0 0

Sisal tapijten zijn heuse natuurlijke schoonheden en geven gezelligheid aan uw huis. Meer informatie ...

Sisal vloerkleden: 3 Producten

Sisal vloerkleed Sisalana-uni in natuurlijke kleur
naturel
grijs/mokka
avocado/zwart

Sisal vloerkleed "Sisalana-uni"

(21)
 • ripsbinding
 • tapijtrug gecoat met latex
 • in 7 verschillende effen kleuren met bijpassende boordband
 • totaalgewicht ca. 2350 g/m², tapijthoogte ca. 6 mm
 • speciale afmetingen tot 400 cm breedte leverbaar

Meer informatie

Sisal vloerkleed Lagunera in natuur-bruin met bruine zoom
Natuur-bruin met bruine zoom
Robuust sisal vloerkleed Lagunera met natuurlijke crèmekleurige rand
Natuur-bruin met bruine zoom

Sisal vloerkleed "Lagunera"

(17)
 • Panamabinding
 • tapijtrug gecoat met latex
 • in 3 verschillende kleurnuances, oppervlak tweekleurig, boordband in bijpassende kleur
 • totaalgewicht ca. 2100 g/m², tapijthoogte ca. 8 mm
 • speciale afmetingen tot 400 cm breedte leverbaar

Meer informatie

Gemêleerd sisal vloerkleed in de kleur champagne
noot
noot
champagne

Sisal vloerkleed "Sisalana-gemêleerd"

(11)
 • ripsbinding
 • tapijtrug gecoat met latex
 • in 2 kleurstellingen met edel licht-donkereffect en bijpassende boordband
 • totaalgewicht ca. 2350 g/m², tapijthoogte ca. 6 mm
 • speciale afmetingen tot 400 cm breedte leverbaar

Meer informatie

Wat is een sisal tapijt?

De sisal vezels voor onze vloerkleden worden gewonnen uit de sisalagave. Sisal is een natuurvezel met veel voordelen en op basis van de bijzondere eigenschappen prima geschikt voor de productie van vloerkleden en lopers. Met zijn hygroscopische eigenschappen zorgt een sisal vloerkleed voor een gezond woonklimaat. Sisal kan het vocht uit een vertrek opnemen en dit indien nodig afgeven.

Waarom een sisal vloerkleed?

Sisal - het ideale vloerkleed voor elke ruimte in uw huis. Sisal vloerkleden zorgen voor een gezond woonklimaat. In de woon-, slaap- of kinderkamer, een sisal vloerkleed kan overal probleemloos worden ingezet. Het is extreem robuust, vuilafstotend, antistatisch en warmend.

Onze sisal vloerkleden met een gerieflijke katoenen rand verkrijgt u exclusief bij allnatura online. De kleurrijke katoenen randen geven een mooi contrastrijk accent en houden uw vloerkleed in vorm. Bij de randen voor onze tapijten kiezen we consequent voor het natuurlijke materiaal katoen. De rand is passend bij de kleur van het tapijt gekozen.

De sisal vloerkleden beschikken over een tapijtrug, die met latex is gecoat. Dat maakt het vloerkleed slipbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Vergeet ook niet, dat sisal vloerkleden het contactgeluid kunnen verminderen.

Toe aan een massage? Loop wat vaker op blote voeten en uw sisal vloerkleed verwent uw voeten met een massage.

Hoe gevoelig zijn sisal vloerkleden?

Een groot voordeel van de sisal vloerkleden is hun robuustheid en het gegeven dat ze vuilafstotend zijn. Onze Sisal vloerkleden beschikken over een hoogwaardige Panamabinding of dichte ripsbinding. Waar u voor kiest, is een kwestie van smaak. Beide uitvoeringen bieden maximale stabiliteit en een lange levensduur.

Voor welke ruimtes is een sisal vloerkleed geschikt?

Onze sisal vloerkleden kunt u (bijna) overal neerleggen! In de slaapkamer kunt u uw sisal vloerkleed voor het massief houten bed draperen. Zet uw eettafel met mooie houten stoelen op uw nieuwe sisal vloerkleed. In de woonkamer slaat een sisal vloerkleed een uitstekend figuur onder de salontafel. Zelfs grote belasting in sterk belopen woonvertrekken zoals de keuken kan de natuurvezel aan. In de categorie lopers vindt u modellen van sisal die perfect geschikt zijn voor de hal en lange gangen. Voor badkamers en buiten is een sisal vloerkleed niet geschikt. De natuurvezel reageert gevoelig op vocht en nattigheid.

allnatura biedt u fraaie sisal vloerkleden die elke ruimte een heel bijzondere uitstraling geven. Onze sisal vloerkleden creëren met de kleurrijke randen een fraaie afwerking van het tapijt, waarmee de blik naar het sisal vloerkleed wordt getrokken.

Hoe onderhoud ik een sisal vloerkleed?

Sisal vloerkleden scoren punten, omdat ze antistatisch en vuilafstotend zijn. Het volstaat om ze regelmatig met een gangbare stofzuiger met een borstel te reinigen. Het is belangrijk dat u sisal niet nat reinigt. Mocht er vocht op het tapijt komen, dient dit zo snel mogelijk met een doekje opgenomen te worden. Let bij grotere verontreinigingen op onze tips voor het onderhoud van vloerkleden.

Houd er rekening mee dat bureaustoelen op sisal vloerkleden niet zonder bureaustoel onderlegger gebruikt dienen te worden. De natuurlijke vezels zouden op lange termijn anders "verpulverd" worden.

Waarom een sisal vloerkleed van allnatura?

Wij bieden voor onze sisal vloerkleden vele afmetingen en speciale afmetingen aan. Zo kunt u uw sisal tapijt uitkiezen tot een breedte van 400 cm en de door u gewenste lengte. Via de betreffende productpagina van het sisal vloerkleed komt u bij de selectie voor de speciale afmetingen.

Sisal vloerkleed "Sisalana-uni" is in de 7 mooie kleuren rood, groen, grijs, bruin, naturel, zwart en terra verkrijgbaar. Bij het sisal vloerkleed "Sisalana-gemêleerd", met edel licht-donkereffect, hebt u de keuze uit de kleuren champagne en noot. Sisal vloerkleed "Lagunera", met tweekleurig oppervlak, ontvangt u naar keuze in de kleuren beige of grijs. Of u nu de voorkeur geeft aan gedempte natureltinten of een kleuraccent wilt plaatsen; u vindt het bij ons. Elk sisal vloerkleed heeft een rand in een bijpassende kleur.

Alle grondstoffen voor onze artikelen worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De rand bestaat uit 100 % katoen.

Wij adviseren: vraag voor elke tapijtbestelling onze tapijtmonstermappen aan en kies het lievelingstapijt dat bij uw woning past. Nadere informatie over ons tapijt vindt u hier: Veelgestelde vragen (FAQ) over ons tapijt

laden

Een moment geduld.....