0 0

Wij hechten er bijzonder veel waarde aan dat de producten die wij verkopen zoveel mogelijk consequent ecologisch zijn en volgens de strengste richtlijnen worden getest op schadelijke stoffen.

Daarom letten wij erop dat de belangrijkste grondstoffen van onze leveranciers en partnerfabrieken regelmatig door een onafhankelijke keuringsinstantie gecontroleerd worden op mogelijke schadelijke stoffen.

Om tevens de onberispelijke kwaliteit voor de door allnatura aangeboden producten te garanderen, voeren we voor alle artikelen in ons basisassortiment uit eigen beweging steekproefsgewijs regelmatige controles op schadelijke grondstoffen uit op de gebruikte grondstoffen. Op welke criteria de betreffende productgroepen worden getest, bepalen we in nauwe samenwerking met de experts van het testinstituut. De details kunt u bekijken in het actuele testrapport. De testrapporten voor de grondstoffen die in onze producten worden gebruikt, vindt u op de betreffende productpagina's onder het tabblad "Ecologie & kwaliteit".

Behalve ons kernassortiment checken we in sommige gevallen ook actuele keuringsrapporten van onze toeleveranciers. Met betrekking tot het onderwerp "Gezond slapen" verkrijgt u zodoende de meest consequente weergave van schadelijke stoffen in de hele eco-postorderbranche!

B

C

D

E

G

H

K

L

M

N

P

R

S

T

V

W

Z

laden

Een moment geduld.....