0 0

Een kinderzitgroep van waardevol massief hout is een prachtige aanwinst voor elke kinderkamer. Lees meer ...

Zitgroepen voor kinderen: 2 Producten

Ludus zitgroep - kinderzitjes die meegroeien met het kind
Stoel en tafel zijn de perfecte aanvulling voor de baby- of kinderkamer
Kindvriendelijk ontwerp met zacht gebogen vormen en zorgvuldig verzachte randen

Zitgroep "Ludus"

(8)
  • gemaakt van massief alderhout, met was/geolied oppervlak
  • slimme, kindermeubels die meegroeien met het kind: aanpasbaar in een handomdraai
  • Een zitgroep bestaande uit 2 stoelen, 1 tafel en 1 bank
  • Elementen ook afzonderlijk verkrijgbaar

Meer informatie

Kindvriendelijke zitgroep van massief grenen hout
Hier in grenen geloogd/geolied met complementair zitkussen

Zitgroep "Peppino"

(2)
  • gemaakt van massief dennenhout, oppervlak geloogd/geolied
  • in de gezellige stijl van Scandinavisch grenen meubilair
  • Een zitgroep bestaande uit 1 stoel, 1 tafel en 1 bank
  • Elementen ook afzonderlijk verkrijgbaar

Meer informatie

Een kinderzitgroep om samen te spelen

Met een kinderzitgroep kunt u spelenderwijs de wereld van de volwassenen ontdekken. Uw kroost kan zich uitleven en naar hartelust creatief zijn. De kindertafel is een geweldige plek om thee en cake te serveren voor een klein feestje met vrienden. Zo wordt de kindertafel een perfecte speeltafel. Op een comfortabele kinderstoel is knutselen en spelen dubbel zo leuk.

Wat is er zo speciaal aan een kinderzitgroep?

Vormen, materialen, kleur en grootte van de kindermeubelen zijn speciaal aangepast aan de behoeften van de allerkleinsten. Een kinderstoel en kindertafel die optimaal zijn aangepast aan de lengte van uw kind, zorgen ervoor dat uw kind comfortabel kan zitten. Dit bevordert de concentratie en creativiteit bij het leren of schilderen.

Waarom een kinderzitgroep van allnatura?

Onze kinderzitgroepen van hout bestaan uit een tafel, stoelen en een bankje - genoeg ruimte voor een gezellig rondje. Het verjaardagsfeestje van de kinderen komt eraan en ze hebben meer plaats nodig aan de kindertafel? Geen probleem, wij bieden onze stoelen, banken en tafels per stuk aan. Kies voor een complete set of combineer onze kindermeubels naar eigen inzicht.

Onze kindermeubels zijn solide gemaakt. Hiervoor wordt hoogwaardig hout van grenen en elzen gebruikt. Hout is perfect als meubilair voor de kinderkamer. Het natuurlijke materiaal is robuust en gaat lang mee.

Wanneer is een zitgroep voor kinderen zinvol?

Het hangt af van de grootte en de ontwikkeling van uw kind. Uw kroost moet veilig zelf op een stoel kunnen zitten. De juiste hoogte van het kindermeubilair speelt hierbij een belangrijke rol. Wij hebben kinderzitgroepen in verschillende hoogtes in ons assortiment.

Onze kinderzitgroep "Ludus" is zeer geschikt voor kleinere en grotere kinderen. De tafel kan 3 maal in hoogte worden versteld en biedt praktische opbergruimte met een legplank onder het tafelblad. Dankzij verzonken handgrepen kunnen de slimme stoelen heel gemakkelijk worden omgedraaid om een gezellige zitpositie voor oudere kinderen te creëren.

Voor kinderen van de kleuterschool en de basisschool is onze kinderzitgroep "Peppino" de juiste keuze. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen comfortabel zitten op de stabiele kinderzitgroep. De set bestaande uit een kindertafel, stoelen en een bankje nodigt de hele familie uit voor een gezellig samenzijn. Ook papa en mama vinden hun plaats op de solide vervaardigde kinderstoelen van grenenhout.

Waarop moet u letten bij de aanschaf van een zitgroep voor peuters?

Naast de juiste hoogte is ook het materiaal van groot belang. Wij gebruiken voor onze producten alleen hout dat is getest op verontreinigende stoffen.

Het oppervlak van de massief vervaardigde meubelen is behandeld met een natuurlijke olie-wascombinatie op basis van plantaardige oliën en wassen. Hoogwaardige glazuren en vernissen worden gebruikt voor onze producten in de kleur wit.

Kinderen moeten kunnen ravotten zonder zich te bezeren. Afgeronde hoeken op onze stoelen, tafels en banken zorgen voor de beste veiligheid tijdens het spelen. Onze zitgroepen voor kinderen worden vervaardigd volgens de strengste veiligheidsvoorschriften en moderne normen. De meubels van de "Ludus" kinderzitgroep hebben het GS-keurmerk voor geteste veiligheid. Een kindvriendelijke zitgroep met afgeronde hoeken zorgt voor de beste veiligheid voor kinderen.

Een kindvriendelijk en tijdloos design maakt de kindermeubelen flexibel inzetbaar, zowel in de kinderkamer als in de speelhoek in de woonkamer. Een set van kinderstoel, kindertafel en het bankje zijn perfect op elkaar afgestemd.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....