0 0
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel
 • Küchenmöbel

Massief houten keukens - flexibel, robuust en stijlvol! Voeg warmte en comfort toe aan uw keuken met onze modulaire keukens van fijn massief hout. Lees meer ...

Onze flexibele massief houten keukens

Beslissingsondersteuning


Massief houten keukens van allnatura: De eenvoudige weg naar uw droomkeuken!

Haal de natuur in je keuken. Verwen uzelf met een van onze praktische, modulaire massief houten keukens van eiken- of beukenhout. Combineer de doordachte modules volgens uw behoeften en uw ruimtesituatie om uw eigen droomkeuken te creëren. Keukenplanning is heel eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is een tekening op schaal van de vorm van je keuken. De moduleoverzichten "Culinara" en "Mediterano" zullen u helpen. De exacte afmetingen van de modules en een schets van de afzonderlijke elementen van uw houten keuken vindt u ook op de betreffende productpagina.

U bent ook flexibel wat betreft de voetoplossing voor uw keuken - kies geheel naar eigen smaak voor de meegeleverde houten poten of vul uw keuken aan met edele metalen manchetten of mooie plinten van hout.

Als u verhuist, neemt u uw modulaire keuken van massief hout gewoon mee. De massief houten keuken kan altijd worden gehergroepeerd en uitgebreid. Het past zich dus aan elke ruimtesituatie aan. Uw keuken zal kleiner zijn na de verhuizing? Geen probleem: de overtollige meubels kunnen ook worden gebruikt als commode in de slaapkamer of als dressoir in de woonkamer.

Bijzonder handig voor u:De modules van uw houten keuken worden al gemonteerd geleverd - alleen de handgrepen moeten nog op de fronten van uw keuken worden gemonteerd.

Welke stijl hebben massief houten keukens van allnatura?

Ons team heeft 2 houten keukens voor u ontworpen: "Culinara", een moderne droomkeuken in een strak, minimalistisch design en "Mediterano", een klassieke landhuiskeuken met aantrekkelijke cassettefronten. U kunt het karakter van beide keukens nog aanpassen. Alleen al het hout zet de toon voor de keukens - het kernhout van de beuk met zijn gebogen nerf oogt zeer elegant, het eikenhout meer rustiek. Met de keuze van handgrepen en voetoplossingen heeft u nog meer ontwerpmogelijkheden voor uw keuken van massief hout.

Houdt u van de landhuisstijl van onze "Mediterano" massief houten keuken, maar wilt u een modern tintje aan de uitstraling van uw keuken? Rust uw individuele keuken dan uit met opvallende, hoekige handgrepen en houten poten met metalen manchetten! Wil je een pure landelijke keuken? Dan adviseren wij klassieke knopgrepen en een gesloten plint.

Deze afstemming werkt natuurlijk ook voor de massief houten keuken "Culinara". U wilt het moderne, heldere karakter benadrukken? Greeploze fronten met kantelfunctie en houten voetjes benadrukken het gereduceerde ontwerp. Neigt u naar de industriële stijl, dan zijn hoekige handgrepen en metalen manchetten voor de houten poten geschikt. Uw "Culinara" keuken zal klassiek elegant zijn met gebogen handgrepen en plinten.

Zoals u ziet, heeft u met houten keukens van allnatura veel mogelijkheden voor keukenplanning - welk model u ook kiest voor uw droomkeuken.

Waarom kiezen voor massief hout in de keuken?

In het keukenhout - waarom niet? Natuurlijk voedsel bereiden in een natuurlijke omgeving is een plezier! Wij hebben ongevoelig hardhout gekozen voor onze keukens - u hebt de keuze tussen beukenhout - het opvallend generfde kernhout van beuken - en eikenhout. Toch zullen er gebruikssporen zijn - dat geldt voor elk materiaal in de keuken. Maar dit is geen probleem met houten keukens. Het materiaal uit de natuur krijgt daardoor zelfs meer karakter. Een voorbeeld: krassen op een hoogglanzend plastic oppervlak zouden op het eerste gezicht storend zijn. Op een gewaxte en geoliede houten keuken vallen ze nauwelijks op.

Het onderhoud van uw keuken is vanzelfsprekend.

Het onderhoud van uw massief houten keuken is heel eenvoudig. Zet geen hete pannen op het massief houten werkblad en veeg vloeistoffen zo snel mogelijk op. Onderhoud het massieve hout van uw keuken van tijd tot tijd met natuurlijke olie (bijvoorbeeld lijnolie) of was. Heeft u een volautomatische koffiemachine? De ervaring leert dat dergelijke apparaten de neiging hebben om plassen te vormen. Daarom kunt u het apparaat het beste op een waterdicht oppervlak plaatsen - bijvoorbeeld een glazen of keramische plaat. Daaronder blijft het prachtige massieve hout veilig beschermd.

Wij krijgen vaak de vraag of een doorlopend natuurstenen werkblad ook mogelijk is voor onze houten keukens. Ook al bieden we dit niet aan, het is toch geen probleem. Verwijder gewoon de massief houten bladen. Een steenhouwer die gespecialiseerd is in keukens zal u graag een werkblad van natuursteen leveren. Het enige nadeel: je bent niet meer zo flexibel. Wij adviseren u dus om de keukenafdekplaatjes niet weg te gooien, maar te bewaren.

Massief houten keukenmeubelen zijn duurzaam en blijven vaak generaties lang in de familie. Waarom niet uw massief houten keuken van allnatura?

laden

Een moment geduld.....