0 0

Slaapsysteem "Sanavita-Plus"
Uitermate flexibel slaapgenot Handmade in Germany

Zoekt u een bedsysteem dat zich uiterst nauwkeurig en flexibel aanpast aan de behoeften van uw lichaam? Met "Sanavita-Plus" hebt u de perfecte slaapoplossing gevonden; ontwikkeld door onze ervaren slaapexperts en als gebruiksmodel beschermd onder nr. 20 2010 005 120.7. Exclusief bij allnatura verkrijgbaar.


Ontdek de details!

Veerelement "Sanavita-Flex"
Het hart van ons slaapsysteem

Bolstaande veerlatten ondersteunen uw wervelkolom perfect in elke positie. De steunbalken bestaan uit latexblokken van verschillende hardheden die u flexibel daar kunt positioneren, waar u ze precies nodig hebt. Bekken en onderrug worden door verschuifbare latex kussens puntelastisch ondersteund. Getailleerde schouderlijsten laten uw schouder in de zijligging optimaal wegzinken.

Uiterst flexibel aanpasbaar slaapcomfort

Onze systeemmatrassen
Kies uw lievelingsmodel

Deze matrassen zijn optimaal afgestemd op het veerelement. Een klassieke dunne natuurlatex matras, 12 cm hoge naturlatex-comfortmatras of hardere natuurlatex-paardenhaarmatras - met hun 7-zone-lichaamsondersteuning in 3 hardheden vervullen de matrassen precies uw ligwensen. De geringe hoogte in vergelijking tot 'normale' matrassen heeft nog een ander voordeel: de systeemmatrassen zijn aanzienlijk lichter, wat het onderhoud van de matras nog makkelijke maakt.


Deze matrassen passen bij ons veerelement

Natuurlatex systeemmatras Natuurlatex systeemmatras "Sanavita-Ergo"
Natuurlatex systeemmatras met paardenhaar Natuurlatex systeemmatras met paardenhaar "Sanavita-Equina"
Natuurlatex systeemmatras Natuurlatex systeemmatras "Sanavita-Maxima"


Veerelement en systeemmatras
Een geniale combinatie:

 • Individueel instelbare hardheid
  De hardheidsgraad van uw slaapsysteem kunt u zelf individueel aanpassen aan uw slaapgewoontes, door de latexblokken van de steunbalken te verwisselen. Ook als uw orthopedische omstandigheden zijn gewijzigd.
 • Uiterst nauwkeurig instelbare bekkenzone
  7 verschuifbare kussens van natuurlatex maken de uitermate filigrane aanpassing aan uw lichaam mogelijk. Ons slaapsysteem kan steeds weer opnieuw worden ingesteld en volgt daarmee optimaal uw huidige omstandigheden.

 • Ongecompliceerd 2-delig slaapsysteem
  U hebt geen extra inlegframe nodige, maar alleen een bed met doorlopend oplegprofiel. Dat bespaart kosten en maakt ons slaapsysteem bijzonder eenvoudig te hanteren.
 • Ongestoord slapen
  "Sanavita-Plus" is volledig metaalvrij en in combinatie met een metaalvrij massief houten bed ook geschikt voor mensen die gevoelig reageren op storingen van het aardmagnetisch veld.
 • Reserveonderdelen verkrijgbaar
  Alle elementen van het slaapsysteem - van latexblok en veerlatten tot de matrastijk - zijn als accessoires separaat verkrijgbaar. Dat geeft "Sanavita-Plus" een bijzonder lange levensduur en duurzaamheid.
 • kwaliteit tegen een eerlijke prijs
  Ons bio-slaapsysteem wordt direct van onze partnerfabriek in het Zwarte Woud aan u geleverd. Als online-speciaalzaak zien wij af van dure presentaties op beurzen en de omslachtige plaatsing in meubelzaken.

Bedsystemen van allnatura
Ambachtelijke kwaliteit "Handmade in Germany"

Onze slaapsystemen komen uit het Zwarte Woud! Hoogwaardige materialen uit de natuur, ambachtelijke perfectie en met liefde voor detail afgewerkt. Zo ontstaan producten van de hoogste kwaliteit. Profiteer ook van de jarenlange ervaring van onze Zuid-Duitse partnerfabriek.

Slaapsysteem "Sanavita-Plus"
Gewoon natuurlijk slapen!

Biologisch katoen uit gecontroleerde biologische teelt voor de tijk, echte natuurlatex van 100 % natuurrubber voor matrassen en kussens of inheems beukenhout voor de veerlatten. Alle grondstoffen voor onze slaapsystemen worden geselecteerd volgens ecologische oogpunten en onderworpen aan de strenge allnatura 'getest op schadelijke stoffen'-garantie. Reserveonderdelen maken ons bedsysteem flexibel met een lange levensduur. Ook op het gebied van ecologie en duurzaamheid laat ons slaapsysteem niets te wensen over.
U leeft veganistisch en vermijdt dierlijke stoffen? Kies de "Allergy" hoes voor uw matras en maak van "Sanavita-Plus" uw veganistisch slaapsysteem!

laden

Een moment geduld.....