0 0

Beste klant,

Wij vinden het heel belangrijk om u bovenop de wettelijke bepalingen een extra zekerheid te geven. Daarom bieden wij u 5 jaar garantie op al onze producten aan. Dit geldt voor alle klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein, Frankrijk, Nederland en België.

De "allnatura 5 jaar garantie" is een extra, vrijwillige prestatie voor onze klanten en is geldig op alle artikelen, die na 01-01-2008 bij ons werden besteld.

Familie Olle

De garantie heeft betrekking op de werking van onze producten over een periode van 5 jaar vanaf ontvangst van de goederen. Dit verlengt de wettelijk geregelde aansprakelijkheid voor gebreken, die na 2 jaar afloopt, met 3 jaar. Gelieve ons schriftelijk op de hoogte te brengen van het defect. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kwaliteit en hoogwaardige afwerking van onze producten, evenals de tevredenheid van onze klanten staan bij ons op de eerste plaats!

Mocht u ondanks alle controles en zorgvuldigheid waarmee wij onze producten behandelen een gebrek constateren, dan staan wij met onze professionele klantenservice graag met raad en daad aan uw zijde.

Uw familie Olle
laden

Een moment geduld.....