0 0

Haal diep adem en laat het leven van alledag achter je. Thuis, natuurlijk.
Slaapkamermeubels van echt massief hout getest op schadelijke stoffen


Waarom maakt massief hout slaapkamers mooier?

Relax. Haal diep adem. Kom tot vrede. Als we hieraan denken, komen automatisch beelden uit de natuur in ons op. Een rustig bergmeer, een gezellig bankje midden in het bos, het beroemde bed in het korenveld. Breng dit gevoel van welzijn in uw huis. Geef de voorkeur aan natuurlijk hout en andere materialen uit de natuur voor uw slaapkamer.

Massief houten meubelen zien er comfortabeler uit dan meubelen van spaanplaat en plastic. Natuurlijk hout is ook een haptisch genot. Massief hout voelt warm en levendig aan, heel anders dan een bed van metaal of gecoate vezelplaat. Massief houten meubelen met een oppervlak met open poriën zijn goed voor het binnenklimaat omdat hout ademt. Meubelen van massief hout zijn natuurlijk niet alleen ideaal voor de slaapkamer, maar ook voor de woonkamer, de kinderkamer, het kantoor, de gang en ook de badkamer.

Bij allnatura vindt u alles wat u nodig hebt voor uw slaapkamer in natuurlijk hout - van massief houten bedden tot kledingkasten, nachtkastjes en ladekasten van hout. Kies uit vele houtsoorten, zoals grenen, beuken, beuken kernhout, eiken, wilde eiken, elzen, zwarte walnoot of walnoot - allemaal massief, natuurlijk.

Eiland van rust in het dagelijks leven: onze massief houten bedden

Als u de voorkeur geeft aan massief hout voor uw slaapkamermeubels, moet u beginnen met het massief houten bed en de andere slaapkamermeubels bijpassend kiezen. Niet alleen het ontwerp is belangrijk. Houd ook rekening met de volgende aspecten bij hetselecteren van een bed voor uw slaapkamer:

 • Bedlengte
  Uw bed moet 20 cm groter zijn dan u. Alleen dan heb je ruimte om je uit te rekken als je slaapt. Bij allnatura vindt u een grote keuze aan bedden van hout voor uw slaapkamer, die verkrijgbaar zijn in de extra lengtes 210 cm of 220 cm. Of uw massief houten bed in deze lengtes verkrijgbaar is, kunt u zien in de prijsbox op de productpagina bij het artikel "Extra lengte".
 • Bedhoogte
  Als het bed hoger staat, is het gemakkelijker om op te staan. Dit geldt voor elke leeftijd. Vooral als u orthopedische problemen heeft, moet u denken aan een bed op comforthoogte. Dit is makkelijker voor je knieën en ruggengraat. Wij hebben een enorme keuze aan bedden in comforthoogte in modern of klassiek design.
 • Insteekdiepte
  De insteekdiepte van bedden wordt gekozen op basis van de hoogte van de matras en de lattenbodem. De matras moet ten minste 4 cm steun in het bed hebben. U moet ook rekening houden met het uiterlijk. Te hoge matrassen bedekken te veel - het mooie hoofdeinde van massief hout kan dan niet het juiste effect in de slaapkamer hebben.
 • Ligging van de lattenbodem
  Er wordt onderscheid gemaakt tussen bedden met doorlopende lattenbodem en bedden met gedeeltelijke, vaak in hoogte verstelbare steunbeugels. Dit is belangrijk voor de beduitrusting. Als u een comfortabel slaapsysteem of een hoogwaardige lattenbodem met een massief houten frame hebt, hebt u een bed met een doorlopende steunbalk nodig.

Het liefst bij je bed: onze massief houten nachtkastjes

In een massief houten nachtkastje moet plaats zijn voor alles wat u binnen handbereik bij het bed wilt hebben. Het blad van het nachtkastje moet groot genoeg zijn voor de wekker en een kleine lamp. Een lade is ook praktisch. Wij bieden nachtkastjes in alle houtsoorten, van grenen tot beuken en eiken.

Massieve hulp om orde te houden in de slaapkamer: onze garderobekasten

Opgeruimdheid in de slaapkamer is niet mogelijk zonder een kledingkast. Kies uw nieuwe kleerkast van massief hout bij het bed van hetzelfde hout - d.w.z. den, eik, wilde eik, beuk enzovoort. De hamvraag hier is: "Deurkast met draaideuren of kast met schuifdeuren?" Een schuifdeurkast is vaak de betere keuze voor kleine slaapkamers, omdat zo'n kast geen ruimte inneemt ten opzichte van de kamer. Een kleerkast met vleugeldeuren is daarentegen wat overzichtelijker en gemakkelijker te monteren. Wij bieden garderobekasten in standaardmaten, maar ook eindeloze systemen. Bewaart u uw kleren in een kleedkamer of wilt u een inloopkast? Dan bent u misschien ook geïnteresseerd in ons open kastensysteem in modern design, dat wij aanbieden in grenen, beuken kernhout en wild eiken.

Welkome bergruimte in de slaapkamer: commodes, dressoirs & Co

Als het om "massief houten slaapkamermeubels" gaat, is extra bergruimte altijd welkom. In een ladekast worden sokken, ondergoed en sjaals netjes opgeborgen. Als u ook beddengoed en tafellinnen wilt opbergen, is een ladekast of een dressoir met kastvakken ook een goed idee. Natuurlijk zijn er ook meubels van natuurlijk hout die beide in combinatie bieden.

Dit maakt uw "massief houten slaapkamer" compleet. Rest ons nog u veel plezier te wensen met uw nieuwe slaapkamer en een hartelijk "Slaap lekker!".

laden

Een moment geduld.....