0 0

Solid wood youth room

In een jongerenkamer van echt hout voelt u de natuurlijke uitstraling van de hoogwaardige houtsoorten. Massief hout zoals beuken, grenen, eiken en wild eiken creëren een echte feel-good sfeer in de jeugdkamer. Is een jeugdkamer die helemaal van massief hout is niet cool? Als uw kind deze bezorgdheid uitspreekt, kunt u hem geruststellen. Echt houten jeugdkamers van allnatura zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in een klassiek design. Maar als u het wat hipper wilt, vindt u natuurlijk ook massief houten meubelen in modern design. U hebt ook de keuze van het oppervlak - volledig natuurlijk met een onbehandeld of geolied oppervlak of stijlvol met een wit gelakt oppervlak. Een jeugdkamer van natuurlijk hout is altijd de juiste keuze. Met zitzakken in trendy kleuren, vrolijke en kleurrijke kussens of slim bedlinnen kunt u uw nieuwe massief houten jeugdkamer nog meer pit geven. Kiezen voor een massief houten jeugdkamer is altijd een goede beslissing.

Meubels van allnatura zijn goed voor het milieu en uw portemonnee

Een massief houten jeugdkamer is eenduurzame investering. Alle meubels, van het bed tot de kleerkast en van het bureau tot de ladekast, kunnen ook in de studentenflat goed gebruikt worden. Niet genoeg ruimte daar? Laten we eerlijk zijn - opslagruimte is nooit genoeg. Ladekasten en garderobekasten vinden een nuttige bestemming in de slaapkamer van de ouders of in de gang na gebruik in de jeugdkamer. U kunt slim besparen door voor uw baby een babykamer van allnatura te kiezen. De garderobe en co. zijn nog steeds perfect voor uw kind en de tiener voelt zich ook nog steeds erg op zijn gemak. Alleen het babybed moet omgebouwd worden tot een kinderbedje en later is een jeugdbed van 200 cm nodig. Een investering die loont!

Welke meubels zijn er voor de jeugd?

Bedden

Als het op bedden aankomt, heb je veel keus. Te beginnen met het hout - kies uw favoriet uit een bed in grenen, beuken, beuken kernhout en wilde eik. Er zijn versies voor elke behoefte. Of het nu gaat om een chic eenpersoonsbed, een praktisch ladenbed of een logeerbed voor bezoekers - allnatura laat niets te wensen over. Of wat dacht je van een extravagante loft bed? De ruimte onder het bed is perfect voor opslag of een gezellige nis voor het bureau. Natuurlijk bieden wij bij allnatura ook lattenbodems en matrassen aan die getest zijn op schadelijke stoffen voor een rustgevende en gezonde slaap. Meer informatie over onze lattenbodems en matrassen voor tieners vindt u in de Jeugd kamerinrichting sectie.

Kledingskasten

Een kledingkast is een aanwinst voor elke kamer. Of het nu gaat om een babykamer, een kinderkamer of een tienerkamer - dit meubelstuk is onmisbaar. Kies uw kleerkast metscharnierdeuren, schuifdeuren, met een natuurlijke afwerking, wit gelakt of zelfs kleurrijk beschermd met milieuvriendelijke lakken. Er is het perfecte model voor alle behoeften van uw kinderen.

Schappen

Een plank in de kamer is onmisbaar. Je kind wil niet altijd alles achter deuren opbergen. Mappen, boeken en documenten zijn altijd bij de hand om te leren. En het geliefde knuffeldier krijgt een plaatsje op de plank in de puberteit. Hij wordt misschien niet meer geknuffeld, maar je wilt er ook geen afscheid van nemen.

Sofa's

Een sofa met een trendy design is een aanwinst voor elke kamer. Kletsen en chillen met vrienden - dat is hoe je je vrije tijd graag doorbrengt.

Bureaus

Aan een bureau brengt uw kind veel tijd door met leren, knutselen en schilderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen. De verschillende modellen met of zonder laden zijn al een goede keuze in de kinderkamer.

Bureaustoelen

Van de ergonomische bureaustoel tot de kantoordraaistoel in een jong design - alleen de juiste stoel maakt de werkplek aan het bureau compleet.

Jongeren ladekasten

Geen enkel meubelstuk is zo veelzijdig als deze kast. Een commode is een onmisbaar hulpje in de babykamer als verschoonmeubel voor uw baby, in de kinderkamer, in de jeugdkamer, in de slaapkamer, in de gang, in de woon- of eetkamer. Eenmaal gekocht en vele jaren gebruikt.

Jeugdzaalprogramma's

Stoffeer de kinderkamer met uniforme meubels uit één serie. Bed, kledingkast, bureau, ladekast en rekken in dezelfde stijl maken van een eenvoudige kinderkamer een holistische plek om te dromen, te leven en je goed te voelen.

laden

Een moment geduld.....