0 0

"Savalis-Comfort" - precies je boxspring bed!

Ecologisch, orthopedisch, individueel. Voor u ontwikkeld door allnatura slaapexperts en geregistreerd als gebruiksmodel onder nr. 20 2018 001 109. Handgemaakt in Duitsland - voor u gemaakt in het Zwarte Woud met het beste vakmanschap. Eindelijk een flexibel boxspringbed dat zich perfect aanpast aan uw wensen en behoeften!

De Plus X Award is 's werelds grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle. Het is een eerbetoon aan nieuw ontwikkelde en innovatieve technologieën, buitengewone ontwerpen en intelligente en eenvoudige bedieningsconcepten. De "Savalis-Comfort" boxspring kreeg prijzen in vier van de zeven categorieën: "Hoge kwaliteit", "Ontwerp", "Functionaliteit" en "Ergonomie".


Kies uit een brede waaier van opties


Ontdek nu alle details!

Boxspringbed "Savalis-Comfort" - uniek in zijn soort

5 hoofdborden. 3 voet oplossingen. 2 bekledingen voor box en hoofdbord. 6 bekledingsstoffen in 20 standaardkleuren en meer dan 150 speciale kleuren. 2 matrassen, elk in 3 hardheidsgraden en 2 hoesvarianten. 2 verschillende lattenbodems. Ook met topper op aanvraag. Een ongelooflijk aantal mogelijkheden. Maak optimaal gebruik van je vrijheid. Ontwerp in een handomdraai uw persoonlijke boxspringbed met onze handige configurator!
Kies uit 5 hoofdbord oplossingen
losgestikt losgestikt
met ruitjes quilten met ruitjes quilten
met ruitjes quilten met ruitjes quilten
met cassette quilting met cassette quilting
met knoopjessteek met knoopjessteek
Kies tussen 3 elegante voetoplossingen
Beuken, geolied Beuken, geolied
Beuken, wengé gebeitst Beuken, wengé gebeitst
Roestvrij staal Roestvrij staal
Kies uw overtrek uit 6 hoogwaardige stofkwaliteiten in vele kleuren 

Glen - goede kwaliteit in katoen: hier de standaard kleur donker beige Glen - goede kwaliteit in katoen: hier de standaard kleur donker beige
Hot Madison - Textuurrijke natuurlijke vezelmix: hier de standaardkleur jeansblauw Hot Madison - Textuurrijke natuurlijke vezelmix: hier de standaardkleur jeansblauw
Tango - elegante viscose-linnen mix: hier de standaard kleur zand Tango - elegante viscose-linnen mix: hier de standaard kleur zand
Opera - veelzijdig en karaktervol: hier de standaard kleur delphi Opera - veelzijdig en karaktervol: hier de standaard kleur delphi
Credo - verfijnde crèpe stof: hier de standaard kleur meer Credo - verfijnde crèpe stof: hier de standaard kleur meer
Novum - klassiek-elegante panama stof: hier de standaard kleur rosewood Novum - klassiek-elegante panama stof: hier de standaard kleur rosewood

Wij bieden onze boxspring aan in 20 elegante standaardkleuren. Zit je lievelingskleur er niet bij? Kies dan uit meer dan 150 speciale kleuren - hier zijn een paar kleurrijke voorbeelden! Wij sturen u graag stofstaalmappen in alle kleuren.

Tango - aardbei Tango - aardbei
Credo - breva Credo - breva
Hot Madison - donker oranje Hot Madison - donker oranje
Hot Madison - lichtgeel Hot Madison - lichtgeel
Novum - tivoli Novum - tivoli
Tango - pastelgroen Tango - pastelgroen

"Savalis-Comfort" - Orthopedisch slaapcomfort in perfectie

Jij bent uniek. Net als jouw "Savalis-fort". Pas ons boxspringbed aan uw lichaam aan en geniet van een individueel slaapcomfort in een klasse apart!

