0 0

Ervarings gemeenschap. Thuis, natuurlijk.
Massief eetkamermeubilair in fabriekskwaliteit


Massief houten eetkamermeubels voor elke stijl

Het oog eet met je mee - dit gezegde geldt voor eten en de hele eetkamer. Plezier en gezelligheid spelen hier de hoofdrol. Van een ontbijt met het gezin, huiswerk- of knutselsessies met uw kinderen, tot een diner met vrienden, het vindt allemaal plaats in uw eetkamer. Onze massief houten eetkamermeubels zorgen voor de juiste ambiance en een uitstekend ruimteklimaat. Ontdek uw nieuwe favoriete stukken voor de eetkamer.

Eetkamermeubels moeten functioneel zijn en uw huis huiselijk maken. Romantische landelijke stijl, moderne mix van metaal en hout, rustiek met natuurlijke vormen of de frisse uitstraling van de Scandinavische woonstijl, aan u de keuze! Onze grote selectie van eettafels en co. laat niets te wensen over. Met een complete set bent u gegarandeerd op de goede weg. Bovendien kunt u alle meubelen individueel samenstellen en zo uw gewenste eetkamer vormgeven.

Het middelpunt van elke eetkamer - de eettafel

De naam zegt het al, een eettafel hoort in elke eetkamer. Het vormt het centrum in uw eetkamer, daarom moet de keuze goed overwogen worden. Afmetingen, vorm, houtsoort, voetoplossing en extra functies, dit alles moet worden overwogen in uw beslissing.

  • Grootte: Enerzijds is de grootte afhankelijk van de mensen die regelmatig aan tafel zitten. Aan de andere kant hangt het af van de beschikbare ruimte in de kamer. In een tweepersoonshuishouden is een rechthoekige vorm de juiste keuze. Iedereen heeft genoeg plaats aan tafel en ze zitten niet te ver van elkaar af. Als algemene regel geldt dat elke persoon ongeveer 60-80 cm ruimte moet hebben. Dit betekent dat een tafel met zijden van 120-140 cm lang ideaal is voor vier personen. Voor zes personen wordt een tafel met een lengte van 180 cm aanbevolen.
  • Vorm: Hier hangt het in de eerste plaats af van de aard van de ruimte. De meeste mensen gaan voor een rechthoekige vorm. Als u een erker in de eetkamer heeft, is het raadzaam om aan een ronde eettafel te denken. Eettafels in een ronde of ovale vorm vullen de kamer perfect.
  • Houtsoort: Als u eenmaal hebt besloten over de vorm en grootte, is het tijd voor de look. Wij bieden eettafels in grenen, beuken, eiken, noten en met een wit gelakt oppervlak. Het hoogwaardige massieve hout maakt elke eettafel echt uniek. Beukenhout oogt eerder kalm en neutraal, eikenhout geeft uw eettafel een rustieke charme en grenenhout past perfect in een dromerige eetkamer in landelijke stijl.
  • Voetoplossing: Het hoeven niet de vier klassieke tafelpoten te zijn. Het lijdt geen twijfel dat deze variant optimale beenruimte biedt en in vele varianten wordt aangeboden. Ontdek bovendien onze unieke eettafels met metalen onderstel of een ongewoon kolomframe. Hier vindt u een tafel voor elke smaak.
  • Features: Als de ruimte het toelaat en u graag gasten ontvangt, is een tafel met een opklapbaar blad of uittrekfunctie aan te bevelen. Als u graag thuis feestjes geeft, is de uitbreidingsfunctie de juiste keuze. Hiermee kunt u uw eettafel snel en gemakkelijk verlengen. Het verlengblad is ook handig, want het kan worden verborgen onder het tafelblad van onze tafels, zodat het altijd binnen handbereik is.

Deze andere meubels horen thuis in je eetkamer

Wanneer men vraagt wat er in een eetkamer hoort, is de stoel het tweede waar men zeker aan denkt. Van sledestoelen tot gestoffeerde stoelen - bij ons vindt u uw nieuwe stoel voor de eetkamer. Als alternatief voor of aanvulling op uw houten stoelen, kunnen wij u een bank van massief hout aanbevelen. Bijpassende modellen voor uw nieuwe tafel en stoelen vindt u hier. Onze eetkamerstoelen zijn van hoge kwaliteit en ergonomisch. Vooral als u aan uw eettafel werkt, is een goede stoel belangrijk. Een sledestoel biedt een comfortabele zitervaring dankzij de verende zitting. U kunt comfortabel een boek lezen in een gestoffeerde stoel met armleuningen - een prima alternatief voor een fauteuil. Wij adviseren u graag over welke stoel het beste bij uw eettafel en uw wensen past.

Ontdek onze perfect op elkaar afgestemde eetkamer meubelsets of stel uw eigen eetkamercombinatie samen. Bijkomende meubelen zoals ladekasten, vitrinekasten, highboards of dressoirs zorgen voor een gezellige sfeer in uw eetkamer en bieden praktische opbergruimte. Tegenwoordig hebben veel mensen een open eet- en woonkamer, genoeg ruimte voor een brede sideboard of ladekast, die ook dienst doet als opbergruimte voor uw decoratieve spullen. Een kleine tip van ons: een dressoir of ladekast is perfect om een buffet voor gasten in te richten.

Open highboards en vitrinekasten zetten uw favoriete servies letterlijk in het juiste licht. Onze vitrines en highboards zijn voorzien van verlichting die aangenaam en indirect licht geeft. Over licht gesproken, ontdek onze pendantlampen voor de eetkamer en zorg voor de juiste verlichting van uw eettafel.

Eetkamerhout - de beste kwaliteit van allnatura

Massief hout biedt vele voordelen. Het is uniek, duurzaam, stabiel en, het belangrijkste voor de eethoek, gemakkelijk schoon te maken. Onze houten meubelen zijn beschermd tegen vuil en vocht door een natuurlijke oppervlaktebehandeling. Alle grondstoffen voor onze meubelen worden streng getest op schadelijke stoffen. Mocht er iets misgaan met uw eettafel, dan helpt onze onderhoudsset om uw eetkamer meubels weer in oude glorie te herstellen. Voor kleine vervuilingen en dagelijks onderhoud is het voldoende om de massief houten meubelen met een vochtige doek af te nemen. Een behandeling met onze ecologische meubelolie beschermt het oppervlak extra.

laden

Een moment geduld.....