maakt niet uit welke leeftijd je kind heeft of welke stijl je voorkeur heeft, je bent op de goede weg met een kindercommode van allnatura.

Kindercommode met tweekleurig oppervlak

De "Kiddy" ladekast is de perfecte aanvulling op een roze meisjeskamer. De wit geglazuurde kinderladekast met lila details zal het hart van uw prinses sneller doen kloppen. Deze wit geglazuurde ladekast is ook verkrijgbaar met dwarsbalken in aantrekkelijk naturel grenen. De perfecte keuze voor jongens en meisjes.

Ontdek nog meer kindermeubelen uit de serie "Kiddy" in bijpassende kleuren en dessins. Ontwerp een harmonisch op elkaar afgestemde kinderkamer individueel volgens uw ideeën. Naast een commode hebben we ook een bijpassende kleerkast, bureau en bed waaruit u kunt kiezen.

Het bijzondere aan kinderladenkasten van allnatura

Onze massief houten meubelen krijgen een natuurlijke oppervlaktebehandeling.Dit zorgt voor een onvervuild milieu en een aangenaam en gezond ruimteklimaat. Voor de kleuren van de commodes voor de kinderkamer worden hoogwaardige glazuren en vernissen gebruikt.

Onze commodes voor kinderen zijn zorgvuldig vervaardigd met solide vakmanschap en zullen uw schat lang goed van dienst zijn. Het hout voor onze kindercommode's wordt regelmatig streng getest op schadelijke stoffen.

De meubels in de kinderkamer moeten bestand zijn tegen zwaardere lasten. Stabiliteit is de hoogste prioriteit voor onze ladekasten. Afgeronde randen zorgen voor maximale veiligheid. Dankzij het soft-close mechanisme sluiten de laden van de commode zacht en geruisloos.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....