0 0

Met deze huiselijke combinaties van prachtig grenen tovert u uw slaapkamer om tot een behaaglijke oase - en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Om de mooie, lichtbruine tint van het sympathieke hout te behouden en te versterken, worden grenen meubelen vaak eerst met loog behandeld en vervolgens geolied.


Sympathiek en gezellig - slaapkamermeubels gemaakt van structuurrijk grenen

Bij allnatura kunt u vele mooie massief grenen slaapkamermeubelen krijgen die een aangename gezelligheid in uw slaapkamer zullen brengen. Naast deze Solide grenen slaapkamer, hebben wij ook andere meubelen van mooi grenen hout voor u.

Voor uw gang bijvoorbeeld bieden wij plankmeubelen grenen, zodat ook deze vaak verwaarloosde ruimte een sfeervolle uitstraling krijgt. Een massief grenen slaapkamer en een grenen hal harmoniëren natuurlijk ook perfect.

Dus nu hebben we de Solid pine bedroom en ook de pine hallway. Zo hebben we bijvoorbeeld iets voor de eetkamer - geweldige stoelen grenen en tafels grenen voor een gezellige sfeer in de eetkamer. Ook erg populair zijn onze Pine vitrinekasten, waarin u ook mooie stukken kunt laten zien. U kunt hier een overzicht krijgen van al onze complete eetkamers - massief houten eetkamer.

Een groot pluspunt van Solid pine slaapkamers ten opzichte van veel andere houtsoorten is dat de Solid pine slaapkamers goedkoper zijn om te hebben. Ondanks de lagere prijs krijgt u met een solid pine slaapkamer natuurlijk hoogwaardige meubelen in een aantrekkelijk design.

De solid pine slaapkamers zijn gemaakt van massief hout.

De solid grenen slaapkamers zijn uiteraard getest op schadelijke stoffen en u kunt de schadelijke stoffen analyses van de solid grenen slaapkamers ook bekijken op de desbetreffende productpagina's. De massief grenen slaapkamers hebben allemaal een natuurlijke oppervlaktebehandeling - meestal geloogd/geolied of gewaxt.

Onze massief grenen slaapkamers zijn uiteraard getest op schadelijke stoffen.

Met onze Solid pine bedroom kunt u uw droomslaapkamer samenstellen uit diverse slaapkamermeubelen - zoals tweepersoonsbedden, kledingkasten, commodes en nachtkastjes. Combineer de individuele meubelstukken om "uw" massief grenen slaapkamer te creëren!

Als u naast de Solide grenen slaapkamer ook geïnteresseerd bent in andere complete slaapkamers, vindt u bij allnatura natuurlijk wat u zoekt. Een lichtere houtsoort - zoals bij de slaapkamer van massief grenen - wordt ook gebruikt voor de slaapkamer van massief berkenhout. Ook erg populair bij onze klanten zijn de slaapkamer massief eiken van edele wilde eik en de slaapkamer massief beuken, die stuk voor stuk indruk maken door hun expressieve nerven.

Het is duidelijk dat u met een massief grenen slaapkamer tegen een aantrekkelijke prijs een stukje natuur in uw slaapkamer brengt.

laden

Een moment geduld.....