0 0

Klassiek elegante vormen zonder overbodige opsmuk kenmerken deze prachtige slaapkamercombinaties van levendig wild eiken. Het opvallend generfde hardhout bekoort door zijn fascinerende structuur en biedt tegelijkertijd de edele, gedempte lichtgrijsbruine grondtoon die typisch is voor eikenhout.


Elegante basistint, opvallend patroon - indrukwekkende slaapkamermeubels van kostbaar wild eikenhout

Ontspannen slapen - omringd door het mooiste wilde eikenhout met een levendige nerf? Met onze Solid wild oak bedroom kunt u deze droom waarmaken. Het edele wildeikenhout van de Solid wild oak bedroom inspireert onvermijdelijk op het eerste gezicht. Door de levendige, bijna onstuimige nerf krijgt u met elke slaapkamer van massief wild eiken een uniek stuk.

Het wilde eikenhout van de slaapkamer van massief wilde eik krijgt een natuurlijke oppervlaktebehandeling met hoogwaardige olie om het te beschermen. Natuurlijk is het hout van de Solid wild oak bedroom onderworpen aan strenge tests op schadelijke stoffen. U kunt deze analyses van verontreinigende stoffen ook bekijken op de desbetreffende productpagina van de Stevig wild eiken slaapkamermeubelen.

Natuurlijk hebben we bij allnatura nog veel meer massief houten slaapkamers. Onder deze slaapkamers zijn er, naast de edele slaapkamer van massief wilde eik, ook de even elegante slaapkamers van massief kernhout beuk, die eveneens bekoren door hun expressieve nerven. Als de nerf van de slaapkamer van massief wild eiken te onrustig voor u is, kunt u ook overstappen op de slaapkamer van massief beuken, die gematigder is in zijn nerf.

Onze Solid wild oak bedrooms overtuigen door hun hoogwaardig wild eikenhout, dat een gezellige, warme sfeer in de kamer creëert. U zult zo lang mogelijk genieten van uw verblijf in de Solid wild oak bedroom.

Als de Solid wild oak bedroom te duur voor u moet zijn, maar u wilt absoluut een slaapkamer van massief hout, dan kunt u misschien vrienden maken met een charmante Solid pine bedroom.

Met de kasten, commodes, bedden en nachtkastjes van de Solid wild oak bedroom kunt u uw individuele droomslaapkamer samenstellen. Het is dus aan u om een prachtige massief wilde eiken slaapkamer te creëren.

allnatura heeft niet alleen massief eiken slaapkamer in het assortiment, maar natuurlijk ook veel producten voor de jongeren die in uw huis wonen. In de jeugdbedden droom je van avontuurlijke dingen op jeugdmatrassen en lees je langer onder het dekbed dan is toegestaan. Op onze Jeugdkamer overzichtspagina vindt u alles wat u voor uw opgroeiende dochters en zonen kunt krijgen bij allnatura.

Met een massief eiken slaapkamer maakt u zeker een goede beslissing.

laden

Een moment geduld.....