0 0

Metaalvrij: 1 Producten

Ravenna kleerkast, 3-deurs
Ravenna kleerkast, 4-deurs
Ravenna kleerkast, 2-deurs

Draaideurkast "Ravenna"

  • Afmetingen H216xD60 cm - massief beuken, kernbeuken of wildeiken, geolied oppervlak
  • verkrijgbaar als 2 tot 6-deurs units met breedtes van 115 cm tot 345 cm
  • volledig metaalvrij
  • ook verkrijgbaar als loos kastensysteem
  • Aanvullende accessoires beschikbaar

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany

Metaalvrije garderobekasten - vrij van elektromagnetische storingsvelden & spelenderwijs gemakkelijk te monteren. Lees meer ...

Waarom verfijnde metaalvrije kleerkasten van massief hout?

Als u een van die mensen bent die gevoelig zijn voor elektromagnetische velden, zijn onze metaalvrije meubels de ideale keuze. Naast metaalvrije bedden hebben wij ook metaalvrije garderobekasten in ons assortiment, die u helpen om rustig en ontspannen te slapen, zodat u vitaal en fit aan de nieuwe dag kunt beginnen. Doe iets goeds voor jezelf en richt je slaapkamer in van massief hout geheel metaalvrij, voor een ontspannen feel-good sfeer.

De verschillende soorten hout?

De hernieuwbare grondstof hout is de perfecte keuze voor het creëren van een gezellige slaapkamer. Elke massief houten kast is speciaal. We hebben iets naar ieders smaak

Berkenhout

De beuk wordt beschouwd als de "koningin der loofbomen". De gelijkmatige korrel heeft een gezellig effect. Beukenhout is niet alleen mooi, maar ook robuust, zodat u lang van uw meubelen kunt genieten.

Berken kernhout

Meubelen van beuken kernhout zijn nog robuuster. Het hout wordt verwerkt uit het kerngebied van de stam, dat een sterke en meer opvallende nerf heeft.

Wilde eik

De krachtige nerven van wild eikenhout geven elke kast een uniek karakter. Het wat donkerder hout past perfect in lichte, met licht doorstroomde kamers.

Gemakkelijk te monteren...

Naast design zijn functionaliteit en stabiliteit belangrijke overwegingen bij de keuze van uw garderobe. Uw nieuwe garderobe moet perfect aan uw behoeften voldoen. Wij bieden onze garderobekasten aan in verschillende breedtes en deels als eindeloze systemen voor maximale flexibiliteit. De gesofisticeerde metaalvrije technologie is uiterst robuust en gemakkelijk te hanteren. Bij verhuizing kunnen de kasten dankzij superieure steekverbindingen in een handomdraai worden gemonteerd en gedemonteerd - gewoonweg fantastisch.

Kledingskasten metaalvrij - kwaliteit in mooi design

Wij bieden een geweldige selectie van metaalvrije garderobekasten, passend bij onze massief houten bedden.

Kasten en bedden zijn de belangrijkste inrichtingselementen in de slaapkamer. Vind de juiste producten voor u uit onze selectie van hoogwaardige verwerkte enmetaalvrije massief houten meubelen. Bij de selectie van hout voor onze meubelen letten wij op duurzame bosbouw, en bovendien worden al onze grondstoffen streng getest op schadelijke stoffen.

Onderhoud van metaalvrije massief houten kleerkasten

Geoliede meubels zijn gemakkelijk te hanteren. Voor het regelmatig onderhoud en de reiniging van uw massief houten meubelen gebruikt u een droge of licht vochtige doek. U moet uw meubels beschermen tegen te veel vocht en direct zonlicht om een verandering in de kleur van het hout te voorkomen.

Om ervoor te zorgen dat u lang van onze mooie meubelen kunt genieten, adviseren wij u ze af en toe op te frissen met speciale meubelolie. Meer tips en informatie over verzorging en de juiste producten vindt u hier.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen
laden

Een moment geduld.....