0 0

Droomachtige eettafels voor gezellige etentjes. lees meer ...

Een massief houten eettafel - de familie ontmoetingsplaats

De eettafel is de plek in huis die het hele gezin verenigt. U geniet van uw tijd samen bij een gezellige maaltijd. Besteed speciale aandacht aan je eetkamer. Met een tafelblad van massief eiken of wild eiken bijvoorbeeld haalt u een stukje natuur in huis. Maak van uw eetkamer een plek waar u zich goed voelt!

Eettafels van massief grenen, beuken, beuken kernhout, eiken, wildeiken, noten of met een edel, wit geglazuurd massief houten blad. Het oppervlak wordt geolied of beschermd met een combinatie van olie en was.

We gebruiken niet de populaire houtsoorten sheesham en acacia, omdat we veel belang hechten aan korte transportroutes en een lage impact op het klimaat. Het hout uit India en Australië maakt dus geen deel uit van ons programma voor duurzame bosbouw.

Massief houten eettafels: individueel aangepast aan uw woonsituatie

Voor elke smaak vindt u een massief houten eettafel in het juiste design. Bent u ingericht in landhuisstijl? We hebben hier ook aantrekkelijke modellen. Bent u op zoek naar een tafel op maat, een ronde eettafel of hecht u waarde aan een veganistische variant? Ook hier zult u vinden wat u zoekt. Of ook een tafel volledig naar het model van de natuur met een unieke boomrand. De boomrand volgt harmonieus het natuurlijke verloop van de houtnerf. U bent ook volledig flexibel als het gaat om de poten van de tafels. U kunt kiezen tussen slanke massief houten poten of opvallende metalen poten.

Massief houten eettafels in verschillende maten

Je verwacht vaak bezoekers? Kies dan voor een massief houten tafel die uittrekbaar is of een tafel met uittrekblad. Hierdoor wordt het tafelblad langer en heb je genoeg ruimte voor lieve vrienden. Als u onzeker bent over de lengte en breedte van het tafelblad, kunt u advies vinden op de pagina Beslissingsgids voor tafelgrootte. Aangezien het gewicht ook wordt beïnvloed door de grootte van het massief houten blad, moet hiermee rekening worden gehouden bij de aankoop van meubels.

Vind een massief houten eettafel met bijpassende stoelen

Attractieve stoelen en gezellige banken zijn ook verkrijgbaar bij allnatura. Stoelen en banken zijn verkrijgbaar in massief grenen, beuken, beuken kernhout, eiken, wild eiken en notenhout. Het oppervlak is geolied of gewaxt. Kies ook hier de stijl die bij uw tafels past. Bij de stoelen vindt u zitschelpen van hout, maar ook van gestoffeerd. De stoelpoten zijn verkrijgbaar in massief hout of metaal, afhankelijk van het model. Ook fauteuils en sledestoelen zijn opgenomen in ons stoelenassortiment.

Inrichting van de eetkamer: Massief houten meubelen vinden

Natuurlijk bieden wij niet alleen eettafels van massief hout aan, maar ook andere meubelen, bijvoorbeeld van stil beukenhout. Vind aantrekkelijke dressoirs, highboards en vitrinekasten of laat u inspireren door ons "eetkamer" kamerconcept. Wilt u uw hele huis inrichten met massief hout uit de natuur? Bij allnatura vindt u talloze praktische meubels in aantrekkelijke designs, van bedden van massief hout tot badkamermeubels van hout.

laden

Een moment geduld.....