0 0

Inrichtingsideeën voor onze kleintjes - gezonde babykamers van mooi massief hout. lees meer ...

Onze babykamer

De basisuitrusting in de babykamer

De verwachting voor je kleine schat stijgt. Een van de belangrijkste en mooiste dingen om te doen vóór de geboorte is het inrichten van de kamer van de nieuwkomer. U zult er in de eerste maanden en jaren vele uren doorbrengen. Het moet u behagen, u ondersteunen in uw dagelijks leven met het kind en zekerheid bieden. Dit alles draagt bij aan de beslissing voor het meubilair in de babykamer.

Wat heeft het nodig in zijn eerste eigen kamer? Niet veel in het begin! Een babybedje en een commode erbij en uw babymeubelset is compleet.

Babybed

Een veilig babybedje waarin uw kleine schat vredig en veilig slaapt, is het middelpunt van de babykamer. Onze babybedjes zijn verkrijgbaar in de standaardmaat 70x140 cm. Verwijderbare spijlen creëren een "maas" waardoor peuters zonder gevaar het bed kunnen verlaten. Veel modellen zijn verstelbaar en passen zich aan uw behoeften aan.

Verandering van eenheid

De luiertafel biedt ruimte voor babykleertjes en toiletartikelen. Een beveiligd verschoonoppervlak biedt bescherming, zodat uw baby er niet af kan vallen tijdens het schoppen. Op een goede luiertafel heb je luiers en co. altijd bij de hand.

Extra meubels voor meer bergruimte

Kapster

Sneller dan je denkt, wordt de ruimte voor babykleertjes in de commode schaars, en dan komt een garderobekast te hulp. Onze babygarderobekasten zijn geoptimaliseerd voor kinderkleding en hebben een praktische indeling die de kinderkamer opgeruimd houdt.

Schappen

De ruimte op en in de luiertafel is niet meer voldoende? Neem corrigerende maatregelen met een hangplank die boven de luiertafel kan worden aangebracht. Nog meer opbergruimte wordt geboden door een bijpassende vloerplank in de kinderkamer. Speelgoed, kleren en nog veel meer zullen er ruimte in vinden.

Een houten babykamer die met je meegroeit

Babymeubels zijn een echte snel-wisselaar. Het babybedje wordt een wiegje of bureau en de commode kan in de kinderkamer verder gebruikt worden als een gewone commode

Degelijk gemaakte meubels zijn duurzaam en kunnen dankzij de slimme constructie van babykamer tot tienerkamer worden gebruikt. Onze babybedden in de maat 70x140 cm kunnen worden omgebouwd zodat ze tot in de kleuterschoolleeftijd kunnen worden gebruikt. Babybed "Ludus 02"kan worden omgevormd tot een kinderbed of een praktisch bureau.

Zodra uw peuter luiervrij is, wordt de commode een normale massief houten commode en vindt hij zijn plaats in de kinder- en tienerkamer. Een massief houten kledingkast in een eenvoudig ontwerp kan ook worden gebruikt in de kinder- en tienerkamer.

Degelijk vervaardigde complete sets voor een harmonieus totaalbeeld

Welke meubels u in uw kinderkamer nodig hebt, hangt uiteindelijk af van uw behoeften. Veel detailhandelaren bieden sets aan bestaande uit 2 of 3 meubelstukken. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw babykamer zelf in te richten vanaf de op elkaar afgestemde meubelen. Combineer het babybedje, de commode en de kledingkast uit hetzelfde programma en het meubilair zal perfect harmoniëren. Veel programma's bieden nog meer praktisch meubilair waarmee u uw kinderkamer naar eigen wens kunt aanvullen.

Of het nu klassiek, modern of speels is - we hebben voor elk wat wils.

Ons kinderbedje in uitstekende kwaliteit

Het "Piccolino"bed van massief grenen, met een geloogd/geolied oppervlak, werd door ÖKO-TEST beoordeeld als "goed". Het ledikant met een afmeting van 70x140 cm overtuigt door zijn tijdloze design. Het ligoppervlak van het kinderbed is 4-voudig in hoogte verstelbaar en kan worden aangepast aan de grootte van uw kind. Ontdek de bijpassende kleerkast, commode en legplank bij het uitstekende kinderbed.

Massief houten babykamer - veilig, stabiel en gemakkelijk schoon te maken

Onze diverse inrichtingsvoorstellen voor de eerste kamer van uw kleine zonnetje zijn gemaakt van gezond massief hout. Massief hout heeft veel voordelen, het is robuust en zorgt voor een aangenaam ruimteklimaat in de kinderkamer. Wij gebruiken grenen, beuken, berken en elzen voor onze massief houten babymeubels. Het hout van onze meubelen is streng getest op schadelijke stoffen.

De meubelen krijgen een oppervlaktebehandeling die het hout beschermt en het laat ademen. Voor de gekleurde babymeubels worden hoogwaardige glazuren en vernissen gebruikt, die veilig zijn voor uw schat.

Zelfs de kindermeubels worden getest op schadelijke stoffen.

In de kinderkamer in het bijzonder, moeten babybedjes en co. veel doorstaan. Peuters ontdekken hun omgeving met al hun zintuigen. Geen probleem, kindermeubelen van allnatura bieden het hoogste niveau van veiligheid in termen van materialen en vormen. Meubels met een hoge mate van functionaliteit en een kindvriendelijke afwerking creëren een natuurlijke, harmonieuze leefomgeving waarin het leuk is om op te groeien.

U bent niet op zoek naar een complete kamer, maar wilt uw bestaande inrichting aanvullen? Dan zijn de assortimenten babybedden, verschoon commodes, babykledingkasten, babyladenkasten en planken voor baby's misschien ook interessant voor u. Vul uw massief houten meubelen aan met natuurlijke accessoires. Ontdek onze dekens, dekens en slaapzakken van hoge kwaliteit voor baby's

laden

Een moment geduld.....