0 0

Plankmeubelen van massief hout - functioneel, aantrekkelijk en natuurbewust. Lees meer ...

Volgens de houtsoort

Speciale behoeften

Beslissingsondersteuning

Welkom uw gasten met natuurlijke charme

De entree is het boegbeeld van elke woning. En zoals je weet, is er geen tweede kans voor een eerste indruk. Daarom moeten uw nieuwe halmeubelen niet alleen overtuigen door hun functionaliteit, maar ook door hun uiterlijk. Als hoogwaardige materialen en uitstekend vakmanschap belangrijk voor u zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze massief houten garderobekasten zullen uw hal in nieuwe glans doen schitteren en een uitnodigende sfeer creëren.

Massief houten kasten in verschillende stijlen

Onze veelzijdige garderobekasten, schoenenkasten en plankenkasten van massief hout worden voor u vervaardigd door ervaren specialisten in massief hout in Europa. Combineer naar behoefte. U kunt onze vloerkasten bijvoorbeeld krijgen in de aantrekkelijke massieve houtsoorten - grenen, vuren, beuken, beuken kernhout, eiken en wild eiken. Bovendien bieden wij massief houten halmeubelen met een gekleurd oppervlak.

Kies uw favoriet uit verschillende stijlen. Wij hebben moderne garderobemeubelen in een strak design of trendy ruige halmeubelen. Een kast in landhuisstijl ziet er uitnodigend en fris uit. Onze landhuismeubelen voor de garderobe zijn verkrijgbaar in naturel of gekleurd hout. Witte meubels zijn populair bij de landelijke huisstijl. Het geeft donkere kamers helderheid en frisheid.

Plankmeubelen van massief hout - individueel te combineren voor uw behoeften

Plankmeubelen hebben de taak uw leven te vergemakkelijken en de gang optimaal te organiseren. Ruime schoenenkasten en diverse kledingkasten helpen u daarbij. Hoge kledingkasten bieden genoeg ruimte om al uw jassen op één plaats op te bergen. Kies bijvoorbeeld voor een grote kledingkast van hout in een trendy landhuisstijl.

Dankzij een garderobepaneel of een open kast heeft u uw favoriete stukken binnen handbereik. Sjaals, hoeden of uw portefeuille kunt u opbergen in een ladekast. Halfhoge kasten bieden displayruimte voor bloemen en decoraties of praktische opbergruimte voor de koffiemok terwijl u zich aankleedt. Op een bank met extra opbergruimte kunt u in een ontspannen zithouding uw schoenen aantrekken.

Verder vindt u onder onze plankmeubelen prachtige spiegels die uitstekend te combineren zijn met bijvoorbeeld onze dressoirs. Voor de laatste controle van de kledingkast voordat u het huis verlaat, mag deze niet ontbreken in uw gang. Bovendien passen onze spiegels met massief houten lijst perfect in andere ruimtes, zoals de kleedkamer, studeerkamer of slaapkamer.

Meubels voor de smalle gang

U zult het weten? Je kunt niet genoeg opslagruimte hebben. Op het laatst merkt iedereen die verhuisd is hoeveel zich in korte tijd kan ophopen. Dikke winterjassen en schoenen nemen veel ruimte in beslag. Waar moeten ze in de kleine hal? Combineer uwhalmeubelen slim om veel opbergruimte te hebben. Een hoge kast gebruikt ruimte naar boven. Een hangende kapstok neemt geen plaats in op de vloer. Gecombineerd met een schoenenkast, met een geringe diepte, is uw kleine kast perfect uitgerust. Combineer de verschillende kledingkasten en andere meubels naar eigen inzicht om een geheel te creëren dat opbergruimte biedt en voldoende ruimte laat om te lopen.

Dit mooie halmeubel van op schadelijke stoffen geteste houtsoorten helpt u graag

Wij bieden u ruime halmeubelen van het mooiste massieve hout die uw hal in een gezellige sfeer zullen baden. Het bijzondere van ons massief hout is dat het regelmatig wordt gecontroleerd op schadelijke stoffen. Zo garanderen wij de hoogste ecologische kwaliteit van onze halmeubelen.

Wist u dat massief hout zorgt voor een aangenaam ruimteklimaat? Onze meubelen krijgen een natuurlijke oppervlaktebehandeling met biologische oliën, waardoor het hout kan ademen. De positieve eigenschap dat massief hout naar behoefte vocht uit de lucht kan opnemen en afgeven, blijft bestaan. Of u nu kiest voor klassieke, moderne of landelijke huismeubelen - bij allnatura maakt u een goede keuze. Het onderhoudsgemak van het hoogwaardige massieve hout maakt onze halmeubelen tot een duurzame en populaire metgezel.

Hal meubels: 3 Producten

Kapstok met praktische haakrail en hoedenplank
Tusa kastsysteem in modern sportdesign
Staand frame van massief grenen, hier geloogd/geolied
Staand frame gecombineerd met kapstok en hoedenplank

Garderobesysteem "Tusa"

 • gemaakt van massief pijnboomhout, oppervlak geloogd/geolied of met witte was behandeld
 • in moderne Scandinavische stijl
 • individuele combinatiemogelijkheden met kapstok of hoedenplank
 • Meubilair wordt gemonteerd geleverd

Meer informatie

Tusa spiegel van massief grenen, bovenkant met licht uitstekende lijst
Tusa spiegel, verkrijgbaar in 2 kleuren en 2 maten
Tusa spiegel, grote versie, geloogd/geolied
Tusa spiegel, kleine versie, witgewassen

Spiegel "Tusa"

 • Gemaakt van massief pinehout, oppervlak geloogd/geolied of witgewassen
 • Opvallende spiegel met brede massief houten lijst
 • Bovenkant met licht uitstekende lijst
 • beschikbaar in 2 maten
 • Meubilair wordt gemonteerd geleverd

Meer informatie

Tusa kleerkastbank met wit oppervlak en moderne vorm
Tusa garderobebank heeft 2 laden en 2 vakken, met witte afwerking
Laden met hoogwaardig soft-close mechanisme en bronzen knopgrepen

Garderobe bank "Tusa"

 • Gemaakt van massief pijnboomhout, oppervlak geloogd/geolied of met witte was behandeld
 • met 2 vakken voor schoenen en 2 laden
 • met decoratieve bronzen handgrepen
 • Moderne naar binnen hellende poten
 • Meubilair wordt gedemonteerd geleverd

Meer informatie

laden

Een moment geduld.....