0 0

Een heerlijk warm en veilig gevoel uit de schoot van Moeder Natuur zorgt voor een behaaglijke, klimaatregulerende slaapbeleving. Hoogwaardige materialen, getest op schadelijke stoffen. Meer informatie...

Baby onderdekens: 5 Producten

Wasbare baby onderdeken voor het kinderbedje
De ideale aanvulling op het kinderbed - niet alleen voor kinderen met allergieën

Katoenen baby-onderdekbed "Cotona"

(3)
 • Vulling 100 % katoen in bio-kwaliteit
 • tijk van onderhoudsarm, fijndradig eco-percal van 100 % bio katoen
 • voor iedereen, die waarde hecht aan een wasbare beduitrusting voor het babybed of juniorbed; ook voor baby's en kleuters met allergieën
 • 60°-was mogelijk

Meer informatie

Vochtbalancerende babyonderdeken met lyocellvulling
Ideaal voor mensen met een allergie en kinderen, omdat het wasbaar is

Baby-onderdekbed van lyocell "Lyovita"

(15)
 • vulling 100 % lyocell/Tencel
 • tijk van onderhoudsarm, fijndradig eco-percal van 100 % bio katoen
 • geschikt voor mensen met een allergie en voor alle baby's en kleuters die een voorkeur hebben voor een onderdekbed met een optimale vochtbalans dat voor een aangenaam droog slaapklimaat zorgt.
 • ideaal voor kleine kinderen die veel zweten
 • 60°-wasgoed mogelijk, geschikt voor de droger

Meer informatie

Hennep kinderonderdeken Canapa
Gemakkelijk te verzorgen en huidvriendelijk - zelfs voor kinderen met allergieën

Hennep onderdekbed voor baby's "Canapa"

(4)
 • Vulling bestaat voor 70 % uit chemische onbehandelde hennep en 30 % uit katoen afkomstig van biologische teelt
 • tijk van onderhoudsarm, fijndradig eco-percal van 100 % bio katoen
 • geschikt voor mensen met een allergie en voor baby's en kleuters, die een voorkeur hebben voor een heerlijk warm dekbed zonder dierlijk haar met een optimaal isolatievermogen dat tegelijkertijd veel vocht opneemt en absorbeert
 • 60°-was

Meer informatie

Kinderonderdeken Cammello gemaakt van kameeldonzig haar
Temperatuurregulerend en knuffelzacht

Kameelhaar baby-onderdekbed "Cammello"

(1)
 • Vulling 70 % kameelhaar en 30 % scheerwol afkomstig van gecontroleerde biologische veehouderij
 • Tijk van fijnvezelig edelbatist van 100 % katoen uit gecontroleerde biologische teelt met een aangenaam zachte touch
 • voor baby's en kleuters die fijner slapen op een zacht, ademend en goed temperatuurregulerend onderdekbed dat voor een perfect slaapklimaat zorgt
 • niet wasbaar

Meer informatie

Imitatiebont werfgoederen Lana gemaakt van maagdelijke schapenwol
Imitatiebont door de meter Lana gemaakt van natuurlijke maagdelijke schapenwol

Imitatiebont per meter "Lana"

(58)
 • knuffelzacht & goed verwarmend
 • natuurlijke pool van 100% scheerwol
 • basisstof van biologisch katoen
 • niet wasbaar

Meer informatie

Wat is een babyonderdekbed?

Een babyonderdekbed wordt over de matras van uw kleintje gespannen. Daardoor kunt u het slaapklimaat verbeteren en de matras ontzien. De matrasbeschermer zorgt voor warmte en comfort in het baby- of kinderbed.

Verhoging van het slaapcomfort

Een onderdekbed is de perfecte aanvulling voor uw ledikant. Het zorgt tijdens ieder jaargetijde voor een constante slaaptemperatuur. In de winter blijft het bedje aangenaam warm. In de zomer zorgt het voor een goede vochtbalans. Vocht en vuil worden door de beschermer opgevangen. Dat voorkomt dat het in de matras trekt. Die is lastiger schoon te maken dan een onderdekbed. U zorgt dus voor een bijdrage aan de hygiëne in de slaapkamer. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een allergie. Het onderdekbed blijft goed op de matras liggen dankzij elastiek in de hoeken. Daardoor komen er geen onaangename plooien in het onderdekbed. De ligeigenschappen van de matras worden niet beïnvloed door een onderdekbed. Het onderdekbed ontlast de waardevolle wattering van de matras.

Welke onderdekbedden zijn er voor uw babybed?

Van katoen tot kameelhaar - bij allnatura vindt u onderdekbedden voor babybedden met verschillende vullingen. Alle matrashoezen voor babybedden zijn verkrijgbaar in de maat 70 / 140 cm, en sommigen ook in 60 / 120 cm.

Onze onderdekbedden van hennep en lyocell zorgen voor een uitstekende vochtregulatie en kunnen worden gewassen op 60 °C. Onze overtrekken van biologisch katoen zijn huidvriendelijk en eveneens wasbaar. Voor baby's en kleuters met een allergie en ouders die bijzonder veel waarde hechten aan hygiëne zijn deze perfect. Bovendien heeft allnatura ook modellen van dierenhaar. Deze zijn puur natuur en kunnen daarom niet worden gewassen. Hieronder vallen het kameelhaar-babyonderdekbed "Cammello". Kameelhaar heeft uitstekende temperatuurregulerende eigenschappen en is zeer soepel.

Een goedkoop alternatief voor een vacht als onderdekbed is het imitatiebont per meter "Lana". Dit kan ook als onderdekbed gebruikt worden.

Natuurlijke slaapbeleving

Vooral voor baby's en kleuters is een natuurlijke, stevige beduitrusting die is getest op schadelijke stoffen erg belangrijk. Onze gewatteerde producten zijn ademend en zorgen voor een droog bedklimaat. Met onze babyonderdekbedden krijgt uw kleine schat een heerlijk warm en veilig gevoel uit de schoot van Moeder Natuur en een aangenaam, klimaatregulerende slaapbeleving.

We beloven u de beste kwaliteit te leveren. Onze onderdekbedden zijn net als al onze andere producten op een hoogwaardige wijze geproduceerd. De gebruikte grondstoffen voldoen aan de hoogste standaards en worden regelmatig getest op schadelijke stoffen. Het biologische katoen voor de tijk en de vulling is afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt.

Heeft uw kleintje een groter bed nodig en wordt de matrasbeschermer te klein? Kijkt u eens naar onze categorie "kinderonderdekbedden". Daar vindt u kinderonderdekbedden in verschillende maten.

laden

Een moment geduld.....