0 0

Spiegels met een massief houten lijst - een aanwinst voor elke woonruimte. Lees meer ...

Overzicht

Volgens de houtsoort

Speciale behoeften

Wandspiegels geven kleine gangen meer diepte

Verrijk uw huis met onze huiselijke, mooie spiegels, met lijsten van hout! Een passpiegel opent ruimten visueel en geeft ze elegantie en omvang. Wandspiegels zijn er vooral om jezelf erin te kunnen bekijken. Een snelle blik in de gangspiegel - voordat u het huis verlaat of bij aankomst - kan nuttig zijn. De wandspiegel met houten lijst vervult de taak van een controlemiddel of een accessoire voor zelfverheerlijking.

De wandspiegel is bovendien een hulpmiddel om bestaande lichtbronnen in bijvoorbeeld donkere kamers te vermenigvuldigen. Bovendien kan een wandspiegel kleine ruimtes, zoals smalle gangen, wat meer breedte geven. Een vriendelijke en lichte entree maakt een gastvrije indruk. Bekijk onze andere categorieën halmeubelen en vind de perfecte combinatie van halspiegel en kastmeubelen voor uw entree.

De spiegel als praktische blikvanger voor elke woonruimte

Een mooie wandspiegel hoort volgens ons in elke gang thuis. Bovendien staat een wandspiegel goed in de eetkamer - in onze woonkamermeubelen vindt u bijvoorbeeld geweldige dressoirs waar u een wandspiegel overheen kunt hangen. Een wandspiegel staat prachtig boven een commode. Plaats je een mooie kaars, een rijk gevulde vaas met bloemen of een ander kunstwerk op de commode, dan maakt een wandspiegel het mooie schouwspel nog mooier door het te weerspiegelen.

Wandspiegels kunnen overal worden gebruikt - in de woonkamer, de gang of de slaapkamer. Als u een wandspiegel met een houten lijst in de slaapkamer wilt installeren, wijzen wij u op onze pagina over "Feng-Shui"

Verschillende wandspiegels voor elke smaak

Veel van onze wandspiegels hebben een lijst van fraai massief hout of zijn ingekaderd tussen 2 massief houten lijsten. Het beige of bruin van het hout harmonieert perfect met de glanzend zilveren wandspiegel, waardoor een harmonieus contrast ontstaat.

Wij bieden wandspiegels aan van beuken, eiken, vuren, grenen, beuken kernhout en wilde eiken. Onze wandspiegels van massief hout zijn geolied of met wit glazuur verkrijgbaar. Van klassiek of modern, rechtlijnig design tot de trendy rustieke stijl - bij ons vindt u uw wandspiegel met houten lijst.

Veel van onze witte of meerkleurige wandspiegels met houten lijst van massief hout zijn ontworpen in een prachtige landhuisstijl. Dit geeft elke kamer een uitnodigende en vriendelijke sfeer. Ontdek bovendien onze slim ontworpen wandspiegel van massief wild eikenhout, met geïntegreerde haken voor sleutels en co.

Wij bieden stevige wandspiegels in verschillende maten. Bepaal hoe breed en lang uw rechthoekige wandspiegel moet zijn. Wilt u een wandspiegel van vloer tot plafond of een compact model? De wandspiegel wordt vaak opgehangen boven een commode of een dressoir van massief hout. Zorg ervoor dat u hetzelfde hout gebruikt, zodat de meubelstukken met elkaar harmoniëren.

Naast onze wandspiegels vindt u een staande spiegel met een houten lijst en standaard. Verder hebben we een praktische massief houten kledingkast met geïntegreerde, gelijkvloerse spiegel in de aanbieding. Dit is vooral geschikt als u niet over de mogelijkheden beschikt om uw spiegel met houten lijst aan de muur te bevestigen. De perfecte oplossing voor een huurflat.

Wandspiegel houten lijst van vervuilend getest massief hout

Nobel, op vervuiling getest massief hout geeft uw wandspiegel een gezellige, natuurlijke omlijsting. Het hout wordt regelmatig getest op schadelijke stoffen en uitgevoerd door een onafhankelijk instituut. Hoogste kwaliteit voor een gezond huis is onze topprioriteit.

allnatura heeft een veelzijdig assortiment stijlvolle wandspiegels met lijsten van hout waaruit u kunt kiezen als u op zoek bent naar een mooie wandspiegel met een massief houten lijst. Ontdek onze andere categorieën en vind chique massief houten meubelen die perfect bij uw wandspiegel passen. Bestel gemakkelijk online en de levering gebeurt rechtstreeks bij u thuis.

laden

Een moment geduld.....