0 0

Productfilosofie - gewatteerde producten

Ontdek meer over de productfilosofie van allnatura. Graag informeren wij u over onze ecologisch-orthopedisch georiënteerde denkwijze en hoe wij deze in de praktijk brengen in de gebruikte grondstoffen, productie en tests op schadelijke stoffen.

Het ideale dekbed

Bij een gezonde en ontspannen slaap hoort de perfecte beduitrusting.

Het duo dekbed

Bij een duo dekbed - ook bekend als "winterdekbed" omdat het een behaaglijke warmte biedt - worden twee dekens afzonderlijk gestikt en vervolgens door middel van een zoom tot een dekbed verenigd d.w.z. aaneengenaaid.

Het combi-dekbed

Met een combi-dekbed bent u gedurende het hele jaar flexibel. Door de combinatie kan het dekbed drie keer worden veranderd, zodat u voor elk seizoen het juiste dekbed hebt.

Het juiste kussen

Welk kussentype bent u? Hier vindt u alle belangrijke informatie om u te helpen bij de keuze van het juiste kussen.

Productinformatie - stof voor gewatteerde tijken

Hier geven wij u een beknopt overzicht van de soorten stoffen die worden gebruikt als tijkstof voor onze hoogwaardige gewatteerde producten.

Hoogwaardige kwaliteit en premium afwerking

Hier vindt u informatie over het complexe productieproces van onze tijkstoffen.

Onderhoudshandleiding voor allnatura beddengoed

Met beddengoed van allnatura heeft u gekozen voor ecologisch bedlinnen dat is onderworpen aan strenge tests op schadelijke stoffen. Ontdek in deze handleiding hoe u deze op de juiste manier onderhoudt. De natuurzuivere grondstoffen reageren namelijk anders dan conventionele producten.

Verklaring van de VDFI over levende pluk

De Vereniging van de Duitse Dons en Veerindustrie (VDFI) distantieert zich nadrukkelijk van de ondiervriendelijke winning van dons en veren van levende dieren. Deze verklaring vindt u hier.

Overzicht - Grondstoffen gewatteerde producten

Onze waardevolle gewatteerde producten worden geproduceerd met een grote verscheidenheid aan vulstoffen. Hier geven we u een overzicht.

Natuurproducten en geuren

Geuren maken gewoon deel uit van de natuur. Dit geldt natuurlijk ook voor onze hoogwaardige producten die gemaakt zijn van waardevolle, natuurlijke grondstoffen.

De allnatura slaapexperts geven u graag advies, tips en handige informatie om u te helpen bij het vinden van de juiste gewatteerde producten:

laden

Een moment geduld.....