0 0

Ladekasten bij allnatura - opruimers met stijl

Commodes van streng vervuilend getest massief hout zijn een praktische verrijking voor uw slaapkamer. Lees meer ...

Met veel extra bergruimte is het echt leuk om dingen opgeruimd te houden. Ontdek uw droom ladekast tussen talrijke houtsoorten en vele aantrekkelijke ontwerpen.

Houten ladekast - de alleskunner voor elke woonruimte

Een van de belangrijkste plaatsen waar de massief houten ladekast wordt gebruikt, is in de slaapkamer, want de ladekast is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld ondergoed, T-shirts, kousen en andere kledingstukken die gemakkelijk kunnen worden opgevouwen. Onze categorie slaapkamermeubels biedt nog veel meer interessante artikelen voor bij uw massief houten ladekast, zoals kappers. Als specialist voor gezond slapen hebben wij een groot aanbod matrassen en lattenbodems. Bij allnatura vindt u mooie woonkamermeubels die gecombineerd kunnen worden met een commode van massief hout.

In de woonkamer of keuken is een massief houten ladekast goed om alles in op te bergen wat in de keukenkast geen plaats kan vinden. De massief houten ladekast is een blikvanger op zich en is ideaal voor het uitstallen van decoratieve voorwerpen. De massief houten ladekast kan ook in de gang worden gebruikt voor alle spullen die u nodig hebt wanneer u het huis verlaat. De massief houten ladekast kan worden gebruikt voor het opbergen van handschoenen, sjaals, tassen of fietsuitrusting. Andere denkbare plaatsen voor de mooie commode van massief hout zijn de logeerkamer, de eetkamer of de studeerkamer. Zoals u ziet, is de massief houten ladekast veelzijdig.

Massief houten ladekast is veelzijdig.

Massief houten ladekasten - bij allnatura bieden we vele aantrekkelijke modellen

Onze ladenkasten van massief hout inspireren door hun tijdloos design en kunnen perfect geïntegreerd worden in uw bestaande meubelen. Denk niet dat een ladekast gewoon een ladekast is! Bij ons vindt u ladekasten van hetzelfde materiaal - massief hout - in verschillende stijlen. Van klassiek tot landhuis tot modern, wij hebben uw favoriete ladekast.

In de klassieke zin zijn ladekasten kasten met laden. In onze categorie ladekasten vindt u ook modellen met kastdeuren of met laden en kastdeuren gecombineerd. Zoals u ziet, vervaagt de grens tussen commode en dressoir steeds meer. Onze kasten en ladekasten zijn verkrijgbaar in een groot aantal hoogtes en breedtes. Van een klein bijzettafeltje tot een grote ladekast als alternatief voor een kleerkast - u vindt uw ladekast voor elke behoefte. Blader gerust door onze categorieën zoals dressoirs, highboards of vitrinekasten als u op zoek bent naar bijpassende meubelen bij uw massief houten ladekast.

Net als de breedte van uw massief houten ladekast, kan ook de houtsoort variëren. U kunt een massief houten ladekast krijgen in de volgende houtsoorten - beuken, grenen, beuken kernhout en eiken.

  • Berken heeft een subtiele nerf en creëert een warme ambiance met lichtgeel-roodachtig hout. Houdt u meer van oogstrelend, dan is het sterker generfde hout van het kernhout van beuken iets voor u.
  • Eiken is een klassieke houtsoort voor meubels in de woonruimte. Het duurzame hardhout heeft een donkerder kleur en oogt edel. In de moderne woonkamer slaat een ladekast van karaktervol wild eikenhout een goed figuur.
  • Het lichte hout van dennenhout past perfect bij de romantische landhuisstijl. Ontdek ook onze witte en gekleurde grenen ladekasten.
  • Notenhout ziet er nobel en hoogwaardig uit met zijn donkerbruine kleur. Perfect voor uw massief gemaakte ladekast in de slaapkamer of eetkamer.

De juiste verzorging voor uw houten ladekast

Het beste aan een houten ladekast is dat ze robuust en gemakkelijk te onderhouden zijn. Om er lang van te kunnen genieten, hebben we een paar tips voor de verzorging van onze massief houten voorwerpen. Voor regelmatig schoonmaken is een halfvochtige doek het beste. Indien nodig, kunt u een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Grotere vlekken of kleine krassen kunnen gemakkelijk worden verwijderd met onze verzorgingsset, speciaal voor onze massief houten meubelen. Om nog langer van uw meubelen te genieten, raden wij u aan de kasten van tijd tot tijd te behandelen met onze Furniture Oil.

Bestel uw massief gemaakte ladekast gemakkelijk online

Onze ladekasten van streng vervuilend getest massief hout zijn een praktische aanwinst voor uw slaapkamer. Op geregelde tijdstippen worden het hout en alle andere grondstoffen gecontroleerd door onafhankelijke testinstituten. Op deze manier garanderen wij de hoogste ecologische normen voor een gezond huis.

Wist u dat een ladenkast van massief hout zorgt voor een gezond binnenklimaat? Meubelen van massief hout hebben de eigenschap vocht uit de omgeving op te nemen en het indien nodig weer af te geven in de kamer. Onze artikelen brengen een huiselijke sfeer en levendigheid in elk huis.

laden

Een moment geduld.....