0 0

Nachtkastje, bijzettafeltje of kleine ladekast - een massief houten nachtkastje is veelzijdig, stabiel en mooi.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

Nachtkastjes volgens houtsoort

Speciale behoeften

Een bijpassend massief houten nachtkastje bij uw massief houten bed

Een slaapplaats zonder nachtkastje? Bijna niet voor te stellen! Bed en nachtkastje zijn het perfecte paar voor een rustgevende nacht en een fris ontwaken in de ochtend. Voor de een is dat de wekker en een glas water, voor de ander het voorlezen voor het slapen gaan of belangrijke medicatie. Nachtkastjes dienen voor de meest uiteenlopende doeleinden en er is dan ook een ruim aanbod aan varianten. Voor sommigen is een simpele plank voldoende, terwijl anderen meer opbergruimte in hun nachtkastje nodig hebben. nachtkastjes met lades bieden genoeg ruimte voor boeken en co. We hebben nachtkastjes met één lade of meerdere laden waaruit u kunt kiezen.

Waarop moet u letten bij onze massief houten nachtkastjes?

Bed en nachtkastje moeten perfect bij elkaar passen. Wij bieden nachtkastjes van massief hout in een grote verscheidenheid aan houtsoorten en oppervlaktedesigns. Van den tot beuken kernhout en eiken tot het geurige hout van de Zwitserse steenden. Wij zullen u helpen met de selectie. Op de productpagina's van onze bedden bevelen wij nachtkastjes aan die passen bij de houtsoort, de oppervlaktebehandeling en de stijl van het desbetreffende model. Nachtkastjes met een gekleurd oppervlak zetten een mooi accent en zijn de blikvanger in uw slaapkamer.

Bedenk de juiste hoogte van het nachtkastje, zodat u uw spullen altijd binnen handbereik heeft. De hoogte van het bedframe en de hoogte van de nachtkastjes moeten ongeveer even hoog zijn, zodat u niet te ver naar boven of beneden hoeft te reiken. Bovendien ziet het totaalbeeld van een nachtkastje en bed op de juiste hoogte er harmonieuzer uit in de slaapkamer.

Sommige van onze nachtkastjes passen alleen bij bepaalde bedmodellen, andere kunnen met elk bedmodel worden gecombineerd. Een stevig gemaakt nachtkastje van hout is ook ideaal als bijzettafeltje in de woonkamer.

Jouw nachtkastje solide & getest op schadelijke stoffen

Hout is een materiaal van de natuur. Wij besteden altijd aandacht aan de herkomst en de verwerking van ons massief hout. Alle grondstoffen en glazuren voor onze nachtkastjes zijn streng getest op schadelijke stoffen. Meubels van hout geven uw slaapkamer gezelligheid en een aangenaam ruimteklimaat.

Puur natuur in de slaapkamer - meubels van allnatura maken het mogelijk. Richt een complete slaapkamer in met meubels van massief hout. Bed, nachtkastje, ladekast en kleerkast moeten allemaal van dezelfde mal zijn? Geen probleem, ontdek onze slaapkamerprogramma's gemaakt van massief hout van hoge kwaliteit.

Koop vandaag nog uw nieuwe nachtkastje of nachtkastje van massief hout. Levering geschiedt gemakkelijk bij u thuis.

laden

Een moment geduld.....