0 0

Deze praktische legplanken zijn individuele en ruimtebesparende hulpjes die het makkelijker maken om alles netjes te houden. En ze creëren een feel-good sfeer! lees meer ...

Jeugdplanken: 5 Producten

Plankenkubus met planken, deuren en laden
Eiken plank Talis
Rekken in eikenhout
Handvat in zwart metaal

Plank kubus systeem "Talis"

 • Gemaakt van massief kernhout beuken of eiken, geolied oppervlak
 • Maten H38xB38 cm, diepte 20 of 35 cm
 • Bijbehorende planken, laden of deuren op aanvraag verkrijgbaar
 • Kubussen kunnen staand of hangend worden gemonteerd
 • Meubilair wordt gedeeltelijk geassembleerd geleverd

Meer informatie

Plankblokje Pico in loog/olie
Pico legbordkubus als ruimteverdeler, wit gelakt en gelakt/geolied gecombineerd
Pico plankblok in loog/geolied, inzetstukken in wit glazuur
Pico plank kubus lade met handvatgat

Plank kubus systeem configurator "Pico"

(22)
 • Vervaardigd uit massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied of wit geglazuurd
 • Kubussen, deuren, laden en X-insert beschikbaar
 • gemakkelijk te plannen met behulp van de praktische 3D-configurator - op maat gemaakt voor uw huis
 • De meubels worden gemonteerd geleverd

Meer informatie

Het multifunctionele vakkenkubussysteem brengt orde in uw huis
Een echte blikvanger in elke studeerkamer
Valletta slaat ook een goed figuur in de gang
Het schapkubussysteem is gemakkelijk stapelbaar dankzij de ronde stapelfrezen

Plank kubus systeem "Valletta"

(4)
 • Maak van massief beuken of eiken hout, geolied oppervlak
 • Afmetingen H37xB37xD32 cm
 • Opvallende en gevormde lamellenoptiek aan de zijkanten
 • rondstapelfrezen voorkomt wegglijden
 • Ook verkrijgbaar met legplank, wijnrek en laden op aanvraag
 • De meubels worden gemonteerd geleverd

Meer informatie

Staande plank met rechte lijnen in een jong, modern design
Oppervlak geloogd/geolied of met witte was behandeld

Plank "Lucena"

(3)
 • Vervaardigd uit massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied of witgewassen
 • Schap met 5 open vakken
 • Lichtgewicht door bodemvrijheid
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Wandplank met brede plank en praktische haken
Wit oppervlak

Wandplank met haakjes "Lucena"

(2)
 • gemaakt van massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied of met witte was behandeld
 • modern, jong ontwerp
 • Met 1 plank en 5 praktische haken
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Moderne planken voor jeugdkamers

Jeugdrekken zijn een praktische toevoeging aan een jeugdkamer. Een boekenplank is bijvoorbeeld onmisbaar, zelfs in tijden van laptops, tablets en mobiele telefoons - boeken voor school, prentenboeken of naslagwerken vinden er hun plaats. Voor sommige tieners is een wandplank genoeg. Anderen hebben bijna een "jeugdkamer rekken systeem" nodig.

Of het nu gaat om een wandplank, een plank om op te staan of een plankensysteem in verschillende hoogtes - een jeugdplank moet een modern en duidelijk ontwerp hebben, zodat uw kind zich er prettig bij voelt. Een flexibele oplossing bieden onze slimme schapkubussen, die steeds opnieuw kunnen worden gecombineerd en aangevuld om een individueel schap te creëren. Kunt u in de rubriek "Jeugdplanken" niets vinden dat bij u en uw kind past? Kijk dan eens naar de categorie "Living Walls & Shelves" in de sectie "Living".

Echt massief hout voor boekenkast, wandplank, wandbord & Co.

Zelfs tieners hebben behoefte aan een gezellig toevluchtsoord waar ze kunnen uitrusten en ontspannen. Hun levens zijn tenslotte al opwindend genoeg. Creëer een natuurlijk eiland van rust voor uw kind in de vaak stressvolle schooldag. Een boekenkast, wandplank, wandplank of rekkensysteem van massief hout zal u hierbij helpen. Planken en wandplanken van massief hout stralen comfort en warmte uit - precies de juiste sfeer om te leren en te ontspannen. Meubelen van echt hout - zoals bovenkasten en rekken in verschillende breedtes en hoogtes - zijn ook goed voor het ruimteklimaat. Hout met een oppervlak met open poriën heeft een balancerend effect, omdat het vocht uit de kamerlucht kan opnemen en later weer kan afgeven.

Bij allnatura vindt u niet alleen planken in de meest uiteenlopende houtsoorten, maar alles wat u nodig heeft voor de jeugdkamer. Ontdek onze jeugdbedden, nachtkastjes, ladekasten en bureaus in jong, "cool" design. Met een jeugdkamerprogramma kunt u de jeugdkamer volledig als set - dus "uit één mal" - modern inrichten.

Vindt uw kroost houten planken "uncool"? Welnu, neem hiertegen stelling en laat uw kind onze peppy, rechtlijnige rekken zien, die perfect passen bij een jonge, moderne levenshouding. Een belangrijk argument voor jongeren in tijden van de "Friday for Future"-beweging: Massief houten meubelen zijn duurzaam en beschermen het milieu. Houten planken zijn duurzaam omdat ze uw kind lange tijd zullen vergezellen. Een strakke, moderne boekenplank is ook handig in een studentenkamer en zal zeker een plaatsje krijgen in de eerste eigen flat.

"Planken jeugdkamer" - welke houtsoorten zijn er?

Wij bieden een breed scala aan houtsoorten voor de slaapkamer van uw kroost. Kies de wandplank of vrijstaande plank die bij de bestaande inrichting past.

Pijnhout: Het hout heeft noesten en oogt daardoor rustieker. Planken van grenen worden vaak aangeboden in geloogd/geolied, als alternatief zijn ze vaak ook verkrijgbaar in wit geglazuurd. Het zachthout is meestal veel goedkoper dan beuk, eik en co. en wordt daarom vaak gekozen voor kindermeubelen.

Berkenhout:Het hardhout heeft een onopvallende nerf en zorgt voor lang meegaande, slijtvaste meubelstukken. Dit maakt beukenhout perfect voor het inrichten van kinderkamers en tienerkamers. Van dezelfde boom komt de veeleisende en intens generfde hartjesbeuk - maar die is - zoals de naam al zegt - afkomstig uit de kern van de boom.

Eikenhout: Het edele hardhout heeft een rustieke uitstraling. Eiken heeft een sobere nerf. Daarom komt het zelden voor in kinderkamers of tienerkamers. De wilde eik daarentegen - opvallend gefigureerd hout uit de kern van de boom - is erg in de mode. Wild eikenhout wordt vaak gebruikt voor meubels in industriële stijl - een moderne woonstijl voor jonge mensen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....