0 0

Hier vindt u uw nieuwe dressoir of highboard van edel, op schadelijke stoffen getest massief hout. Lees meer ...

Verschillende houders van orde voor elke kamer

Een hoogwaardig sideboard of highboard van massief hout biedt waardevolle opbergruimte en brengt levenskwaliteit in uw huis. Bij allnatura bieden wij u verschillende dressoirs en highboards van massief hout. Kies uit vele hoogwaardige houtsoorten, die allemaal massief zijn - grenen, beuken, beuken kernhout, eiken of wilde eiken.

allnatura heeft ook massieve dressoirs en highboards met een wit oppervlak voor u in het assortiment, die uw eet- of woonkamer zullen verfraaien. Dit meubel met wit geglazuurd oppervlak biedt naast veel bergruimte ook een vriendelijke en heldere uitstalruimte. Wit geglazuurd hout past perfect bij de gezellige landhuisstijl.

Combineer dressoir, highboard, ladekast en co. om een moderne woonwand te creëren en uw droomhuis naar uw smaak in te richten. Van klassiek tot modern, bij ons vindt u voor elke kamer het juiste. Deze categorie biedt u veelzijdige en aantrekkelijke meubelstukken.

Commode, dressoir en highboard - wat is het verschil?

Een dressoir of highboard behoort tot de commodes. Het verschil is dat een commode in de klassieke zin gewoonlijk uit laden bestaat. Een highboard of dressoir kan ook kastelementen bevatten.

En wat is het verschil tussen een sideboard en een highboard vraagt u? Een dressoir is breder dan het hoog is en een highboard is hoger dan het breed is. Bovendien heeft een highboard soms glazen elementen met of zonder verlichting.

Houten dressoir - robuust, veelzijdig en decoratief

Een massieve buffetkast is een halfhoge houten buffetkast die lager is dan een ladekast. Elk van deze verfijnde houten meubelen heeft zijn eigen karakter - gecreëerd door een individueel ontwerp en een grote verscheidenheid aan oppervlakken. Deze aantrekkelijke meubelstukken zijn verkrijgbaar in klassieke en moderne uitvoeringen, maar ook in romantische landhuisstijl - bij ons blijft geen wens onvervuld. Een dressoir creëert veel bergruimte en wordt vaak gebruikt in de eetkamer, de woonkamer of de gang. Bovendien komt een sideboard goed tot zijn recht als ladekast in de slaapkamer.

Commoda van massief hout bieden een eigen sfeer - gekenmerkt door warmte en geborgenheid. Dit geldt voor de dressoirs van massief grenenhout, die inspireren door hun klassieke design en verschillende oppervlaktebehandelingen. Wat dacht u van een boordplank hout in uw kantoor? Creëer een aangenaam ruimteklimaat met een uniek meubelstuk gemaakt van het beste massieve hout.

Daarnaast vindt u andere massief houten dressoirs die ideaal zijn voor het uitstallen van kaarsen, foto's of vazen. Trakteer uzelf op een houten dressoir voor in uw gang. In de lades en achter de kastdeurtjes is ruimte voor uw hoeden, sjaals en sleutels. U kunt een familiefoto op het dressoir plaatsen om uw gasten te verwelkomen. In ieder geval kunt u bij allnatura meubelen van massief hout in een enorme keuze krijgen.

Highboard hout - edel presentatievlak voor uw favoriete stukken

Een noble highboard van prachtig massief hout geeft een karakteristiek accent aan uw woon- of eetkamer, met praktische opbergruimte en een aantrekkelijk oppervlak voor het uitstallen van mooie individuele stukken. Het zijn vooral de karakteristieke nerven van het kernhout beuk die deze massieve meubelen aantrekkelijk maken. Een brede selectie van verschillende houtsoorten, maten en ontwerpen wacht op u.

Zet uw favoriete stukken vakkundig in scène. In een modern highboard met glazen elementen en LED verlichting komen uw porseleinen servies of verzamelobjecten optimaal tot hun recht. Rustiek wild eikenhout gecombineerd met metalen handgrepen ziet er modern en stijlvol uit in uw eet- of woonkamer.

De highboard is ideaal om de hoogte van de kamer perfect te benutten en zo opbergruimte te winnen. Het maakt het gemakkelijk om dingen netjes te houden, ongeacht de kamer.

Kastmeubelen van massief hout - duurzaam en getest op schadelijke stoffen

Een highboard of dressoir van massief hout van hoge kwaliteit kan perfect in uw woning worden geïntegreerd. Overal waar u opbergruimte nodig hebt, komt dit flexibele kastmeubel tot zijn recht. Een ander voordeel van een voorwerp van massief hout is dat het een aangenaam ruimteklimaat creëert. Massief hout heeft het vermogen om vocht op te nemen en af te geven in de kamer als dat nodig is. We geven om uw gezondheid.

Wij geven om uw gezondheid, daarom worden alle grondstoffen voor onze artikelen streng gecontroleerd op schadelijke stoffen. Met een highboard of dressoir van allnatura heeft u de garantie dat u een hoogwaardig meubelstuk koopt waar u lang plezier van zult hebben.

laden

Een moment geduld.....