0 0

Van de salontafel tot het lowboard tot de woonwand - wij hebben alles voor een aangename woonsfeer. lees meer ...

Onze woonkamers

Uw nieuwe meubelprogramma voor de woonkamer van allnatura

De TV-avond met het gezin, ontspannen een boek lezen of vrienden ontmoeten - dit alles vindt plaats in uw woonkamer. Geef het centrum van uw huis een ziel met stevig vervaardigde meubels van allnatura.

Wij bieden aantrekkelijke, hoogwaardige meubels.

Wij bieden aantrekkelijke woonkamermeubels van massief hout die puur natuur uitstralen. Wij hebben voor u koffietafels, TV meubels, sideboards & highboards, vitrines en planken gecombineerd die qua design, houtsoort en afwerking heel goed bij elkaar passen. Een klare woonkamerwand van solide vervaardigde meubelen maakt uw keuze gemakkelijker. Als u ook geïnteresseerd bent in ladekasten, vindt u die in de slaapkamerafdeling van onze website.

Daarnaast kunt u onze massief houten meubelen naar eigen smaak samenstellen. Het hoogwaardige vakmanschap van deze veelzijdige meubelen van houtsoorten die op schadelijke stoffen zijn getest zal u inspireren!

Een woonkamermeubelprogramma naar uw smaak

Wij bieden u woonkamer meubels in verschillende stijlen. Kies uw favoriet.

  • klassiek
  • modern
  • Scandinavisch
  • landelijke stijl

Welke woonkamer meubels heb je nodig voor je woonkamer?

Het middelpunt is de bank. U kunt kiezen uit gestoffeerde meubelen in ontelbare vormen, kleuren en stoffen. En je kunt niet zonder een bijpassende salontafel. De rest van het meubilair moet worden gepland rond uw gestoffeerde meubelen en de salontafel. Wij helpen u bij het vinden van uw nieuwe, solide vervaardigde woonkamer meubels uit een breed scala van houtsoorten, oppervlakken en ontwerpen.

Opbergruimte in de vorm van een dressoir of highboard helpt uw woonruimte opgeruimd te houden. Open meubelen in de woonkamer, zoals een vitrinekast of rekken, zetten uw favoriete stukken en decoratieve voorwerpen in het juiste licht. Een lowboard biedt plaats aan de TV of hifi-installatie. Combineer onze meubelen van massief hout om uw eigen woonkamerwand te creëren.

Eetkamer en woongedeelte worden tegenwoordig vaak gecombineerd, dus een tafel en stoelen van bijpassend massief hout zijn een must.

U wilt de hele woning inrichten met massief hout? Geen probleem, in de rubriek ruimteconcepten vindt u inspiratie voor onder meer uw slaapkamer, kantoor of kinderkamer.

Zie de rubriek ruimteconcepten voor inspiratie voor uw slaapkamer, kantoor of kinderkamer.

Hoe richt u uw massief houten woonkamer in?

Kiest u voor een complete woonkamerwand of combineert u dressoir, lowboard en vitrinekast naar uw eigen smaak? Massief houten meubelen van allnatura maken van elke kamer een plek van welzijn.

Onze massief houten meubelen in grenen, beuken, beuken kernhout, eiken of wilde eik roepen een warme sfeer op in uw huis. Lichte kleuren doen kleine kamers groter lijken. Grenen en beuken of massief houten meubelen met een wit oppervlak zijn hier een goede keuze.

Een wandmeubel van eiken-, wild eiken- of beukenhout ziet er indrukwekkend uit tegen lichte muren. In grote kamers scheppen ze gezelligheid en zorgen ze voor een aangenaam ruimteklimaat.

Als u een open woonkamer hebt, kunt u een wandmeubel met een wit oppervlak gebruiken.

Als u een open woon- en eetkamer hebt, is het mooi als de meubels in de woonkamer bij de eetkamer passen. Wij hebben prachtig gevormde tafels, stoelen & banken van massief hout in ons assortiment die u zullen inspireren. De natuurlijke materialen en hoogwaardige afwerking spreken voor zich.

Voordelen van onze massief houten woonkamers

Meubels van massief hout zijn uniek. Elk stuk hout, of het nu kernhout van beuken, eiken of grenen is, heeft zijn eigen karakter. Breng een stukje natuur in uw huis. Meubelen van massief hout hebben één ding gemeen: ze zijn robuust en bieden gezelligheid. Naturel, geolied of wit, wij zorgen ervoor dat alleen natuurlijke glazuren worden gebruikt voor de oppervlaktebehandeling. Deze zijn onschadelijk voor mens en natuur.

Hoe onderhoud je je massief houten woonkamer meubels goed?

Massief hout is gemakkelijk te onderhouden. Neem uw massief houten meubelen regelmatig af met een vochtige doek - voorkom dat ze te nat worden. Kleine krasjes of vlekken op salontafels, lowboards, dressoirs of vitrinekasten verdwijnen in een handomdraai met onze verzorgingsset voor massief hout.

laden

Een moment geduld.....