0 0

Pine bed, kledingkast & Co. - Hier vindt u bijpassende slaapkamercombinaties gemaakt van het unieke en geurige hout van grenen. lees meer ...


Een grenen slaapkamer in steen naar uw smaak

Met deze elegante slaapkamercombinaties van levendig getekend Zwitsers grenenhout, presenteren we het traditionele materiaal op een verfrissend moderne manier. Laat u inspireren door de kenmerkende structuur en de heerlijk kruidige geur. Haal diep adem en geniet!

Bij ons vindt u unieke molen bedden, kasten, ladekasten en nachtkastjes gemaakt van dit populaire massieve hout. Laat u inspireren door onze assortimenten die voor u werden samengesteld of combineer uw slaapkamer volgens uw persoonlijke smaak. Alle meubelen worden individueel aangeboden en kunnen flexibel en individueel worden gecombineerd.

Goede redenen voor een Zwitserse grenen slaapkamer

 • Onmiskenbaar uiterlijk
  • Voor velen is de unieke uitstraling een andere reden om voor een slaapkamer van Swiss stone pine te kiezen. Het lichte naaldhout overtuigt met zijn gelijkmatige, contrasterende nerven. De Zirbe wordt beschouwd als de Koningin van de Alpen en heeft een lange traditie in de meubelmakerij, vooral in Oostenrijk - met goede reden!
  • Van tijdloos modern tot klassiek rustiek, onze slaapkamers in Zwitsers grenenhout bieden voor elk wat wils. Kies voor een slaapkamer volledig gemaakt van Zwitsers grenenhout met een alpine karakter. Onze slaapkamercombinaties met Zwitsers grenenhout en glaselementen in de kast en het bed zien er modern en fris uit.
 • Comfortabel kamerklimaat
  • Wij kunnen de Alpenlucht niet tot in uw huis brengen, maar toch hoeft u een vleugje vakantie in uw slaapkamer niet te missen. De essentiële oliën in de Zwitserse den verspreiden een heerlijke geur. Massief hout in de slaapkamer creëert een aangenaam ruimteklimaat en zorgt voor een optimale vochtbalans in de lucht.
 • Zirbe metaalvrij
  • U bent gevoelig voor elektromagnetische velden? Zorg voor een zorgeloze nachtrust met onze metaalvrije constructies. Onder de talrijke slaapkamermeubels gemaakt van het hout van de Zwitserse Alpenden, vindt u Sirbe bedden en kasten met verbindingen en scharnieren die volledig metaalvrij zijn.

allnatura grenen slaapkamers - alles voor uw gezonde slaap

In onze showroom bent u van harte welkom om u persoonlijk te overtuigen van de schoonheid en kwaliteit van de Zwitsers grenen meubelen. Onze klanten zijn verrukt over de geur en het visuele effect van een complete slaapkamer van Zwitsers grenenhout. In Heubach hebben wij voor u een complete Zwitserse grenen slaapkamer in de tentoonstelling ingericht.

Bij onze Zirbebetten & Co. doen we het overwegend zonder het gebruik van oliën en glazuren. Het natuurlijk hout kan de aangename geur beter overbrengen. Voor mensen die een speciale bescherming voor hun meubelen wensen, bieden wij een oppervlaktebehandeling met natuurlijke oliën aan.

Naast het bed van Swiss stone pine, de kleerkast, de commode en het nachtkastje, vindt u beddengoed van Swiss stone pine. Maak uw Zirbe slaapkamer compleet met een kussen en een dekbed met Zwitsers dennenschaafsel en laat de heerlijk aromatische geur u meevoeren naar de wereld van uw dromen. Alle natuurlijke materialen die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig getest op verontreinigende stoffen door een onafhankelijk testinstituut. Met deze vrijwillige controle willen wij onze hoge eisen aan de kwaliteit van de producten waarborgen.

laden

Een moment geduld.....