0 0

Gezond slapen
Gegarandeerd getest op schadelijke stoffen

Neervlijen en ontspannen
Beddengoed van hoge kwaliteit

allnatura fabricage kwaliteit
Massief houten slaapkamermeubels

Dromerig voor je slaapkamer
Ontwerp uw eigen persoonlijke oase van welzijn

Kerncompetentie slaapkamermeubels

Een gezonde slaap hangt af van talrijke factoren die we deels kunnen beïnvloeden en andere, die we slecht, moeizaam of niet zelf kunnen veranderen.

Tot de alleen moeizaam veranderbare omstandigheden voor een betere slaap behoren absoluut werkstress, straatlawaai, lucht- en ook lichtvervuiling, die vooral in dichtbevolkte gebieden optreedt.

Bij allnatura hebben we ons ten doel gesteld dat we in het kader van onze kerncompetentie 'Gezond slapen', er alles aan doen om de beïnvloedbare factoren rond slaapkamermeubels optimaal af te stemmen zodat u een aangenamere en gezondere nachtrust krijgt!

Streng op schadelijke stoffen gecontroleerde slaapkamerinrichting:

om deze redenen bieden we u streng op schadelijke stoffen geteste slaapkamermeubels aan, waarvan de diverse bestanddelen kunnen leiden tot een verbetering van uw slaap. allnatura is hierin zeer principieel. Daarom zijn we ook zeer kritisch bij de keuze van onze leveranciers voor slaapkamermeubels.

Ecologisch verantwoorde slaapkamerinrichting voor een betere nachtrust

Slaapkamermeubels van massief hout:

om te beginnen zijn onze bedden en andere slaapkamermeubels van massief hout, dat uitsluitend met biologische wassen en/of oliën wordt behandeld en onder andere het kamerklimaat reguleert.

Hoogwaardige lattenbodems:

natuurlijk is de lattenbodem net zo belangrijk voor een gezonde nachtrust! Ook wanneer deze niet direct tot de kring van slaapkamermeubels behoort, draagt de lattenbodem als belangrijk onderdeel van uw bed zeker zijn steentje bij aan een gezonde slaap. We bieden u ontelbare, hoogwaardige lattenbodems, van eenvoudige standaard lattenbodems tot aan elektrische lattenbodems voor mensen met bijzondere ziektebeelden.

Orthopedisch en ecologisch doordachte matrassen:

voor een optimale inrichting van een slaapkamer voor een gezonde slaap behoort natuurlijk een groot assortiment aan ecologisch en orthopedisch verantwoorde matrassen. Daarom bevinden zich in ons assortiment matrassen van verschillende materialen bijvoorbeeld natuurlatex, traagschuim of koudschuim matrassen voor een betere slaap. Al onze matrassen zijn uiteraard ook streng gecontroleerd op schadelijke stoffen omdat uw gezonde nachtrust ons na aan het hart ligt.

Natuurlijke kussens, beddengoed, dekbedden, onderdekbedden, vachten, wollen dekbedden en plaids:

niet te vergeten bij de slaapkamerinrichting zijn de zeer belangrijke aanvullende producten voor een gezonde slaap zoals bedlinnen, orthopedisch verantwoorde kussens, dekbedden voor alle seizoenen, onderdekbedden en vachten voor warmteopslag en wollen dekbedden en plaids om heerlijk onder weg te kruipen en voor een weldadig gevoel.

laden

Een moment geduld.....