0 0

Grijp je kans in juli
allnatura wedstrijd

Ontdek de wereld van allnatura
Onze productvariëteit voor u!

Vind de perfecte inrichting om je goed te voelen

Handelen in harmonie met mens & natuur
Beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen sinds 1984

Echte meningen, echte tevredenheid - Bekijk wat onze klanten zeggen

Ontdek onze
nieuwe producten

De focus van ons werk: kwaliteit, traditie, duurzaamheid

Momenteel erg populair bij onze klanten

Maak deel uit van onze allnatura familie
Samen voor een duurzamere wereld!

40 jaar ervaring
allnatura is uw expert voor natuurlijk slapen & leven

Mis niets!
Laten we in contact blijven

Meld u nu aan & ontvang een waardebon van € 5,-
profiteer nu van € 5,- korting!
Laat je inspireren op Pinterest
Laat je nu inspireren

Veel plezier bij het rondkijken
De familie Olle

La famille Olle

allnatura - de kracht van de natuur voor uw thuis!

In harmonie zijn met de natuur - dat willen we allemaal. Op vele aspecten in ons dagelijks leven hebben we echter geen invloed. Daarom hebben we een plaats nodig waar we kunnen ontspannen en kunnen genieten met al onze zintuigen. Geef uw woning een heel natuurlijke inrichting. Adem de weldadige sfeer in die alleen met materialen uit de natuur ontstaat. We helpen u daarbij graag!

Onze ervaring voor uw welzijn

We hebben 40 jaar ervaring met duurzame, ecologische producten voor natuurlijk slapen en wonen. Ook u kunt over deze rijke kennisbron beschikken! Onze diverse mogelijkheden om op producten te filteren en te zoeken, maar ook onze uitgebreide informatie helpen u bij uw zoektocht naar een nieuwe matras, een nieuw dekbed en een nieuw hoofdkussen. Profiteer van de orthopedisch en ecologisch praktische innovaties die u alleen bij allnatura vindt. Vertrouw ons en herontdek samen met ons het nieuwe wonen!

Onze partnerfabrieken

Bij allnatura krijgt u duurzame, ecologisch verantwoorde producten van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Het grootste deel van ons assortiment wordt gefabriceerd in Duitsland en de naburige Europese landen, door ervaren partnerfabrikanten die hun ambacht verstaan. Hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen worden omgezet in duurzame producten voor mensen die 'Bio' belangrijk vinden.

Een goed contact met onze fabrikanten is ons basisprincipe. We onderhouden een vertrouwelijke zakenrelatie met onze partners. Daarvoor is het essentieel om te weten wat de ander belangrijk vindt en ook de productieplaatsen en de arbeidsverhoudingen ter plekke te kennen. Europese richtlijnen en verordeningen zorgen voor veiligheid ter bescherming van de werknemer en het milieu. Met de productie in Duitsland en in de Europese buurlanden houden we ook de transportwegen kort. In tijden van het mondiale transporttoerisme een waardevolle bijdrage voor ons milieu.

Onze garantie voor testen op schadelijke stoffen

U wilt het milieu zo min mogelijk belasten door uw leefwijze. Wij ondersteunen u daarbij! Een centraal onderdeel van ons kwaliteitsmanagement is de test op schadelijke stoffen. Wij vinden het belangrijk dat onze producten zo biologisch verantwoord mogelijk zijn en volgens de strengste richtlijnen worden getest op schadelijke stoffen . We zorgen ervoor dat alle grondstoffen van onze toeleveranciers en partnerfabrieken regelmatig worden gecontroleerd op mogelijke schadelijke stoffen door een onafhankelijke keuringsinstantie. Bij alle artikelen van ons basisassortiment laten we bovendien de grondstoffen steekproefsgewijs controleren door een onafhankelijk instituut.

Ons duurzaamheidsprincipe

Wij van allnatura richten ons samen met onze partners op hernieuwbare, duurzame grondstoffen. Onze productiebedrijven geven de voorkeur aan grondstoffen uit hun eigen omgeving. Zo maken we bij het biologische katoen voor onze gewatteerde producten gebruik van gecontroleerde biologische teelt en ontzien het milieu daarmee al bij de fabricage ervan. Ook het dierenwelzijn staat bij ons centraal: de scheerwol voor ons beddengoed is grotendeels afkomstig van gecontroleerde biologische veehouderij, onze dons en veren zijn gegarandeerd niet van levende pluk.

Ons assortiment

Bij allnatura vindt u alles op het gebied van natuurlijk wonen en slapen. Ontdek de categorieën:

  • Gezond slapen - ecologisch en orthopedisch verantwoorde matrassen, lattenbodems, slaapsystemen en beddengoed van huidvriendelijke natuurvezels.
  • Natuurlijk opgroeien - matrassen en beddengoed aangepast aan de leeftijd van baby's, kinderen en tieners met op schadelijke stoffen geteste natuurlijke materialen.

Veel plezier bij het rondkijken!

Geniet van uw leven.

allnatura. Natuurlijk thuis.