0 0

Op een praktische plank, bijvoorbeeld boven uw luiertafel, vinden babypoeder, -olie en -luiers een perfecte plaats en zijn ze in een handomdraai bij de hand. lees meer...

Babykamer planken: 8 Producten

Slimme kleine helpers gemaakt van massief grenen hout
Wandplank Lunda in grenen geloogd/geolied

Wandplank "Lunda"

(1)
 • Vervaardigd uit massief pijnboomhout, oppervlak wit gewaxt met eikenkleurige geglazuurde accenten
 • Tijdloze moderne wandplank
 • in 2 slimme varianten

Meer informatie

Ruime staande plank met veel opbergruimte - ideaal in de babykamer!
Betoverende Babykamer Plank

Plank "Amira"

(1)
 • gemaakt van massief dennenhout, oppervlak wit gewaxt met eikenkleurige geglazuurde accenten
 • met 3 open vakken en 1 kastvak

Meer informatie

Belastbaar tot 10 kg
Wandplank Amira is een perfecte aanvulling op de gelijknamige commode

Wandplank "Amira"

(2)
 • gemaakt van massief dennenhout, oppervlak wit gewaxt met eikenkleurige geglazuurde accenten
 • Kosieke landhuisstijl met speelse details
 • met 1 plank

Meer informatie

Praktische wandplank van massief elzenhout
De perfecte aanvulling op de Ludus luiertafel

Plank "Ludus"

(1)
 • Maak van massief alderhout, met was/geolied oppervlak
 • Muurplank met 4 planken

Meer informatie

wit gelakt
loog/geolied
wit gelakt

Plank "Piccolino"

(11)
 • Vervaardigd uit massief dennenhout, oppervlak ruw/onbehandeld, geloogd/geolied of witgeglazuurd
 • Doorzichtige staande plank
 • tijdloos, geen franje plank
 • open vrijstaande schappenkast met 4 korte schappen

Meer informatie

Staande plank met rechte lijnen in een jong, modern design
Oppervlak geloogd/geolied of met witte was behandeld

Plank "Lucena"

(3)
 • Vervaardigd uit massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied of witgewassen
 • Schap met 5 open vakken
 • Lichtgewicht door bodemvrijheid
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Wandplank met brede plank en praktische haken
Wit oppervlak

Wandplank met haakjes "Lucena"

(2)
 • gemaakt van massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied of met witte was behandeld
 • modern, jong ontwerp
 • Met 1 plank en 5 praktische haken
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Extra plank Piccolino
Piccolino wandplank in wit glazuur

Wandplank "Piccolino"

(15)
 • gemaakt van massief dennenhout, oppervlak ruw/onbehandeld, geloogd/geolied of witgeglazuurd
 • in een eenvoudig ontwerp
 • met 1 plank

Meer informatie

Baby planken - praktische organisers voor de babykamer

Het is verbazingwekkend hoeveel dingen een pasgeborene al heeft. En al deze dingen hebben een plaats nodig. Voor opgeruimd opbergen zijn planken en wandplanken met de juiste breedte het meest geschikt in de babykamer. Een boekenplank - ook wel staande plank genoemd - kijkt uit naar knuffeldieren, prentenboeken en het eerste speelgoed. In de vakken en laden is er genoeg ruimte voor hen. Op een hangplank of wandplank van hout is plaats voor alles wat veilig buiten het bereik van uw peuter moet worden opgeborgen, zoals versieringen in roze, blauw of veelkleurig, verzorgingsproducten of zelfs de koortsthermometer. Daarom is een wandplank in de juiste breedte de optimale aanvulling op uw commode. Hiermee heb je alles binnen handbereik op de plank aan de muur. U zult er versteld van staan hoe een boekenplank of wandplank de babykamer op de best mogelijke manier aanvult.

Wanneer uw baby opgroeit, zullen de praktische planken niet overbodig worden. Dit meubilair zal uw kinderen voor een lange tijd vergezellen.Ze groeien met hen mee en zijn nog steeds welkom in de kinderkamer. Vooral als u hebt gekozen voor wandplanken en vrijstaande planken met duidelijke lijnen, passen de meubels van massief hout zelfs in de jeugdkamer en de studentenflat. U kunt er boeken, schoolspullen, decoraties, enz. op kwijt. Een wandplank kan ook een kostuum voor kinderen worden als u er een paar kapstokhaken onder monteert en de plank op een hoogte plaatst die geschikt is voor kinderen.

Meubelen in een set voor een perfecte babykamer

In een set met andere bijpassende babymeubels hebben planken een bijzonder harmonisch en huiselijk effect. allnatura biedt u een kleurrijke waaier van de meest uiteenlopende babymeubelassortimenten, waarin altijd een plank voor het opbergen is opgenomen. Babybed, babygarderobe, commode, staande plank en plank voor aan de wand, perfect op elkaar afgestemd voor een mooi, kindvriendelijk totaalplaatje. We hebben ook bijpassende ladekasten in ons assortiment. Wil je kleur in je babykamer brengen? Wij raden af om felgekleurde meubelen te gebruiken, omdat ze de kinderkamer onoverzichtelijk maken en je er snel op uitgekeken raakt. Combineer in plaats daarvan onze houten babymeubels in een natuurlijke tint of in wit met een vrolijk gedessineerd, handgeweven kindertapijt van schaapscheerwol, mooi baby beddengoed en een kleurrijk knuffeldoekje van biologisch katoen en breng wat kleur in het spel.

Solid wood baby furniture for a cosy indoor climate

Speciale aandacht voor een evenwichtig, aangenaam ruimteklimaat in de kinderkamer. Een plank - en natuurlijk andere bijpassende babymeubels - van massief hout zal u daarbij helpen. Want hout dat met een natuurlijke oppervlakteverzorging is beschermd, ademt en werkt dus als een buffer. Het kan overtollig vocht uit de lucht absorberen en later weer afgeven aan de omgevingslucht in de babykamer.

De planken en andere babymeubels van echt massief hout creëren een natuurlijke omgeving waarin uw baby ontspannen en zorgeloos kan opgroeien. Wij raden u ook aan om hout te kiezen voor het eerste speelgoed van uw baby, omdat het veel aangenamer is om aan te raken dan plastic. Natuurlijke materialen zoals hout "strelen de ziel", zou je kunnen zeggen.

Wat maakt babymeubels van massief hout van allnatura zo speciaal?

Volwassenen willen de omgeving van hun baby graag zo vrij mogelijk van schadelijke stoffen inrichten. Wij steunen u daarbij en zorgen ervoor dat de grondstoffen voor onze artikelen zo ecologisch consequent mogelijk zijn en getest zijn op schadelijke stoffen volgens de strengste richtlijnen. De tests worden niet door ons uitgevoerd, maar door een onafhankelijk milieu-instituut. U kunt de testrapporten lezen in de beschrijving van de artikelen - u vindt ze in het tabblad "Ecologie & kwaliteit".

Bij allnatura krijgt u lang houdbare, ecologisch consistente producten in de beste handgemaakte kwaliteit tegen een eerlijke prijs,gemaakt in Duitsland of het naburige Europa. Onze partnerfabrikanten kennen hun vak en delen onze liefde voor natuurlijke, duurzame materialen. Dit geldt natuurlijk ook voor onze meubelen voor babykamers en kinderkamers. Een wandplank, vloerplank of hangplank van allnatura is daarom juist goed voor uw baby!

Veel Gestelde Vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....