0 0

Massief houten TV-meubels zetten de toon voor uw multimedia-apparatuur en slaan de perfecte brug tussen technologie en natuur. lees meer ...

Volgens de houtsoort

Speciale behoeften

Beslissingsondersteuning

Solid wood TV furniture - sophisticated solutions for TV and stereo

Bouw een perfecte brug tussen technologie en natuur met dit multimedia-meubel van hoge kwaliteit. De goed doordachte lowboards bieden plaats aan uw tv en zorgen voor Blu-Ray spelers of ontvangers. Het levendige warme, op schadelijke stoffen geteste massieve hout zorgt voor een fascinerend contrapunt.

Speciale TV lowboards hebben handige functies te bieden die u helpen orde te houden rond uw TV. Voor veel huishoudens is de TV een centrale en belangrijke plaats in de huiskamer waar het gezin samenkomt. Tegenwoordig zijn er heel wat technische apparaten die opgeborgen willen worden, zoals ontvangers, consoles en kabels. Een TV lowboard helpt u hierbij. Openingen in de achterwand laten kabels verdwijnen. Extra kabels, afstandsbedieningen en dvd's kunnen worden opgeborgen in praktische lades. Open vakken bieden plaats aan ontvangers en dergelijke.

Wij bieden TV lowboards voor staand of hangend. Zorg ervoor dat u de juiste hoogte kiest voor uw lowboard. Dit hangt onder meer af van hoe ver u voor uw tv zit en hoe hoog uw bank of fauteuil is. Lowboards die op zichzelf staan hebben een hoogte van ca. 45-60 cm. Bij hangende modellen kunt u de hoogte bepalen. Een ander voordeel van lowboards die aan de muur worden bevestigd is dat uw stofzuiger(robot) er gemakkelijk onderdoor kan.

De hoogte van uw bank of fauteuil kunt u zelf bepalen.

Zorg ervoor dat uw lowboard goed is opgehangen, zodat u er zonder zorgen zware voorwerpen op kunt plaatsen. Decoratieve voorwerpen zoals vazen of beeldjes staan ook mooi op een lowboard. Kies een breder model, zodat er nog ruimte overblijft naast uw TV.

Het voordeel van massief houten kasten en lowboards is dat ze uit één stuk hout zijn gemaakt. Dit maakt de meubels uniek, stabiel en duurzaam.

Klassieke, moderne of industriële stijl - beslis zelf!

Wat voor stijl u ook verkiest, u vindt het bij ons. Onze woonkamermeubels van massief hout zijn uniek en veelzijdig. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Wij bieden massief houten woonkamer meubelen in grenen, beuken/beuken kernhout, eiken/wild eiken en wit geglazuurde kasten.

Onze lowboard categorieën zijn onderverdeeld volgens houtsoort. Elk houtsoort heeft zijn eigen karakter en maakt van uw lowboard een echt uniek stuk. Onder elke houtsoort vindt u lowboards in verschillende uitvoeringen.

Klassieke en ongecompliceerde lowboards

Tijdloze lowboards waar u lang plezier van zult hebben, vindt u in alle houtsoorten. Rechtlijnige meubelen brengen het unieke karakter van massief hout naar voren. Bovendien kunnen de lowboards goed worden gecombineerd met andere meubelen om klassieke woonkamerwanden te creëren.

Lowboard in gezellige landhuisstijl

Meubels van grenenhout overtuigen door hun decoratieve roestigheid. Dit hout past perfect bij de romantische landhuisstijl. Ontdek onze grenen lowboards met een wit of gekleurd geglazuurd oppervlak

Modern en minimalistisch

Moderne meubelstukken maken indruk door hun strakke vormen, veelzijdigheid en vakkundig gecombineerde materialen. Of het nu eiken, wild eiken beuken of beuken kernhout is - hier vindt u uw nieuwe lowboard. Wij hebben meubelen die geheel van massief hout zijn gemaakt of zijn voorzien van elegante metalen details.

Scandinavisch - brengt lichtheid in uw woonkamer

Een steeds populairder wordend meubelstuk in Scandinavische stijl. Het ziet er jong en fris uit en maakt je woonkamer open en licht. Wij bieden lowboards in Scandinavische stijl in verschillende designs en houtsoorten

Industriële stijl met een bijzondere mix van materialen

Stevig wild eikenhout gecombineerd met frame-elementen van zwart staal - de perfecte industriële look. Dit unieke lowboard tovert uw woonkamer om tot een urban loft.

TV meubels hout - voor meer gezelligheid in uw woonkamer

Solide lowboards zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer in uw woonkamer. Combineer uw hoogwaardige lowboard met een kast of highboard van het bijpassende hout en in de bijpassende stijl. Onze afzonderlijke series zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat u alle meubelen in een woonprogramma met elkaar kunt combineren. Maak uw persoonlijke woonkamer muur van verschillende kasten.

Ontdek onze andere woonkamercategorieën en maak uw droomwoonkamer perfect met fauteuils, stoelen of een gezellige bank.

Solid wood TV furniture from allnatura

Wij bij allnatura garanderen vervuilende testen van alle grondstoffen voor onze massief houten meubelen. Overtuig uzelf van het hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materiaal hout.

Om uw massief houten lowboards, kasten en co. schoon te maken heeft u een licht vochtige doek nodig om stof en klein vuil te verwijderen. Voor geoliede meubelen adviseren wij een occasionele nabehandeling met onze onderhoudsolie. Vermijd agressieve huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Bij grover vuil of kleine krasjes helpt onze verzorgingsset om uw meubels weer een nieuwe glans te geven.

Beslis vandaag nog, uw nieuwe meubels worden direct bij u thuis afgeleverd.

TV-meubels: 1 Producten

Ondas lage plank, variant 06, gemaakt van massief wild eik
Ondas lage plank, variant 05, met 3 laden, gemaakt van massief wilde eik
Ondas lage plank, variant 02, in massief beuken
Licht aflopende poten van zwart metaal

Lage plank "Ondas"

  • Gemaakt van massief kernbeuken of wild eiken, geolied oppervlak
  • Lage plank in edele retro look
  • Beschikbaar in 8 varianten
  • Handgrepen en poten van zwart metaal
  • Meubilair wordt gedeeltelijk gemonteerd geleverd

Meer informatie

laden

Een moment geduld.....