0 0

Fragment uit onze algemene voorwaarden:

[...]

4. Prijzen en betalingsvoorwaarden

4.1 Voor zover bij de productbeschrijving van de aanbieder niets anders vermeld staat, gaat het bij de aangegeven prijs om een totaalprijs (incl. btw). Eventueel worden de verzendkosten apart vermeld bij de betreffende productbeschrijving.

4.2 De klant beschikt over verschillende betalingsmogelijkheden, die worden aangegeven op de website van de verkoper.

4.3 Bij keuze voor de betalingsmethode 'PayPal’ verloopt de betaling via de betalingsdienstaanbieder PayPal (Europe) S.a. r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg volgens de gebruiksvoorwaarden van PayPal, die kunnen worden ingezien via https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/useragreement-full?locale.x=nl_NL.
Hier bieden we u de mogelijkheid om te betalen via PayPal. Via PayPal is ook een betaling met uw creditcard mogelijk. Als u deze betaalmethode kiest, dan wordt u meteen naar de betaalpagina van PayPal doorgestuurd om u daar eenvoudig aan te melden. Vervolgens wordt u terug naar onze shop geleid, zodat u de bestelling kunt afronden. De betaling wordt dan onmiddellijk met de plaatsing van uw bestelling uitgevoerd. Houd er rekening mee dat bij de betaling met PayPal de Algemene Voorwaarden van de betaalprovider voor de transactie van kracht zijn.

4.4 Betaling met creditcard: Hier bieden we u de mogelijkheid om te betalen met creditcard. Als u deze betaalmethode kiest, dan wordt u gevraagd om uw creditcardgegevens in te voeren. Deze gegevens worden dan door onze dienstverlener Concardis gecontroleerd. Wij bewaren deze gegevens niet. De betaling wordt dan onmiddellijk samen met de verzending van de opdrachtbevestiging uitgevoerd. Houd er rekening mee dat bij de betaling met creditcard de Algemene Voorwaarden van de betaalprovider voor de transactie van kracht zijn.
Volgende creditcards worden geaccepteerd: VISA, MasterCard

4.5 Bancontact: Voorwaarde voor deze betaalmethode is dat u een rekening hebt bij een samenwerkende bank, inclusief een bankkaart met het bijbehorende Bancontact-logo. Als u voor deze betaalmethode hebt gekozen, geeft u eerst het kaartnummer van uw Bancontact-kaart in. U wordt dan doorgestuurd naar uw bank waar u moet inloggen. Daar voert u alle nodige gegevens in. Nadat u de bevestiging van uw betaling hebt ontvangen, wordt u doorgestuurd naar de site van allnatura.

[...]

laden

Een moment geduld.....