0 0

Veeleisende productie

Met de hand gemaakte dekbedden Kijkt u eens goed naar de afwerking van onze dekbedden:

  • Elke cirkel en elk naaduiteinde wordt netjes afgewerkt en niet zomaar losjes vastgezet door een naadafdichting.
  • Elke individuele cirkel of ruit wordt zorgvuldig gewatteerd om een goede duurzaamheid te garanderen.
  • Door een speciale vouw- en buigtechniek in de paspelband is het banduiteinde nauwelijks zichtbaar maar toch goed bevestigd.
  • Elke draad wordt afzonderlijk afgesneden zodat er geen losse naaduiteinden uitsteken.

Onze tijkstoffen worden geweven van fijne draden met een hoog draadpercentage, deze zijn strak geweven en toch ademend. De waardevolle vulmaterialen worden zinvol ondersteund in hun temperatuurregulerende werking. Ze zijn zo dicht dat de fijne haren niet kunnen ontsnappen.

Hoogwaardige tijkstoffen

Kwaliteit van het weefsel Waarom geven we zoveel informatie over onze tijken? Heel eenvoudig. De tijkstof en het hoogwaardige vulmateriaal vormen één geheel, want alleen de beste stofkwaliteiten kunnen garanderen dat de uitstekende temperatuureigenschappen van katoen, zijde, kameelhaar, scheerwol of kasjmier zich volledig kunnen ontvouwen.
De vulling wordt niet ingesloten maar omwikkeld met licht en ademend materiaal. Hierdoor kan de lucht ongehinderd circuleren en kan eventueel geproduceerd vocht worden afgevoerd.
Alleen hoogwaardige weefsels, getest op schadelijke stoffen, kunnen dit garanderen. Daarom is alleen het beste goed genoeg voor onze tijkstoffen. Voor onze hoogwaardige natuurvezel dekbedden gebruiken we alleen stoffen van gecontroleerd biologisch katoen, die optimaal samenwerken met onze hoogwaardige vullingen.

Eersteklas kwaliteit voor uw goede nachtrust

Eersteklas kwaliteit voor dekbedden Grondstoffen getest op schadelijke stoffen. Hoogwaardige, ademende vezels, omwikkeld met natuurlijke weefsels van de beste kwaliteit - zo creëren onze partnerfabrikanten dekbedden van fantastische kwaliteit.

Kies het dekbed van uw dromen op basis van uw individuele behoeften en het jaargetijde. Kruip gezellig onder uw dekbed en ontspan!

laden

Een moment geduld.....