0 0

Hondenbedden: 2 Producten

Comfortabel hondenbed voor een gezonde slaap van uw viervoeter
Bedje van 65x50 cm
Rolrand met ritssluiting makkelijk af te halen
In 6 kleurstellingen verkrijgbaar

Hondenbed "Cuma"

(8)
 • naar keuze met een vulling van kapok of schapenscheerwol met natuurlatex vlokken
 • tijk met robuuste keper van 100% katoen uit biologische teelt
 • rolrand om lekker weg te kruipen of met het kopje op te liggen
 • onderhoudsarm, want het kussen- en rolrandovertrek zijn wasbaar op 40 °C
 • onderkant slipbestendig bedrukt (GOTS-gecertificeerde druktechniek)
 • in 6 kleurstellingen verkrijgbaar: naturel, antraciet, donkerblauw, wijnrood, terracotta en oker
 • in 4 afmetingen leverbaar

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany
Comfortabel zacht toevluchtsoord voor uw lieveling
Op het ronde knuffelkussen met een diameter van 60 cm voelen kleinere hondenrassen zich kiplekker
De rechthoekige uitvoering is verkrijgbaar in drie afmetingen
In 6 kleurstellingen verkrijgbaar

Honden knuffelkussen "Suave"

(2)
 • naar keuze met een vulling van kapok of schapenscheerwol met natuurlatex vlokken
 • tijk met robuuste keper van 100% katoen uit biologische teelt
 • heerlijk zacht kussen om te dommelen en dromen
 • onderhoudsarm, want de buitenste kussenhoes is wasbaar op 40 °C
 • Onderkant slipbestendig bedrukt (GOTS-gecertificeerde druktechniek)
 • in 6 kleurstellingen verkrijgbaar: naturel, antraciet, donkerblauw, wijnrood, terracotta en oker
 • in 4 afmetingen leverbaar

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany

Orthopedisch zinvolle hondenbedden, consequent ecologisch geproduceerd - voor een dierlijk goede slaap. Meer informatie...

Orthopedische hondenbedden - Maximaal slaapcomfort voor de beste vriend van de mens

Het aanbod aan hondenbedden is groot. Vele zien er fraai uit, maar maken uit orthopedisch oogpunt een slechte beurt. Wij hebben het ons tot doel gesteld een nieuwe standaard te hanteren en letten bij de keuze van het materiaal voor hondenbedden ook op orthopedische en ecologische standaards. Lees in ons artikel, waarom u voor een orthopedisch hondenbed zou moeten kiezen en waarop u bij aankoop dient te letten.

Waarom een orthopedisch hondenbed?

Hebt u zelf al eens op een te zacht matras geslapen? U sliep slechter, het opstaan was lastig en de rug deed zeer. Het vergaat uw hond niet anders. Welk nut heeft een mooi hondenbed of hondenkussen, als uw hond daar niet graag ligt te slapen? Let daarom bij de aanschaf van een hondenbed op de orthopedische oogpunten.

Veel hondenbezitters denken pas na een operatie of als de hond wat ouder is en al wat kwaaltjes heeft aan een orthopedisch hondenbed. Artrose is een van de meest voorkomende ziekten bij honden. Om dit of andere aandoeningen te voorkomen, adviseren wij u vanaf het begin een hondenbed dat ook de rekening houdt met gezondheidsaspecten. Uw viervoeter zal u dankbaar zijn als u hem een orthopedisch hondenbed of hondenkussen gunt.

Dankzij de hoogwaardige vulling van kapok of schapenscheerwol met natuurlatexvlokken ligt uw hond optimaal in ons hondenbed. Het orthopedische hondenbed past zich individueel aan het lichaam aan en de wervelkolom ligt recht, zodat uw viervoeter het optimale ligcomfort verkrijgt.

Waarop moet u letten bij de aankoop van een orthopedisch hondenbed?

 • Het ligvlak van een orthopedisch correct hondenbed mag niet te zacht sein. Juist bij een bed voor grote honden speelt dat een heel belangrijke rol.
 • Orthopedische hondenbedden en hondenkussens moeten zich ergonomisch aanpassen.
 • De tijk van het hondenbed is gemaakt van robuust materiaal en wasbaar.
 • Het hondenbed moet een slipbestendige onderkant hebben, die het bed van actieve natte neuzen op de plek houdt.
 • De onderlegger van een orthopedisch zinvol hondenbed bevordert de doorbloeding en het dromen.

Welke orthopedische hondenbedden hebben wij in het assortiment?

Wij hebben voor u twee verschillende hondenbedden ontwikkeld die orthopedisch verantwoord zijn voor uw hond. U kunt kiezen uit een nest met een rolrand of een hondenkussen in een rechthoekige of ronde vorm. Als materiaal voor de tijk hebben we robuuste katoen uit biologische teelt gekozen; dat kan zonder problemen tegen spelen en ravotten.

Gevuld zijn het orthopedisch hondenbed en hondenkussen naar keuze met 100% zuiver, puur natuur kapok of kleine bolletjes van 100% puur natuur schapenscheerwol uit gecontroleerde biologische veehouderij met natuurlatexvlokken.

Ons orthopedisch hondenbed ontvangt u in de kleuren naturel, grijs, donkerblauw, wijnrood, terracotta of oker bij ons in de shop.

Hoe groot moeten orthopedische hondenbedden zijn?

Ons orthopedisch hondenbed en het orthopedisch hondenkussen verkrijgt u in 4 verschillende afmetingen. Van beagle tot herdershond - wij hebben passende hondenbedden voor grote honden en voor kleine. Let erop dat het hondenbed niet te klein is. Bij twijfel, kiest u beter een hondenbed dat een maat groter is.

Als u het precies wilt weten, meet dan de lengte en de schouderhoogte van uw hond en tel hier telkens 20 cm bij op om de juiste afmeting voor uw orthopedisch hondenbed te vinden.

Orthopedische hondenbedden correct reinigen

Regelmatig stofzuigen verwijdert de achtergebleven haren. Afhankelijk van de hoeveelheid haar die uw hond verliest, moet u het hondenbed vrijmaken van vuil en stof. Dankzij de wasbare tijk is het hondenbed onderhoudsvriendelijk en kan in de wasmachine op 60 °C worden gereinigd.

Welke voordelen bieden orthopedische hondenbedden van allnatura?

Wij gebruiken ecologisch consequent materiaal in hoogwaardige kwaliteit getest op schadelijke stoffen. Voor de beste vriend van de mens hanteren we dezelfde standaard als voor u. Wij willen dat u lange tijd met uw geliefde hond kunt doorbrengen. Een orthopedisch zinvol hondenbed draagt bij aan een gezonde slaap en zodoende aan een fit en beweeglijk leven van uw lieveling. Overtuig uzelf van onze producten en ontdek onze overige categorieën, zoals hondenkussens, hondendekens & hondenmatten, hondenmatrassen of honden schapenvachten.

laden

Een moment geduld.....