0 0

Slaapsysteem "Sanavita-Plus"
Zeer flexibel slaapplezier Handmade in Germany

Bent u op zoek naar een bedsysteem dat zich precies en flexibel aanpast aan de behoeften van uw lichaam? Met "Sanavita-Plus" heeft u uw perfecte slaapoplossing gevonden - voor u ontwikkeld door onze ervaren slaapspecialisten en beschermd als gebruiksmodel onder nr. 20 2010 005 120.7. Exclusief verkrijgbaar alleen bij allnatura.

Uw familie Olle


Direct naar het slaapsysteem

Veerelement "Sanavita-Flex"
Het hart van ons slaapsysteem

Overhangende veerlatten ondersteunen je ruggengraat perfect in elke positie. De steunbalken bestaan uit latex blokken van verschillende hardheid, die je flexibel kunt plaatsen waar je ze op elk moment nodig hebt. Het bekken en de onderrug worden puntelastisch ondersteund door beweegbare latex pads. De getailleerde schouderlatten zorgen ervoor dat je schouders in zijligging optimaal in kunnen zakken.

Getailleerde latten

Overhangende veerlatten, getailleerd in de schouderpartij

Draagbalk

Draagbalk met latex blokken in 2 hardheidsgraden

Schuifkussen

Schuifkussen in de bekkenzone

Onze systeemmatrassen
Kies je favoriete model

Natuurlatex systeemmatras Sanavita-Ergo

Natuurlatex systeemmatras "Sanavita-Ergo"

Systeemmatras met natuurlatex en paardenhaar Sanavita-Equina

Systeemmatras met natuurlatex en paardenhaar "Sanavita-Equina"

Natuurlatex matras Sanavita-Maxima

Natuurlatex matras "Sanavita-Maxima"

Deze matrassen zijn optimaal afgestemd op het veerelement. Of het nu gaat om een klassieke natuurlatex vlakke matras, een 12 cm hoge natuurlatex comfortmatras of een stevigere natuurlatex paardenhaarmatras - met hun 7-zone lichaamsondersteuningssysteem in 3 hardheidsgraden voldoen de matrassen precies aan uw ligwensen. De geringe hoogte in vergelijking met "normale" matrassen heeft nog een voordeel: de systeemmatrassen zijn veel lichter, wat het onderhoud van de matras nog eenvoudiger maakt.

Onze hoofd- en voetafstelling
Kies je optionele inlegraam voor nog meer comfort

Inlegframe 4 Inlegframe 3 Inlegframe 2 Inlegframe 1
Inlegframe 1

Veerelement en systeemmatras
Een briljante combinatie!

 • Individueel instelbare sterkte
  Je kunt de stevigheid van je slaapsysteem aanpassen aan je individuele slaapgewoonten door de latex blokken van de steunbalken te verwisselen. Zelfs als uw orthopedische behoeften zijn veranderd.
 • Nauwkeurig instelbare bekkenzone
  7 verstelbare kussentjes van natuurlatex zorgen voor een zeer fijne aanpassing aan je lichaam. Ons slaapsysteem kan op elk moment worden bijgesteld en voldoet dus optimaal aan je huidige behoeften.
 • Ongecompliceerd, 2-delig slaapsysteem
  Je hebt geen extra inlegraam nodig, maar alleen een bed met doorlopende steunlatten. Dit bespaart kosten en maakt ons slaapsysteem bijzonder gebruiksvriendelijk.
 • Ongestoord slapen
  "Sanavita-Plus" ist komplett metallfrei und in Kombination mit einem metallfreien Massivholzbett auch für Menschen geeignet, die auf Störungen des Erd-Magnetfelds empfindlich reagieren.
 • Reserveonderdelen beschikbaar
  Alle elementen van het slaapsysteem - van het latexblok over de veerlatten tot de matrastijk - zijn apart verkrijgbaar als accessoires. Dit maakt "Sanavita-Plus" bijzonder duurzaam en dus duurzaam.
 • Kwaliteit voor een eerlijke prijs
  Ons biologische slaapsysteem wordt rechtstreeks geleverd door onze partnerfabrikant uit het Zwarte Woud. Als online speciaalzaak hebben we geen dure beurspresentaties of uitgebreide plaatsing in meubelzaken nodig.

Beddensystemen van allnatura
Fabricagekwaliteit "Handmade in Germany"

Onze slaapsystemen zijn echte producten uit het Zwarte Woud! Hoogwaardige materialen uit de natuur, perfect vervaardigd en met aandacht voor detail - zo ontstaan producten van de hoogste kwaliteit. Ook jij kunt profiteren van de jarenlange ervaring van onze Zuid-Duitse partnerfabriek.

Slaapsysteem "Sanavita-Plus"
Slaap gewoon natuurlijk!

laden

Een moment geduld.....