0 0

Jeugdkamercombinaties bij allnatura - tieners voelen zich hier thuis! Lees meer ...

Onze jeugdzalen

De uitdaging van de tienerkamer en hoe die aan te gaan...

Terwijl adolescenten langzaam de kindertijd ontgroeien, ontwikkelen zich andere behoeften. Middelbare scholen hebben meer tijd nodig om te leren, dus kan een geschikt bureau nodig zijn, bij voorkeur een dat met hen meegroeit. Dit bureau moet ook een plaats vinden in de tienerkamer, die al plaats moet bieden aan een groter bed en een grotere kleerkast. Coole jeugdkamers worden dan zeker nog een item in het eisenprofiel van uw kinderen - geen gemakkelijke opgave.

Wij helpen u bij het kiezen van de geschikte inrichting - bij ons wordt de jeugdkamer compleet. De kinderkamer was gisteren, ontwerp de jeugdkamer met een beetje pit en gedurfde accessoires - uw kind zal u dankbaar zijn.

Welke jeugdmeubels horen thuis in een jeugdkamer?

Slaapruimte

Het middelpunt van de jeugdkamer is het bed. Voor jongere kinderen is een bed met een breedte van 90 cm voldoende. Tieners willen vaak een groter bed met een breedte van tot 140 cm. Deze investering kan voordelig zijn. Indien nodig kan het jeugdbed tot in de jongvolwassenheid gebruikt blijven worden in de eerste eigen woning.

Een jeugdbed zonder meubilair zorgt nog niet voor een rustgevende nachtrust. De juiste matras met lattenbodem en zacht beddengoed zorgen voor comfort en een aangenaam slaapklimaat. Wij hebben de juiste producten voor u in ons assortiment, op maat gemaakt voor de behoeften van jongeren.

Kleedkamer

Als de kinderen groter worden, hebben ze meer ruimte nodig voor kleding & Co. Een ruime kledingkast, die past bij de rest van de inrichting van de jeugdkamer, behoort ook tot de basisuitrusting.

Kasten/planken

Het is makkelijker om dingen opgeruimd te houden met voldoende opbergruimte. Op die manier kan de kinderkamer de "strenge" controles van hun ouders doorstaan. Onze ruime ladekasten zijn een snelle manier om kleding, hobbyartikelen, make-up en dergelijke op te bergen. Open planken bieden ruimte voor decoratieve voorwerpen, foto's of de trofee van het schoolkampioenschap.

Bureau

Een groot bureau om te studeren, te knutselen en computerspelletjes te spelen is een must in elke tienerkamer. De in hoogte verstelbare modellen zijn flexibel en passen zich aan de behoeften van uw kinderen aan. Hoekbureaus met geïntegreerde opbergruimte bieden veel ruimte voor geconcentreerd werk.

Meubels om te ontspannen

Na een dag hard werken op school, lekker uitrusten of ontspannen met vrienden doe je het best in een comfortabele zitzak in moderne kleuren.

Knuffelkleden van natuurlijke materialen zorgen voor warme voeten. Als extra decoratief element passen onze tapijten perfect bij meubels van massief hout.

Welke jeugdmeubels zijn geschikt voor welke kamergrootte?

Kleine kamers

In kleine kamers zijn hoge bedden voor tieners een geweldige en ruimtebesparende oplossing. Er is ruimte onder voor een bureau of een zitplaats. Voor spontane bezoekers is een bed met een geïntegreerd logeerbed ruimtebesparend. Slaapbanken en futons van ecologische kwaliteit zijn een prima alternatief voor het eenvoudige bed in de jeugdkamer. Opgevouwen bieden ze een comfortabele plaats om te zitten en het beste slaapcomfort 's nachts.

Grote kamers:

Als de jeugdkamer groot genoeg is, is het raadzaam het slaapgedeelte te scheiden van het leer- en speelgedeelte. Comfortabele zitzakken nodigen u uit om te ontspannen met vrienden. Een doordacht ontworpen slaapbank of futon biedt comfortabele ruimte voor overnachtende gasten. Scheid de kamer af met praktische ladekasten of planken die ook opbergruimte bieden voor uw kind.

Verdeelde kamers:

Elk kind heeft tijd voor zichzelf nodig. Geen enkele tiener wil dat zijn kleine broertje of zusje aan de telefoon zijn beste vriendin hoort vertellen over de hoogtepunten van de laatste vakantie. Richt een gedeelde kinderkamer zo in dat uw kinderen de mogelijkheid hebben om zich op elk moment terug te trekken. Dit kan met nauwkeurig geplaatste planken die de ruimte afscheiden en voor privacy zorgen.

Uw tiener zal zich thuis voelen in onze gezellige jeugdkamers, gemaakt van massief houten meubilair van hoge kwaliteit. Voor kleinere kamers is het vaak zinvol om het eenpersoonsbed te vervangen door een loft bed en de ruimte eronder goed te benutten.

U bent niet op zoek naar een complete kamer, maar wilt uw bestaande inrichting aanvullen? Dan bent u misschien ook geïnteresseerd in de Jeugdbedden, Jeugdkledingkasten, Jeugdladenkasten en Jeugdplanken assortimenten.

laden

Een moment geduld.....