0 0

Eetkamermeubels in fabriekskwaliteit
De ontmoetingsplaats voor familie en dierbare vrienden

Nieuw bij allnatura: configurator voor 3D-rekken
De planning van uw nieuwe kastenwand is kinderspel

Alles voor het thuiskantoor!
Hoogwaardige ergonomische bureaus

Leef, lach, slaap en droom op natuurlijke wijze
Welzijn rondom in de woonkamer

Bewaarders van orde in natuurlijke en aantrekkelijke ontwerpen
Opbergsystemen gemaakt van fijn massief hout

Maak het u gemakkelijk in uw tuin
Mooie tuinmeubelen

Flexibele modulaire keukens van allnatura
Plan uw droomkeuken

Niet alleen voor individualisten
Meubelen op maat voor u

Het is een plezier om hier te wonen!
Inspiraties en ruimteconcepten

Dingen om te weten
Adviseur, Tips & Tricks

Wat onderscheidt massief houten meubelen en waarom zou u voor massief hout kiezen?

Profiteer van de levensduur van echt massief houten meubelen. Meubelen mogen massief worden genoemd als het grootste deel van het meubelstuk van massief hout is gemaakt. Dit wordt gegarandeerd door een overeenkomstige DIN-norm. Triplex en spaanplaat worden niet als massief beschouwd en moeten worden geëtiketteerd. Meubelen van massief hout zien er niet alleen uniek uit, maar zorgen ook voor een optimaal ruimteklimaat. Bij allnatura krijgt u exclusief massief houten meubelen van hoge kwaliteit.

Welke houtsoorten gebruiken wij voor onze massief houten meubelen?

Wij hebben meubelen van massief beuken, beuken kernhout, eiken, wilde eiken, elzen, vuren, grenen, noten, zwart noten en Zwitsers steendeen.Voor onze massief vervaardigde tuinmeubelen verwerken wij robinia en robuust thermohout.Elk massief hout heeft zijn eigen karakter.

  • Beuken en elzen hebben een gelijkmatigere structuur.
  • Eiken, met zijn donkerder uiterlijk, is zeer populair voor de productie van massief houten meubelen.
  • Onze houtsoorten kernbeuk en wilde eik bewerken het binnenste kerngebied van de beuk of eik. Dit geeft het meubel een sterke en interessante nerf.
  • Donker notenhout heeft een edele uitstraling. Als combinatie van eettafel met bijpassende bank ziet dit massief hout er indrukwekkend uit.
  • U geeft de voorkeur aan licht hout zoals grenen, vuren of Swiss stone pine - hier hebben wij ook een groot assortiment massief vervaardigde meubelen voor u.
  • Goed geurend Zwitsers grenen is populair in de slaapkamer, voor bed en kledingkast. Waarom ook niet als commode of lowboard in de hal?

Wat is er zo bijzonder aan massief houten meubelen van allnatura?

Onze houtsoorten komen voornamelijk uit inheemse bossen. Reguliere tests op schadelijke stoffen, rekening houdend met de richtlijnen van Natureplus, garanderen een onberispelijke kwaliteit. Om het milieu en de natuur te beschermen, vermijden wij opzettelijk tropisch hout. Wij letten op ecologische consistentie bij de verkoop van onze meubelen. Ons hout komt uitsluitend uit duurzame bosbouw.Wanneer het gaat om de herkomst van massief hout uit niet-Europese landen, zoals notenhout, letten wij op de internationaal erkende keurmerken FSC en PEFC. Ook voor de oppervlaktebescherming van onze massief houten meubelen gebruiken wij alleen middelen uit de natuur.Hoogwaardige oliën, wassen en verven worden hier gebruikt, die het hout op zijn best laten komen.

Alles voor uw natuurlijke leefomgeving

Solide meubels zorgen voor een unieke sfeer in het hele huis. Van de woon- en eetkamer tot de tuin, allnatura biedt u een ruime keuze aan massief houten meubelen van hoge kwaliteit in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke stijl of naar modern, Scandinavisch design, wij hebben voor ieder wat wils. Stel uw individuele woonkamer samen uit massief houten ladekasten, lowboards en salontafels. Of kies uw woonwand uit onze geselecteerde combinaties. Ontdek onze massief houten keukenmeubelen. Onze modulaire keuken kan flexibel gecombineerd en individueel ontworpen worden. Bijpassend hebben wij een grote selectie massief houten meubelen voor uw eetkamer, zodat u de perfecte combinatie van eettafel en zitmeubelen kunt vinden. Voor een natuurlijke woonsfeer mogen comfortabele gestoffeerde meubelen en de bijpassende salontafel niet ontbreken. Wij bieden een brede selectie van massief houten meubelen in beuk, eik, wilde eik, walnoot, Zwitsers steen grenen, grenen en vuren in een grote verscheidenheid van ontwerpen.

Massief houten meubelen voor het hele huis

Bij allnatura vindt uniet alleen meubels voor de woonkamer van massief hout, maar ook alles voor een gezonde slaapkamer! Ontdek ons grote assortiment bedden en co. gemaakt van massief hout - het materiaal uit de natuur. Voor uw kleintjes hebben we ook mooie meubels van massief hout, om zorgeloos op te groeien. Bij allnatura kunt u een grote keuze aan baby-, kinder- en jeugdartikelen kopen, gemaakt van massief hout en andere natuurlijke materialen. Van het eerste bed, over de kast van massief hout, tot de complete inrichting van de kinderkamer, bij ons vindt u de juiste massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....