0 0

Op ons fijne kattenbed slaapt uw poes beestachtig goed! Meer informatie...

Kattenbedden: 2 Producten

Behaaglijk zacht kattenbed voor een gezonde slaap
Bewust met lage instap
Rolrand en kussen zijn voorzien van ritssluitingen
In 6 kleurstellingen verkrijgbaar

Kattenbed "Cuma"

(2)
 • naar keuze met een vulling van kapok of schapenscheerwol met natuurlatex vlokken
 • tijk met robuuste keper van 100% katoen uit biologische teelt
 • rolrand om lekker weg te kruipen of met het kopje op te liggen
 • onderhoudsarm, want de buitenste kussen- en rolrandhoes zijn wasbaar op 40 °C
 • onderkant slipbestendig bedrukt (GOTS-gecertificeerde druktechniek)
 • in 6 kleurstellingen verkrijgbaar: naturel, antraciet, donkerblauw, wijnrood, terracotta en oker

Meer informatie

Behaaglijk zacht knuffelkussen voor ontspannen uurtjes
Vulling naar keuze van kapok of speltkaf
De afneembare tijk is wasbaar
In 6 kleurstellingen verkrijgbaar

Katten knuffelkussen "Suave"

(2)
 • naar keuze met een vulling van kapok of speltkaf
 • tijk met robuuste keper van 100% katoen uit biologische teelt
 • heerlijk zacht kussen om te dommelen en dromen
 • onderhoudsarm, want het kussensloop is wasbaar op 40 °C
 • onderkant slipbestendig bedrukt (GOTS-gecertificeerde druktechniek)
 • in 6 kleurstellingen verkrijgbaar: naturel, antraciet, donkerblauw, wijnrood, terracotta en oker

Meer informatie

De nieuwe favoriete plek van je kat

Wist je dat je kat tweederde van de dag slaapt? Geen wonder dat de juiste slaapplaats voor je kat een belangrijke aankoop is. In onze kattenbedden slaapt je geliefde fluwelen poot goed beschermd en knus. De non-slip onderkant houdt het kattenbed op zijn plaats voor actieve huisdieren.

Kattenbed rond met comfortabele randrol

Om je kat nieuwe energie te geven om te jagen en te spelen, moet de slaapplaats zacht, rustig en gezellig zijn. Het lichaam van een kat koelt sterk af tijdens het slapen, daarom is een warme slaapplaats belangrijk. Onze kattenbedden zijn perfect aangepast aan de behoeften van je huisdier. Een vulling van kapok of schapenwol met natuurlijke latexvlokken zorgt voor de nodige stabiliteit en comfort van het kattenbed. Dankzij de knusse randrol kan je kat zich heerlijk nestelen en zijn kop neerleggen.

Haaglijke kattenkussens

Katten hebben graag alles in het zicht en geven de voorkeur aan een verhoogde plek. Je kunt ons knusse kattenkussen met kapok- of speltvulling overal neerleggen - op de vensterbank of in de kattenmand. Ons kattenbed in fantastische knuffelkwaliteit is verkrijgbaar in 6 aantrekkelijke kleuren. Je kunt kiezen tussen grijs en beige voor de kleur van de onderkant van het kussen.

Wetenwaardigheden bij het kiezen van kattenbedden

Waar moet je op letten bij het kiezen van een kattenkussen of kattenbed? Je kat houdt van schoon, dus artikelen met afwasbare materialen zijn daarom voordelig. Onze kattenbedden en kattenkussens hebben een wasbare hoes van 100% biologisch katoen, die wasbaar is op 40 °C.
Voor het wassen raden we aan om grof vuil van je kattenkussen of -bed te verwijderen, zodat niet al het haar van je kat in de wasmachine belandt. Je kat heeft een gevoelige en fijne neus, het is beter om geen geurintensieve wasmiddelen te gebruiken om een kattenbed schoon te maken.

De afmetingen van onze kattenkussens en kattenbedden zijn ontworpen voor katten van normale grootte. Je kat heeft genoeg ruimte om zich uit te rekken en comfortabel rond te rollen. Voor zeer grote katten - bijvoorbeeld de Savannah, Maine Coon of Ragdoll rassen - moet je denken aan een hondenkussen voor je huisdier. Kleine honden daarentegen zijn vaak blij met een kattenkussen.

Welk vulmateriaal is geschikt voor je kat?

Katten hebben net als mensen een eigen willetje. Sommige zijn speels en vinden het heerlijk als het om hen heen "knispert". Onze kattenkussens met speltkaf zijn ideaal voor deze huiskatten. Hier kan de kat een holte bouwen en zich laten kalmeren door de zachte druppelende geluiden. Zo wordt het kussen een fascinerend kattenspeeltje. Andere katten houden meer van rust en ontspanning. Voor deze dieren zijn onze kattenbedden of kussens met "geruisloze" kapokvulling of scheerwolbolletjes met latexvlokken de beste keuze. Welke vulling je ook kiest - het kattenbed of kussen zal altijd zacht en knus zijn.

Waarom zijn onze kattenbedden en kattenkussens rond?

Veel katten geven de voorkeur aan een verhoogde plek - ze hebben graag alles in het zicht. Ronde bedden zijn flexibel en kunnen op een vensterbank of de bank worden geplaatst. Ze zijn handig en bieden je kat veel ruimte om zich te nestelen en te ontspannen. Waarom bouw je geen kattengrot voor je kat: leg het kattenkussen of kattenbed onder een stoel en spreid er een kattendeken overheen. Nog een belangrijk voordeel: als het kattenbed of kussen rond is, past het vaak in de kattenmand. Op deze manier heeft je kat zijn vertrouwde vertrouwde omgeving bij de dierenarts en is hij veel meer ontspannen.

Kattenbedden en -kussens in kwaliteit getest op schadelijke stoffen

Alle artikelen van allnatura zijn gemaakt van ecologisch consistente materialen van hoge kwaliteit, getest op schadelijke stoffen. Onze producten voor katten en honden vormen hierop geen uitzondering - je huisdier verdient het.

laden

Een moment geduld.....