0 0

Massief houten bedden bij allnatura - een reden om zelfs overdag te dromen

De exquise bedden van streng op schadelijke stoffen getest massief hout nodigen u uit om u elke dag opnieuw goed te voelen en te ontspannen.

Van optisch lichte zwevende bedden tot rustieke balkenbedden en praktische ladebedden, geen wens blijft onvervuld. Wij hebben uw nieuwe massief houten bed in beuken, grenen, Zwitsers hardhout, beuken kernhout, elzen, eiken en walnoot. lees meer...

Onze enorme selectie van beste massief houten bedden laat niets te wensen over. Bij ons kunt u unieke, solide vervaardigde meubelen kopen tegen een eerlijke prijs. Ze zijn verkrijgbaar in beuk, grenen, Zwitserse steenpijnboom, beuken kernhout, els, eik en walnoot. Als jarenlange expert in gezond slapen, kunnen wij u vertellen dat een investering in een massief houten bed loont.

Wat is massief hout?

De term massief hout of echt hout is in Duitsland aan strenge regels onderworpen. Voor meubelen van massief hout mag alleen hout worden gebruikt dat uit de boomstam is gehaald en niet mechanisch of chemisch is gewijzigd. Ladebodems en achterwanden van kasten vormen een uitzondering. We zorgen er ook voor dat ons hout uit duurzame bosbouw komt om ontbossing te voorkomen.

Voordelen van een massief houten bed

Elk massief houten bed is uniek. Geen twee zijn gelijk, de natuur geeft het hout verschillende tinten en knoesten. Met een massief houten bed haalt u een stukje natuur in huis.

Wist u dat massief hout de vochtregulatie in uw slaapkamer ondersteunt en zorgt voor een aangenaam ruimteklimaat? Naast zijn unieke uitstraling en bijzondere eigenschappen is massief hout een robuust materiaal voor meubels waar u lang plezier van zult hebben.

Wat moet u overwegen als u een massief houten bed koopt?

Vind bij ons uw nieuwe massief houten bed dat perfect bij uw stijl past. Onze selectie omvat klassieke en moderne bedden. Massief hout hoeft niet saai te zijn. Ontdek onze massief houten bedden in Scandinavische, Aziatische of landhuisstijl. Massief hout geolied, wit of met gekleurd glazuur - bij ons vindt u uw nieuwe lievelingsstuk voor de slaapkamer. Wij hebben eenvoudige modellen, speelse bedden of moderne ontwerpen met een materiaalmix van hout en metaal voor uw slaapkamer. Hier leest u waar u nog meer rekening mee moet houden bij de selectie van uw massief houten bed, naast de uitstraling.

  Beschikbare ruimte

  • Wanneer u een bed koopt, moet u eerst bepalen hoe groot u uw ligoppervlak wilt hebben. Bij de keuze van een bed moet u ook rekening houden met de buitenafmetingen, die tussen de verschillende modellen sterk kunnen verschillen. Balkbedden van wild eiken- of vurenhout nemen door hun brede frame meer ruimte in de kamer in. Vergeet niet het hoofdeinde en het voeteneinde mee te rekenen. We maken het u gemakkelijk, op de productpagina van elk massief houten bed vindt u alle benodigde afmetingen.

  Een- of tweepersoonsbed

  • Veel van onze bedden zijn verkrijgbaar als eenpersoonsbedden, vanaf een breedte van 90 cm, tot tweepersoonsbedden met een breedte tot 240 cm. Wij kunnen ook overlengtes en speciale maten aanbieden voor de meeste van onze bedden.
  • Vanaf een breedte van 160 cm spreken we van een dubbel bed massief hout. Voor tweepersoonsbedden raden wij het gebruik van twee aparte matrassen en lattenbodems aan. Enerzijds zijn de matrassen gemakkelijker te draaien en te keren en anderzijds krijgt iedereen de matras die bij zijn behoeften past. Ben je bang voor de typische bezoekersspleet in een tweepersoonsbed? Geen nood, wij hebben voor u een partnermatras ontwikkeld dat precies dat voorkomt.

  Hoogte van het bedframe

  • Standaard heeft een massief houten bed een bedframehoogte van 38 tot 42 cm. Massief houten bedden in de Aziatische stijl hebben een lagere structuur. Als u moeite heeft met opstaan, raden wij u onze comfort hoogte bedden aan, dit zal het makkelijker voor u maken om in en uit bed te komen.

  Extra functie van uw massief houten bed

  • In kleine kamers is een massief houten bed met opbergruimte een geweldige oplossing om ruimte te besparen. Het verschonen van het beddengoed of het winterdekbed vindt zijn plaats onder het ligvlak van uw massief houten bed.
  • Bent u op zoek naar een ruimtebesparend bed voor uw logeerkamer? Kijk eens naar ons stapelbed van massief hout. U krijgt twee aantrekkelijke eenpersoonsbedden die u comfortabel op elkaar kunt stapelen, inclusief matrassen. Als er visite komt of uw gasten niet weg willen, beschikt u in een handomdraai over twee bedden met een ligoppervlak van elk 90x200 cm.

Jouw allnatura massief houten bed in geteste kwaliteit

Onze exquise bedden van streng vervuild massief hout nodigen u uit om u elke dag opnieuw goed te voelen en te ontspannen. Wij bieden bedden aan met geoliede en gekleurde oppervlakken, met glazuren en oliën op natuurlijke basis. We hebben ook bedden zonder oppervlaktebehandeling. Bij bedden van steendennen bijvoorbeeld, kan de aangename aromatische geur van het onbehandelde hout zich nog beter verspreiden.

Als het gaat om de herkomst van de grondstoffen voor onze massief houten bedden, besteden we aandacht aan duurzame bosbouw en inheemse houtsoorten om onnodig transporttoerisme te vermijden.

U bent op zoek naar een ecologisch bed, maar een massief houten bed is niet de juiste? Kijk eens naar onze exclusieve boxspring bedden. U krijgt een ecologisch verantwoord bed dat u kunt aanpassen.

laden

Een moment geduld.....