0 0

Traditionele boerderijkasten met landelijke charme inspireren niet alleen liefhebbers van de klassieke landhuisstijl. lees meer ...

Boerderij kasten: 2 Producten

Natuurlijk gewaxt in een mooie houttint
Margaretha boerenkast, wit gewaxt
Margaretha boerenkast, grijs gewaxt

Boerenkast "Margaretha"

  • H201xD60 cm - Waxed oppervlak in naturel, honing, wit of grijze kleurstelling
  • verkrijgbaar als 2 of 3 deuren met breedtes van 120 cm tot 170 cm
  • Rustig elegante boerenkast met klassieke koofdeuren

Meer informatie

Landhuis flair voor uw huis, natuurlijk gewaxt
Grijs met was behandeld oppervlak
Oppervlak in fris wit

Boerenkast "Theodora"

(3)
  • H197xD60 cm - Waxed oppervlak in naturel, honing, wit of grijze kleurstelling
  • verkrijgbaar als 2-deurs unit met een breedte van 163 cm
  • Zeer gedetailleerde boerenkast met markante kroonlijst, koofdeuren en laden - verkrijgbaar in 3 uitrustingsvarianten

Meer informatie

Massief houten boerenkast - de klassieke allrounder

Als een doordacht individueel stuk vormen ze een welkom contrast met een moderne, eerder sobere woonomgeving. De "boerenkast" heeft niet voor niets een lange traditie. Deze massief houten kast is een geweldige metgezel in elke kamer. Als garderobekast in de slaapkamer, kast of garderobe in de gang, en als kast in de eetkamer of de woonkamer. Dankzij de verschillende indelingen van het interieur van de kasten, zijn er geen grenzen aan de gebruiksmogelijkheden van een stevig gemaakte rustieke kast.

De landhuis plank kast zorgt voor een warm welkom

In de hal biedt een plankkast van massief hout voldoende plaats voor jassen, mantels en co. Het mooie design zorgt voor een uitnodigende en huiselijke sfeer in uw inkomhal. U kunt kiezen uit verschillende interieurindelingen voor uw garderobe. Beslis of u meer ruimte verkiest om te hangen of te liggen achter de stevig gemaakte deuren. Voor uw garderobe kunt u kiezen uit twee modellen in verschillende maten en elk met 3 verschillende interieurindelingen.

Ruime kledingkast in vintage stijl

Als slaapkamerkast is een brede uitvoering met 3 deuren perfect voor het handig opbergen van al uw kleding. Deze kaptafel biedt zowel ruimte voor het ophangen als voor het neerleggen van uw kleding. Een ruime, solide gemaakte slaapkamerkast zorgt voor een opgeruimde slaapkamer. Bovendien hebben we een model met lades. Daar is de kleerkast perfect voor het opbergen van sokken en wasgoed. Zoals u ziet, laat een boerderijkast als slaapkamerkast niets te wensen over.

Zet een accent in de eet- en woonruimte met uw nieuwe kast in landelijke stijl

Een massief houten kast met planken is ook perfect voor het eet- en woongedeelte. Het creëert een huiselijke sfeer en biedt ruimte om borden, kommen en het tafellaken handig op te bergen. Als er spontaan bezoek komt, heeft u in een mum van tijd uw goede servies bij de hand. De boerenschuurkast in de woonkamer kan op vele manieren worden gecombineerd. De kast kan worden geplaatst als een opzettelijk contrast met moderne, meer sobere inrichtingen. Het hout komt perfect tot zijn recht in een grote boerenkast en creëert een warme sfeer.

Country house, antiek, vintage of shabby...

... zijn tegenwoordig alle termen voor een gezellige woonstijl, waartoe massief houten meubelen in een klassiek ontwerp behoren. Deels met oude meubels die creatief zijn opgeknapt, deels met nieuwe, solide vervaardigde meubels in een bijpassende stijl.

Wij bieden u een breed assortiment meubels en accessoires.

Bij ons kunt ulandelijke stijl boerderijkasten krijgen. Met de fraai vormgegeven deuren en een karakteristieke plint krijgen de kasten een antiek ogend design. Het lichte sparrenhout onderstreept de vriendelijke en gezellige landhuisstijl. De met liefde gefreesde randen voor de deuren met koof en de plint zijn het resultaat van hoogstaand vakmanschap. Zo'n landhuiskast van massief hout is een echte blikvanger als garderobe, halkast of garderobe. Rondom de massief vervaardigde kast in landhuisstijl kan een gezellige inrichting voor de betreffende woonruimte worden ontworpen.

U kunt de kasten van massief hout van sparrenhout met verschillende oppervlaktebehandelingen krijgen. Kies uw favoriet uit de natuurlijke vuren, witte en grijze kleurstellingen. Een landhuis-landhuiskast met een wit of grijs oppervlak wordt door ons niet gelakt, maar geglazuurd. Hierdoor blijft de mooie houtstructuur doorschijnen. Een kast van massief hout in kleur kan perfect worden gecombineerd met donkerder houtsoorten zoals eiken of noten. Ontdek welke kleuren harmonieus werken in welke woonruimtes in onze gidssectie.

Wat is er zo bijzonder aan een boerderijkast van allnatura

U wilt lang genieten van zo'n klassiek meubelstuk. Daarom vertrouwen wij op robuust massief hout, uitstekend vakmanschap en consistente kwaliteitsnormen. Dit bereiken wij door onze grondstoffen regelmatig te latencontroleren op schadelijke stoffen.

Voor de afwerking van het houtoppervlak gebruiken wij uitsluitendoliën en lazuren op ecologische basis. Dit maakt uw nieuwe, solide vervaardigde boerenkast duurzaam en zorgt bovendien voor een gezonde leefomgeving voor u en uw dierbaren. Als garderobe, halkast of kapstok verleent de landelijke stijl boerenkast zijn buitengewone charme en zorgt voor een aangenaam ruimteklimaat. Hout heeft de eigenschap dat het vocht uit de lucht kan opnemen en weer afgeven als dat nodig is.

Bestel uw Solid spruce wood landelijke stijl boerenkast gemakkelijk online. Een ander voordeel van een solide vervaardigd artikel van dit formaat is dat het rechtstreeks bij u thuis wordt afgeleverd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer van de massief houten kast.

laden

Een moment geduld.....