0 0

Hier vindt u vakkundig gecombineerde massief houten kindermeubels - van speels tot modern! lees meer ...

Onze kinderkamers

De mooiste kinderkamer ideeën van allnatura

De babykamer is verleden tijd en uw lieveling heeft zo zijn eigen ideeën over hoe zijn koninkrijk eruit moet zien. Onze slimme inrichtingsvoorstellen voor een kindvriendelijke kamer zijn perfect afgestemd op de behoeften van uw kind

Wilt u dat het bed, de kleerkast en het bureau van uw kind bij elkaar passen? In de categorie kinderkamer hebben we een geweldige selectiekindermeubels samengesteld. De meubels van de afzonderlijke sets passen bij elkaar en maken de keuze voor u gemakkelijker.

De dromen van kinderen laten uitkomen. Verander het koninkrijk van je kleintjes in een kasteelfort voor ridders en prinsessen. Het speelse ontwerp van de meubelstukken prikkelt de fantasie van kinderen en nodigt uit tot stoeien en spelen.

Vandaag ridder en prinses morgen autocoureur en dierenarts. De interesses van uw kleintjes veranderen elke maand. Neutrale kinderkamerinrichtingen kunnen een voordeel zijn als u niet regelmatig wilt verbouwen. Eenvoudige meubels in hout en wit kunnen worden opgefleurd met bijpassende accessoires. Decoratieartikelen en woningtextiel worden sneller vervangen dan kinderbedden en -kasten.

Welke kinderkamer meubels heb je nodig?

In een babykamer zijn een paar meubelen genoeg. Wanneer uw kroost opgroeit, stijgen de eisen aan de inrichting van de kinderkamer. Tot de basisinrichting behoren in ieder geval een kinderbedje, een kledingkast, een bureau en planken of ladekasten.

 • Cot
  • Lage hoogslapers en speelbedden zijn populair bij de kleintjes. Deze bieden veel ruimte onder het ligvlak, waar grotten, knusse hoekjes of het leergebied kunnen worden gecreëerd. Praktisch zijn kinderbedden met geïntegreerde opbergruimte of een logeermatras.
 • Kapster
  • Ruim opbergen is makkelijker met voldoende opbergruimte. Grote kinderkasten, waarin alle vakken voor de kinderen bereikbaar zijn, zijn onmisbaar in de kinderkamer.
 • Bureau
  • Op z'n laatst op schoolleeftijd heeft uw Abc-schutter een eigen studeerruimte nodig om geconcentreerd z'n huiswerk te kunnen maken.
 • Schappen, ladekasten en kasten.
  • Na verloop van tijd stapelen zich meer en meer speelgoed, knutselspullen en boeken op. Extra opslagruimte is nodig. Zorg ervoor dat uw kind bij alle vakken en lades kan, dan is het gemakkelijker om alles netjes te houden.

Het rijk van uw kleintje wordt pas echt gezellig met de juiste accessoires. Een kindertapijt, comfortabele zitmeubelen en een pluchen deken met een schattig motief maken van de kamer een individuele plek van welzijn.

 • Voorzieningen en stoelen.
  • De bijpassende zitmeubelen kunnen worden gecombineerd met elke kindermeubelset van massief hout. Kinderzitgroepen of zitzakken bieden comfortabele ruimte om te ontspannen met vrienden.
 • Kindertapijt
  • Een vrolijk kindertapijt zorgt voor warme voeten tijdens het spelen en gezelligheid in de kinderkamer. Wij hebben onderhoudsvriendelijke tapijten met kindvriendelijke patronen en kleuren waaruit u kunt kiezen.
 • Pluchen dekens en woningtextiel.
  • En wat ontbreekt er nog? Dat klopt, een knusse pluche deken! Gun uzelf wat tijd samen met uw kroost en lees ze voor uit hun lievelingsboek, lekker knus in een dekentje. De bijpassende artikelen voor elke kindermeubelset van massief hout vindt u op de desbetreffende categoriepagina.

Massief houten kinderkamer - ecologisch, stabiel & geschikt voor kinderen

De meubels in de kinderkamer moeten bestand zijn tegen bijzondere belastingen. Al onze meubelen voor de kinderkamer zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen. Omdat je wilt dat je kinderen opgroeien in een natuurlijke omgeving.

Wij gebruiken voornamelijk grenen hout voor onze kindermeubels. Dit massieve hout biedt de beste kwaliteit voor een solide prijs - de ideale oplossing voor de kinderkamer. Naast grenenhout wordt ook massief beuken- en berkenhout gebruikt voor onze kinderbedden, kasten en meubels in de kinderkamer.

Alle grondstoffen worden regelmatig getest op schadelijke stoffen volgens strenge richtlijnen. Het massieve hout wordt naar keuze geloogd/geolied, geolied of behandeld met hoogwaardige glazuren op waterbasis. Zo kunt u uw protégé zonder zorgen laten spelen, ravotten en slapen in zijn nieuwe kinderkamer van allnatura.

Er is het perfecte kindermeubel voor elke kinderkamer

In kleine kinderkamers helpt een loftbed om de ruimte optimaal te benutten. Daaronder is er ruimte om te spelen en te leren. U hoeft het niet te doen zonder overnachtende gasten in kleine kinderkamers, onze massief houten bedden met uittrekbaar logeerbed zijn de ideale oplossing.

We bieden sets met een uittrekbaar logeerbed.

We hebben sets met stapelbedden in de aanbieding - de perfecte oplossing voor de verdeelde kinderkamer. Als je genoeg ruimte in de kamer hebt, kun je ook twee aparte ruimtes creëren voor elk broertje of zusje. Gebruik een kinderplankje om de kinderbedden van elkaar te scheiden.

Grote kinderkamers bieden ontelbare inrichtingsmogelijkheden. Hier kan een kinderplankje het slaapgedeelte scheiden van het bureau. Een speelbed met glijbaan zal uw protégé en zijn vriendjes in verrukking brengen.

U bent niet op zoek naar een complete kamer, maar wilt uw bestaande inrichting aanvullen? Dan bent u misschien ook geïnteresseerd in de kinderbedden, kinderkledingkasten, kinderladenkasten en kinderplanken assortimenten.

laden

Een moment geduld.....