0 0

Elegante bedden, kasten, commodes en nachtkastjes van beukenhout met een natuurlijke oppervlaktebehandeling nodigen uit tot behaaglijkheid. Deze houtsoort bekoort door zijn onopvallende nerf en zijn aangename, roodachtig-lichtbruine kleur. Sommige programma's zijn ook in wit gelakt verkrijgbaar.


Gezond en harmonieus leven - slaapkamercombinaties van rustig beukenhout

Slaapkamer van massief beuken - bij allnatura bieden wij u er een groot aantal aan. Richt uw slaapkamer in met een stijlvolle slaapkamer van massief beuken waarin u zich volledig veilig kunt voelen. De slaapkamer van massief beuken creëert een gezellige, warme sfeer in de slaapkamer, wat een positief effect kan hebben op uw nachtrust.

Combineer de verschillende slaapkamermeubels van de Solide beuken slaapkamer om uw droom slaapkamer te creëren. De Solid beech slaapkamers hebben natuurlijk een natuurlijke oppervlaktebehandeling. Het beuken van de massief beuken slaapkamer heeft een vrij onopvallende nerf. Als u de voorkeur geeft aan een meer levendige nerf, dan zult u waarschijnlijk de voorkeur geven aan onze massief beuken slaapkamer.

De massief beuken slaapkamer heeft een natuurlijke afwerking.

Alle massief beuken slaapkamers zijn uiteraard getest op schadelijke stoffen en uiteraard zijn alle schadelijke stoffen analyses te bekijken op de respectievelijke productpagina's van de afzonderlijke stukken massief beuken slaapkamers aldaar.

De meeste slaapkamers in massief beuken zijn verkrijgbaar in een roodachtig-lichtbruine kleur, die een gezellige, warme flair aan de kamer geeft. Sommige slaapkamers van massief beuken zijn ook verkrijgbaar in wit glazuur.

U vindt onze slaapkamers van massief beuken in wit glazuur.

U vindt slaapkamers in massief beuken met bedden die zich onderscheiden door opvallende of onopvallende pootjes. Sommige van de kasten in de slaapkamer van massief beuken hebben glazen inzetstukken.

Een tweepersoonsbed, een kledingkast, een ladekast en vaak ook nog een nachtkastje - dat zijn meestal de ingrediënten waaruit u een dromerige slaapkamer in massief beuken kunt samenstellen. Plan en combineer zoveel u wilt - uw slaapkamer in massief beuken zal u zeker ontspannende nachten bezorgen.

Wij hebben een ruime keuze aan meubelen waaruit u kunt kiezen.

We hebben ook een heleboel andere meubels klaar voor uw massief beuken slaapkamer. Een mooi bed moet ook een hoogwaardig orthopedisch matras herbergen, zodat niet alleen de geest maar ook het lichaam zich comfortabel voelt. Maar wat heb je aan een goede matras als de lattenbodem niet goed is. Als u de Franse bedmaat 140x200 cm hebt, bieden wij zelfs lattenbodems 140x200 van hoge kwaliteit. Vive la nuit!

Altijd handig in een slaapkamer van massief beuken is natuurlijk een verwarmend dekbed. Tussen onze natuurlijke dekbedden vindt u zeker de juiste deken en als u het ook van onderen warm wilt hebben, dan kunnen wij u de onderdekens wasbaar aanbevelen.

Als u de voorkeur geeft aan lichtere houtsoorten, kunnen we u de meer betaalbare Stevig grenen slaapkamers of de even populaire massief berken slaapkamers aanbevelen.

Zo ziet u dat we bij allnatura niet alleen massief beuken slaapkamers in ons assortiment hebben. En natuurlijk hebben we ook meubels voor uw kinderen. Kijk maar eens bij onze kindermeubels.

laden

Een moment geduld.....