0 0

Kleerkasten zwitserse grenen: 1 Producten

4-deurs draaideurkast Cervino van Zwitsers grenenhout
5-Drs. draaideurkast Cervino van Zwitsers grenenhout

Draaideurkast "Cervino"

  • Maak van massief pijnboomhout, oppervlak onbehandeld
  • Afmetingen H216xD60 cm
  • Aanbod van 2 tot 6 deuren met breedtes van 121 cm tot 360 cm
  • Cassette houten deuren die kruislings lopen, elegant gecombineerd met wit glas
  • Aanvullende accessoires beschikbaar

Meer informatie

De massieve grenen kasten zijn gemaakt van levendig en warm maanfasehout, dat levenskwaliteit in uw slaap- of rustkamer brengt.. Leer meer...

Zirbe hout kast uit het hart van de bossen van Tirol direct in uw slaapkamer

De Zwitserse parasolden wordt niet voor niets ook wel de "Koningin van de Alpen" genoemd. We komen hem prachtig tegen in hoge alpiene gebieden, waar hij tot 1000 jaar kan leven. Verrijk uw slaapkamer met de kenmerkende, uiterst aangename geur van Zwitsers grenenhout. Maak van uw Zwitserse grenen kledingkast uw persoonlijke "koning van de slaapkamer".

Maak van uw slaapkamer een gezellige oase van welzijn

De mensen in het Alpengebied hebben het uitgesproken gemarkeerde, aromatisch geurende alpendennenhout altijd al gewaardeerd als meubelhout - ook in de slaapkamer. Vroeger gingen de mensen in het knusse grenen bed liggen en wiegden hun kinderen in slaap in de liefdevol bewerkte grenen wieg. Nu kunt ook u genieten van de zeer gerespecteerde meubelen van Zwitsers steenpijnhout.

Duurzaamheid zoals het in het boek staat

Ondanks de toenemende vraag naar Zwitsers grenenhout is de voorraad geenszins in gevaar. In de geest van duurzaam bosbeheer wordt elk jaar een groot aantal Zwitserse steendennen aangeplant. Bovendien verzamelt de bergdennengaai massa's zaden van de Zwitserse steenden voor zijn voedselvoorziening in de winter - zelfs veel meer dan hij kan eten. In het voorjaar komen nieuwe planten tevoorschijn uit alle zaden van de parasolden die niet worden opgegeten. Zo werken mens en natuur hand in hand om de continue hergroei van dit geschenk van de natuur te verzekeren.

Natuur en stijl worden één

De kleerkasten van Zwitsers grenen zijn praktische draaideurkasten met 2 tot 6 deuren. Het houtoppervlak is opzettelijk onbehandeld, zodat de kostbare etherische oliën ongehinderd de ruimte kunnen binnendringen. Ervaar het rustiek ogende hout van de Zwitserse Alpenden in een modern design. Elke kast is liefdevol gemaakt in het beste traditionele vakmanschap. Onze partnerfabrikanten bevinden zich in de EU, wat betekent dat er geen onnodig lange transportroutes zijn.

Cirp hout voor uw slaapkamer

Wij van allnatura bieden u het volledige gamma voor uw ontspanning tijdens de slaap. Uw garderobe van Zwitsers grenenhout hoeft niet eenmalig te blijven! Als aanvulling op uw garderobe zijn een of meer artikelen uit ons assortiment Swiss stone pine uitstekend geschikt. Een bed van Zwitsers grenen steen is de beste aanvulling. Lattenbodems en exclusieve matrassen van allnatura ronden uw slaapbeleving perfect af. Op die manier wordt uw grenen bed uw persoonlijke tempel van rust en ontspanning.

Hoe combineer ik mijn nieuwe meubels van Swiss stone pine op de juiste manier?

Onze beproefde bedrijfsfilosofie, gekoppeld aan ons vastberaden merchandise-beleid, loopt als een rode draad door het assortiment. Of het nu gaat om onze kussens, onze commodes of onze nachtkastjes, of ze nu van massief hout of rechtstreeks van Zwitsers grenenhout zijn gemaakt. Wat u ook in uw nieuwe slaapkamer wilt plaatsen - wij van allnatura kunnen met trots zeggen: u bent bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw slaapkamer omtoveren totuw eigen oase van welzijn. Volledig naar de smaak van lichaam en ziel. Niet alleen onze bedden van Zwitsers grenen, maar ook onze lattenbodems en onze matrassen vallen op. Dompel jezelf onder in de wondere wereld van allnatura slaapsystemen.

Niet alleen visueel een lust voor het oog

Bij allnatura staan we voor duurzame ecologische producten van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Onze grondstoffen worden regelmatig getest op schadelijke stoffen. Wij bieden u niet alleen de blikvangers van uw slaapkamer. Wij bieden u een groot stuk kwaliteit van leven.

Veel Gestelde Vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....