0 0

Kinderbedden van allnatura - gewoon natuurlijk opgroeien!

Je kind moet opgroeien in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. lees meer ...

Waar moet je op letten als je een kinderbedje koopt?

Er zijn veel goede wiegjes. Hoe weet je welke de juiste is? Om er zeker van te zijn dat iedereen tevreden is met het nieuwe kinderbed, moet u zichzelf een paar vragen stellen voordat u het koopt. Wat is belangrijk voor u en uw kind? Hoe lang moet het kind in het nieuwe bed slapen?

Het juiste bed voor elk kind

Ten eerste moet u beslissen over het type kinderbed. De beslissing is afhankelijk van de leeftijd van uw kind. Voor peuters zijn bijvoorbeeld zijbedden of bedden die meegroeien met het kind geschikt. Grotere kinderen hebben liever een speel- of jeugdbed. Het ideale bed heeft een stabiele lattenbodem en een matras die aangepast is aan het kind. Voor oudere kinderen moet er genoeg steun zijn. Het is zinvol als de hoes van de matras afneembaar en wasbaar is en vrij van allergenen.

Let bij de aanschaf van een kinderbedje op de veiligheid

Om te voorkomen dat uw dierbaren zich verwonden, moet u bij de aankoop van het bed letten op een stabiele constructie en een hoogwaardige afwerking van het bed. Het mag geen scherpe randen of hoeken hebben, noch uitstekende of loszittende schroeven. Bij de aankoop van een hoogslaper moet veiligheid een belangrijke rol spelen om vallen bij het omhoog klimmen te voorkomen. Voor kinderen van kleuterschoolleeftijd moet de hoogslaper niet te hoog zijn en een schuine trap hebben.

Functies van het bed

Ook de functionaliteit moet in aanmerking worden genomen. U moet bedenken wat het bed moet kunnen en aan welke behoeften of eisen moet worden voldaan. Moet het bed ombouwbaar zijn? Sommige babybedden kunnen bijvoorbeeld omgebouwd worden tot een wieg, box, kinderstoel of kinderbed. Speelbedden bieden ook een toegevoegde waarde omdat ze niet alleen worden gebruikt om in te slapen. Meisjes kunnen prinses spelen, jongens worden piraten. Om ervoor te zorgen dat het avonturenbed ook in de puberteit nog gebruikt kan worden, moet het bed ombouwbaar zijn. Speelbedden van allnatura kunnen in een paar eenvoudige stappen omgetoverd worden tot normale bedden. Eenvoudige eenpersoonsbedden kunnen overdag met behulp van kussens in een sofa worden veranderd.

Het bed aanpassen aan de beschikbare ruimte

Een andere factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een nieuw bed is de grootte van de kamer. Hoogslapers vereisen een bepaalde hoogte in de kamer, zodat het kind zijn of haar hoofd niet stoot bij het opstaan. Avontuurlijke bedden, bv. met een glijbaan, nemen veel ruimte in beslag. Er moet worden nagegaan of bijvoorbeeld de kleerkast of het bureau nog in de kinderkamer passen. Bovendien moeten de kinderen voldoende ruimte hebben om te spelen en te ravotten. Als broers en zussen een kamer delen, is een ruimtebesparend stapelbed een goed idee. Kleine kamers krijgen meer opbergruimte voor speelgoed & co.

Welke kinderbedden zijn beschikbaar bij allnatura?

Kijk eens naar onze verschillende modellen voor kleine en grote kinderen. Of het nu gaat om coole kinderbedden of flexibele babybedden - bij ons vindt ieder kind zijn slaapdroom. Voor uw kinderen, bieden wij bedden in de maat 90 x 200 cm. Deze omvatten eenpersoonsbedden, ladenbedden, bedden met een logeerbed, loft & bunk beds en speelbedden. Sommige bedden kunnen worden omgetoverd tot een speelparadijs met extra accessoires zoals een glijbaan, speeltunnel en speelgordijn. Bovendien brengen de kleurrijke accessoires kleur in de kinderkamer. Voor uw "volwassenen" vindt u de ideale slaapplaats in onze categorie "Jeugdbedden". Sommige van deze zijn 140x200 cm groot.

Mooie kinderbedden van massief hout

Alle producten in onze categorie "kinderbedden" zijn gemaakt van waardevol massief hout. Afhankelijk van het model kunt u bedden krijgen van massief grenen, beuken, beuken kernhout, elzen of berken. Naast onbehandeld massief hout is een deel van het gebruikte hout geloogd/geolied, witgelakt of gebeitst/wax gemaakt. Alleen Europees massief hout wordt gebruikt voor de productie van de kindermeubelen. De gebruikte materialen zijn onderworpen aan onze strenge vervuilende tests - zodat uw kind kan opgroeien in de meest natuurlijke omgeving mogelijk.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....