0 0

Massief houten bedden in een jonge look voor elke smaak. lees meer ...

De mooiste jeugdbedden van allnatura

De dag komt sneller dan u denkt waarop uw kleine schat de speelse kinderkamer in prinsessen- of piratenlook ontgroeit. Wanneer de wieg niet meer cool is, is het tijd om samen met uw jongere nieuwe meubels uit te zoeken. Eerst en vooral, een nieuw bed.

Ontdek onze massief houten jeugdbedden van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bij ons krijgt u een bed van duurzame materialen waar u en uw tiener lang plezier van zullen hebben.

Wat te overwegen bij het kopen van een massief houten jeugdbed?

In hun tienerjaren ontwikkelt uw kind zijn eigen smaak, die tot uiting moet komen in de inrichting van de eigen kamer. Laat uw tiener daarom meepraten over een nieuw bed voor de kinderkamer.

Een jeugdbed is veel meer dan een slaapplaats, het is het centrale punt in de kamer van een nieuw kind. Als praktische zitplaats voor vrienden wordt het massief houten jeugdbed een comfortabele sofa.

Jezelf constant opnieuw uitvinden hoort bij opgroeien. Het kan gebeuren dat de kamer van tijd tot tijd opnieuw wordt ingedeeld. Zoek naar hoogwaardige afwerking en het beste massieve hout, zodat uwjeugdbed bestand is tegen de kleine en grotere belastingen van het dagelijkse leven. Massief hout is het ideale materiaal - duurzaam, robuust en gemakkelijk schoon te maken. Onze massief houten bedden kunnen zonder problemen tot op volwassen leeftijd gebruikt blijven worden en zullen een verhuizing naar hun eerste eigen huis zonder problemen overleven.

Welk jeugdbed is geschikt voor uw jeugdkamer?

Massief houten jeugdbed van 90x200 cm

Een eenpersoons houten bed voor tieners is tijdloos en kan tot in de volwassenheid worden gebruikt. Bedden van grenenhout zijn licht en dus snel te verplaatsen als uw tiener de kamer opnieuw wil inrichten. Het hout van beuken of eiken heeft een moderne uitstraling en is bovendien robuust en duurzaam.

Wie de ruimte heeft in de tienerkamer kan kiezen voor een eenpersoonsbed of tweepersoonsbed met een breedte van 120-160 bij 200 cm. Grote loungeruimtes zijn populair bij tieners en bieden de mogelijkheid voor vrienden om te overnachten. Uiterlijk in de eerste eigen flat zal de wens naar een groter bed komen en kan het massief houten jeugdbed zonder problemen verder gebruikt worden.

Hoge bedden voor tieners

Voor wie een kleinere kinderkamer heeft, zijn hoge bedden van massief hout de ideale oplossing. Andere meubels, zoals een bureau, kunnen eronder worden geplaatst. Het bed biedt comfort en neemt nauwelijks ruimte in in de kinderkamer. Wij hebben prachtige modellen van grenenhout in natuurlijk of wit glazuur waaruit u kunt kiezen.

Een houten bed met bedbodem

In de loop der tijd stapelen zich steeds meer spullen op, zodat extra opslagruimte goed van pas komt. Kies voor een houten bed met praktische laden.Voor kleine kamers bieden deze extra opbergruimte zonder ruimte in beslag te nemen. Alles, van kleren tot boeken, kan worden opgeborgen onder de matras en lattenbodem.

Tienerbedden met extra uitschuifbaar bed

Heeft uw tiener vaak vrienden te logeren? Geen probleem. Ons slim ontworpen uitschuifbed en stapelbed bieden ruimte voor spontane overnachtende gasten. Het tweede bed, inclusief matras en lattenbodem, verdwijnt in een oogwenk onder het normale jeugdbed en kan naar behoefte worden opgebouwd of uitgetrokken.

Wat is er zo speciaal aan de massief houten jeugdbedden van allnatura?

Bij allnatura vindt u jeugdbedden van streng gecontroleerd op vervuilend massief hout in een "jonge" look - de perfecte keuze voor uw tiener. Met hun natuurlijke oppervlaktebehandeling zijn ze uiterst resistent, gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor mensen met een allergie. Voor onze bedden wordt onbehandeld massief hout van hoge kwaliteit met de hand gemaakt en stevig verwerkt. Wij geven de voorkeur aan hout uit Midden- en Noord-Europa uit duurzame bosbouw.

Bij ons vindt u de juiste lattenbodem en matras voor uw eenpersoonsbed of tweepersoonsbed in de jeugdkamer. Onze deskundigen geven u graag advies.

laden

Een moment geduld.....