Onze metaalvrije matrassen "Sana-Savalis" en "Bella-Savalis" met verenkern in de schouderzone zijn vervaardigd in beproefde allnatura kwaliteit uit 100% natuurrubber in 3 hardheidsgraden. Ongeacht uw figuur en gewicht - deze matrassen zijn precies goed voor u!

De lattenbodem is perfect afgestemd op de matrassen. U hebt de keuze: Premium lattenbodem met overspannen veerlatten of plaatlattenbodem met driedimensionale veerwerking. Beide modellen kunnen in hardheid worden versteld en zo individueel aan uw ligvoorkeuren worden aangepast.
Savalis Comfort - Orthopedisch boxspring bed
Lattenbodem boxspring bed Savalis Comfort

Lattenbodem of plaatlattenbodem
- De keuze is aan u!
Plaatrooster Savalis Comfort

"Savalis-Comfort" - Vervaardiging kwaliteit "Handmade in Germany

Je nieuwe boxspring komt uit het Zwarte Woud! Onze partnerfabriek aldaar produceert onze boxspringbedden in samenwerking met een Beierse quiltfirma. Grote deskundigheid en veel ervaring in de omgang met de hoogwaardige materialen uit de natuur staan borg voor boxspringbedden van topkwaliteit die hun weerga niet kennen.

"Savalis-Comfort" - door ons ontwikkeld voor u!

Savalis Comfort springveer boxspring bed - Spring


Boxspring opnieuw geïnterpreteerd.

Het begon allemaal met het idee van onze directeur Felix Olle om een individueel aanpasbaar boxspringbed te ontwikkelen dat orthopedisch verantwoord liggen met comfort mogelijk maakt. Zo is "Savalis-Comfort" ontstaan - ons uiterst flexibele boxspringbed dat voldoet aan de hoogste orthopedische, ecologische en designeisen.

Onze boxspring is uniek en exclusief verkrijgbaar alleen bij allnatura. "Savalis-Comfort" is als gebruiksmodel beschermd bij het Duitse octrooi- en merkenbureau onder nr. 20 2018 001 109.

Spring in matras boxspring bed Savalis Comfort

"Savalis-Comfort" - ecologisch tot in het kleinste detail!

Alle elementen van ons boxspringbed zijn door ons geselecteerd volgens ecologische criteria en zijn streng getest op schadelijke stoffen. Voor de doos hebben wij gekozen voor massief beukenhout dat afkomstig is uit binnenlandse bossen die op duurzame wijze worden beheerd. Voor de bekleding kunt u kiezen tussen natuurlatex gemaakt van 100% natuurlijk rubber en organisch koudschuim. Ook de bekleding komt uit de natuur - kies tussen behaaglijke stoffen van plantenvezels en hoogwaardige wollen stoffen "Made in Germany". Onze matrassen zijn gemaakt van echte natuurlatex van 100% natuurlijk rubber, de hoezen van geselecteerde natuurlijke vezels. De geïntegreerde lattenbodems zijn ook gemaakt van beukenhout uit lokale bossen. Waar wij onze toevlucht moeten nemen tot plastic - d.w.z. voor de rubberen doppen en platen van de lattenbodems en voor de veren in de matrassen - is dit PVC-vrij, afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en uiteraard streng getest op schadelijke stoffen.
allnatura

Biologisch koudschuim of natuurlatex
De keuze is aan u!
allnatura boxspring bed

"Savalis-Comfort" - natuurlijk slapen is nog nooit zo individueel geweest

Stel uw nieuwe boxspring bed individueel samen met slechts een paar klikken! Het is gemakkelijk met onze configurator voor boxspring bedden. U kunt meteen zien hoe uw nieuwe boxspring bed droom eruit zal zien. Omdat het beeld zich aanpast aan uw beslissing. Als u een van de 20 edele standaardkleuren kiest, kunt u uw boxspring ook meteen online bestellen.

Een andere tip: u kunt uw configuratie ook opslaan. Dit is bijvoorbeeld praktisch als u uw droombed aan uw partner wilt laten zien voordat u het bestelt.


Boxspringbett Savalis Comfort von allnatura jetzt Konfigurieren

laden

Een moment geduld.....