0 0

Productfilosofie - massief houten meubelen

Lees meer over de productfilosofie van allnatura. Van welke grondstoffen de meubelen zijn gemaakt en hoe belangrijk de controle/het testen op verontreinigende stoffen voor ons is. U vindt de nodige informatie hier.

Definitie en voordelen van massief hout

De vormentaal van onze massief houten meubelen drukt vooral natuurlijkheid en comfort uit. Meer informatie hierover.

Kunnen meubels je ziek maken?

Je zou niet eens aan zo'n scenario willen denken, maar helaas gebeurt het keer op keer dat mensen na het kopen van meubels klagen over klachten die ze vóór de aankoop niet hadden.

Vragen over massief houten meubelen

Met deze vraag- en antwoordlijst laten wij u, als aanvullende klantenservice, zien welke vragen ons zeer vaak worden gesteld.

Natuurlijke houtverzorging en oppervlaktebehandeling

Bij allnatura worden de oppervlakken van alle massief houten meubelen afgewerkt met niet-giftige, natuurlijke oliën, was en kleuren die het hout laten ademen en natuurlijk laten leven. Tips voor het onderhoud van uw massief houten meubelen van allnatura vindt u hier.

Overzicht - Grondstoffen Massief houten meubelen

Bij allnatura massief houten meubelen staan kwaliteit en hoogwaardige afwerking hoog in het vaandel. Dit omvat zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en consequente tests op schadelijke stoffen. Een overzicht van de houtsoorten en grondstoffen die wij gebruiken, vindt u hier.

Certificering van het hout

Hier informeren wij u over de certificering van het hout en stellen we u de certificeringssystemen FSC en PEFC voor, die voor duurzame bosbouw staan.

Natuurproducten en geuren

Geuren maken gewoon deel uit van de natuur. Dit geldt natuurlijk ook voor onze hoogwaardige producten die gemaakt zijn van waardevolle, natuurlijke grondstoffen.

Op dit punt willen wij u graag begeleiden met teksten, tips en nuttige informatie die u zullen helpen bij uw zoektocht naar ecologische massief houten meubelen:

laden

Een moment geduld.....